Wkanl

Hoe te flirten via tekstberichten

In de wereld van vandaag, kunt u meer tijd besteden sms'en met je geliefde dan eigenlijk opknoping uit met hem. Dit betekent dat je niet alleen moet kunnen flirten met je geliefde in persoon, maar door je teksten. Als je wilt flirten via sms, moet je weten hoe je speels, geestig en charmant zijn in slechts een zin of twee. Hier is hoe het te doen in een paar eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe te flirten via tekstberichten. Let op je spelling en grammatica.
Hoe te flirten via tekstberichten. Let op je spelling en grammatica.

Hebben een flirterige opening

 1. 1
  Wees creatief. Het is moeilijk om origineel te zijn als je sms, zodat de persoon die je wilt flirten met zal nog meer onder de indruk zijn als je in staat om het af te trekken zijn. Wanneer u de stekker uit de telefoon om tekst die speciale persoon in je leven, moet je proberen te denken aan iets wat niemand anders, maar je zou kunnen zeggen. Dit zal pique het belang van je geliefde en zal hem meer kans om te reageren op je meteen aan de slag.
  • Maak je geliefde lachen. Beginnen met een korte grappige verklaring over iets waar je beiden zag onlangs, of verwijzen naar een eerdere conversatie.
  • Maak een slimme observatie. Je geliefde zal zeker reageren. Flirten met uw verstand is een geweldige tactiek.
  • Gewoon origineel. Schrijf iets dat niemand kan zeggen, maar je.
 2. 2
  Stel een vraag. Het stellen van een vraag is een geweldige manier om indruk te maken en flirten met je geliefde, omdat het laat zien dat je niet sms'en gewoon omdat je zin hebt, maar omdat je wilt een gesprek gaande te houden en schelen wat je geliefde denkt. Hier zijn een aantal grote dingen in gedachten te houden als u vragen stellen:
  • Houd het simpel. Vraag het maar over iets dat gebeurde tijdens de dag of week van die persoon, zoals hoe haar vriend haar verjaardagsfeestje ging of als haar mini-vakantie was zo leuk als ze had gehoopt.
  • Vraag een open vraag. Niet alleen een vraag die beantwoord kunnen worden met een eenvoudige "ja" of een "pretty good." Geef je geliefde kamer uit te werken en je iets vragen terug.
  • Wees niet te open zijn. Heeft een diepe filosofische vraag die je geliefde niet weet hoe te antwoorden niet vragen. Ze kunnen worden verbaasd door uw boodschap en kon gewoon opgeven.
  • Heeft een saaie texter niet. Heb je minder kans om een ​​antwoord te krijgen als je iets als, zeggen: "Wat is er?" of "Hoe gaat het?" Wees origineel, zelfs als u vragen stellen.
  • Wees attent. Als je weet dat je geliefde had een belangrijke gebeurtenis de dag ervoor, een tekst om te vragen hoe het ging laat zien dat u aandacht besteden.
 3. 3
  Let op je spelling en grammatica. Dit lijkt misschien dom en irrelevant, maar als je flirten met je geliefde in persoon, dan zou je ervoor zorgen dat je outfit is netjes in elkaar gezet en dat je haar was op zijn plaats. Daarom, als u een SMS-bericht wilt verzenden, moet je ervoor zorgen dat je met behulp van de juiste interpunctie en dat uw zinnen zijn voltooid.
  • Als je slordig of onverstaanbare teksten te sturen, zal het lijken alsof je niet genoeg zorg over de persoon met wie je sms om genoeg tijd te besteden scannen van uw teksten.
  • Uw schrijven hoeft niet te worden prefect. Romen gewoon elk van uw teksten eenmaal voordat u het verzendt.
 4. 4
  Kom niet op een te sterk. Subtiliteit is de sleutel als je het openen van een text-based convo, dus je moet proberen niet overboord te gaan of je geliefde kunnen zien dat je te hard probeert van een mijl afstand zal zijn. Gewoon ontspannen en stuur een tekst als de tijd goed voelt, en niet over nadenken het. Je moet niet meer dan een minuut te beslissen wat de beste tekst om uw speciale iemand te sturen door te brengen.
  • Zorg ervoor dat je niet altijd de persoon die het eerste bericht stuurt. Als u bent, dan je geliefde kan niet zo opgewonden van u te horen. Speel het afkoelen en wacht tot je geliefde te chatten met u voor het eerst soms.
  • Probeer niet te hard om grappig te zijn. Als uw doelgroep kunt u vertellen bracht uren knutselen de perfecte opening, het is het niet waard.
  • Vergeet niet dat flirten via tekst is niet zo verschillend van flirten in het echte leven. Je moet nog steeds ontspannen en het rustig aan als je wilt een succesvolle flirt.

