Wkanl

Hoe maak je het karakter van een vrouw beoordelen

Als u wilt een vriendin die je goed behandelen krijgen, is het belangrijk dat je leert om het karakter van een vrouw snel op te sporen. Hier zijn een aantal vitale functies om op de uitkijk voor als eerst interactie met een vrouw.

Stappen

Hoe maak je het karakter van een vrouw beoordelen. Zien of ze spreekt negatief over veel andere mensen, met inbegrip van alle haar ex vriendjes.
Hoe maak je het karakter van een vrouw beoordelen. Zien of ze spreekt negatief over veel andere mensen, met inbegrip van alle haar ex vriendjes.
 1. 1
  Zien of ze spreekt negatief over veel andere mensen, met inbegrip van alle haar ex vriendjes. Als ze alleen maar slechte dingen te zeggen over iedereen anders, is de kans groot dat ze niet liefdevol aan je denken na een tijdje niet. Aan de andere kant, als ze de neiging zich te richten op het positieve over mensen, ze zullen waarschijnlijk een veel betere vriendin voor u als goed.
 2. 2
  Wees op de uitkijk om te zien hoe zij anderen behandelt. Bijvoorbeeld, als je twee zijn uit in een cafe, restaurant of cafe, hoe ziet ze de behandeling van de werknemers, obers en serveersters? Is ze beledigend of is ze gevoelig? Vriendelijkheid is gratis, dus er is geen excuus om een ​​vrek te zijn met het.
 3. 3
  Vraag haar wat zijn haar top waarden in het leven, en vraag haar om specifiek te zijn. Als ze zich richt op zaken die zijn puur oppervlakkig, zoals roem en rijkdom, is de kans groot dat ze zal niet stick it out door de ruwe plekken in het leven met iemand als ze in een relatie met hen. Aan de andere kant, als ze waardeert loyaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en gezondheid, de kans groot dat ze zal een goede man die haar goed behandelt waarderen