Houd de aandacht van je geliefde

 1. 1
  Plaag je geliefde. Plagen over tekst is een geweldige manier om te flirten met je geliefde. U kunt er een beetje speels en maken plezier van je geliefde, en laat je geliefde maken plezier van je terug. Dit toont aan dat je jezelf niet te serieus en dat je geïnvesteerd in de persoon met wie je sms hoeft te nemen.
  • Hou het licht. Plaag je geliefde voor het kijken naar een domme film of de uitgaven te veel tijd met zijn gitaar.
  • Zorg ervoor dat je geliefde krijgt dat je een grapje maakt. Het moet duidelijk zijn dat je niet probeert te zijn beledigend en dat wil je gewoon wat plezier te hebben.
  • Als je een gekke bijnaam voor je geliefde, gebruik het als je sms.
  • Stuur een wink gezicht emoticon te laten zien dat je gewoon plagen.
 2. 2
  Laat je geliefde je om hem geeft. Als je wilt flirten via sms, dan moet je een manier om duidelijk te maken dat u de zorg over de persoon met wie je praat, of het nu door het stellen van een vraag over zijn leven of gewoon vragen hoe hij voelt vinden.
  • Als je geliefde ziek voelt, check-in om te zien of hij zich beter voelt.
  • Gebruik de naam van je geliefde af. Dit zal verrassen en prikkelen de persoon met wie je sms.
  • Vraag het advies van je geliefde op een nieuwe film of restaurant. Dit kan zelfs veranderen in de plannen om samen te controleren of de nieuwe event.
  • Aanvulling op je geliefde. Vind een subtiele manier om haar te laten weten dat ze keek schattig de andere nacht, of die je leuk vond haar nieuwe kapsel.
 3. 3
  Wees een beetje ondeugend. U kunt subtiele manieren om je geliefde te wekken door middel van sms vinden. Je hoeft niet te zeggen: "Wat heb je aan? ' te laten zien dat je denkt over je geliefde in een minder-dan-PG-rated manier. Hier zijn enkele trucs om te proberen:
  • Terloops vermelden dat je net uit de douche.
  • Worden geopend. Gewoon zeggen: "Ik kan niet stoppen met denken over die jurk je de andere nacht droeg."
  • Zeggen: "Ik heb een fles wijn in mijn koelkast, en het ziet er zo eenzaam zonder jou." Nodigen je geliefde om een ​​fles wijn te delen is een uitnodiging voor meer.
 4. 4
  Wees niet te gretig. Vergeet niet dat je hoort te spelen afkoelen als je sms, dus je moet de persoon die een honderdtal vragen op een rij stuurt of een vraag stelt met een miljoen vraagtekens niet. Als u ook bent enthousiast over sms'en de persoon aan de andere kant van het gesprek, zal het een belangrijke schakel te zijn.
  • Zorg ervoor dat jij en je geliefde ruwweg tekst elkaar evenveel keren. Als je haar vijf teksten voor elke een van haar reacties te sturen, heb je een probleem.
  • Emoticons zijn geweldig voor occasionele flirt, maar niet overdrijft ze. Hetzelfde geldt voor uitroeptekens en vragen.
  • Niet reageren op het moment dat je een tekst. Speel het afkoelen en wacht een paar minuten, of zelfs een paar uur, te reageren tenzij de tekst is tijdgevoelige. Als je geliefde neemt een dag om terug te keren naar je, schiet niet terug van een tekst meteen of je wanhopig kijken.
 5. 5
  Niet gebruiken sms om een zinvolle verbinding op te bouwen. Geen relatie of valt door een reeks van tekstberichten. Wanneer u tekst uw speciale iemand, bedenk dan dat texting is een geweldige manier om te flirten, om plannen te maken, en om de relatie te nemen in de fysieke wereld, maar niet een geweldige manier om verstandhouding op te bouwen of om echt iemand te leren kennen.
  • Vergeet niet om het licht te houden. Flirten is alles over het hebben van plezier en speels, niet over het krijgen in een diepe discussie.
  • Als je echt van de persoon, proberen om meer tijd besteden aan het praten met hem of haar dan u SMS-berichten te sturen naar die persoon.

Sterke finish

 1. 1
  Weet wanneer het tijd is om te stoppen met sms'en. Je wilt niet dat de persoon die houdt van een tekstuele uitwisseling uur na is er niets meer te zeggen. Als je praat met een nieuwe liefde in een bar, moet je praten net lang genoeg om de persoon haak en dan zeggen dat je moet vertrekken, zodat je niet te slepen uit wat begon als een goed gesprek. Nou, dat geldt ook voor sms'en.
  • Als je doet het hoogste woord in een tekstuele uitwisseling, is het tijd om te stoppen met sms'en.
  • Als je blijft het verzenden van berichten en krijgen niets terug, maar een-woord antwoorden, dan is het tijd om te stoppen met sms'en.
  • Als je gewoon het gevoel dat jullie beiden worstelen om iets te zeggen te vinden, dan is het tijd om het gesprek te beëindigen.
  • Als je het gevoel dat je doet het grootste deel van het praten en elke keer dat de persoon met wie je sms lijkt niet al te popelen om terug te keren naar je, kan het tijd om het gesprek te beëindigen - voor goed.
 2. 2
  Vertrekken op een goede nota. Of je bent gewoon stoppen van het gesprek, omdat je bezig bent of omdat je gaat ontmoeten, moet je de persoon die je wilt met iets om na te denken over vertrekken. Niet alleen zeggen, "Bye!" of die persoon niet zal worden na te denken over je nadat je stopt met sms.
  • Als je ontmoeten, wees niet bang om te zeggen dat je niet kunt wachten om die persoon te zien.
  • Als je moet gaan, vertellen de persoon waar je naartoe gaat en wat je doet. Dit zal je kijkt alsof je een leuk leven buiten sms'en en zal intrigeren de persoon aan de andere kant van het gesprek.
  • Laat een stukje open te halen het gesprek op een ander moment. Zeggen dat je ernaar op zoek bent naar praten over wat er op je geest later.
 3. 3
  Gebruik je teksten als een manier om je geliefde uit te vragen. Als uw sms-sessies zijn echt goed ga al en je flirten wordt steeds hevig, dan moet je je relatie naar het volgende niveau en gebruiken sms als een kans om de persoon uit te vragen.
  • Hou het licht. Als je in het midden van een gesprek, gewoon zeggen, "Hoe zou u graag willen halen deze omhoog over diner of een drankje?"
  • Als je hebt echt al sms'en de persoon veel, je kunt zeggen: "Ik hou echt van sms-je, maar ik denk dat ik zou willen praten om u nog meer. Zullen we blijven deze in persoon?"
  • U kunt ook meer casual. In plaats van te vragen voor een echte date, kunt u de persoon nodigen uit om u en uw vrienden nodigen voor een drankje of op een feestje.

Tips

 • Constant zijn, niet flirten net over de telefoon en niet in persoon, of hij zal denken dat je een grapje maakt.
 • Ga er niet vanuit iemand gek is via tekst zonder hen te vragen.
 • Als ze moeten vertrekken voor een minuut, niet blijven sms'en ze tot ze weer terug, het is vervelend en lijkt aanhankelijk.
 • Tekst ze dingen die hij zal je herinneren, zodat u komen in hun gedachten over de komende dag.
 • Zoals bij alle, kom niet op een te sterk.
 • Heeft zijn grammatica niet correct!
 • Probeer niet om iemand om je van iets meer dan tekstberichten krijgen.
 • Gebruik de 1-6 min. antwoord regel. Niet tekst onmiddellijk terug.
 • Niet altijd de text hem. Hangen met hem buiten de telefoon soms.
 • Maken de man zich speciaal voelen. Soms, tekst alleen hem, niet andere mensen, maar zorg ervoor dat je andere tekst piepgeluiden ook.
 • Ook niet te opdringerig, en zeg niet dat ik u over een tekst, die freaks ze uit.
 • Bel hem babe, zoet-hart of baby soms.
 • Wees aardig en proberen te voorkomen dat het flirten al te intiem. Zodra je er je wordt gezien als een klimplant of een perverseling.
 • Gerust een beetje ondeugend te zijn in tijden, zolang je niet tegenkomt als wanhopig.
 • Wees niet bang om vragen te stellen. Je leert meer, en dat is een goede zaak.
 • Niet te veel lachende gezichtjes en emotes als dat niet gebruiken, het wordt lastig als je ze teveel gebruikt.
 • Het stellen van vragen altijd krijgen ze praten. Vraag hen wat ze willen of als ze hulp bij huiswerk nodig.
 • Zeggen eigenzinnige dingen en dat maakt hem aan het lachen en maken het gesprek interessanter.
 • Niet altijd zijn de een om tekst eerst. Laat hem de text die je eerst eens in de zoveel tijd, want hij kon ergeren.
 • Niet opnieuw te verzenden berichten. Steeds dezelfde boodschap 8 keer krijgt echt vervelend.
 • Zorg ervoor dat je het naar de juiste persoon
 • Zorg ervoor dat als je praat (dwz sms'en) particulier dan geen een, maar mensen die je respecteren zien.
 • Niet alleen hak op de tak. Saai is anti-flirten.
 • Controleer je spelling en grammatica. Je wilt niet dat hem of haar te begrijpen wat je schrijft en neem het op de verkeerde manier, of zelfs niet begrijpen wat je helemaal betekende.
 • Laat niet de teksten zijn zo flirterige als je al iemand aan het daten bent, je weet nooit wie het kan zien.
 • Niet alles wat je zou niet zeggen in persoon te zeggen. Een te openen, terwijl sms maakt de dingen onhandig in persoon.
 • Soms kun je in de positie van waar er een vent die je wilt, hij je leuk vindt, maar hij is met iemand anders. Alleen tekst hem. Hoe meer je twee praten hoe meer je elkaar kennen. Wees niet flirterig de hele tijd, zou het je wanhopig lijken. Uiteindelijk u misschien een item zijn. Maar niet tegelijkertijd met zijn andere vrouw. Als je echt wilt de man wees geduldig. Hoeft hij alleen maar het idee dat je open staat om iets meer te krijgen.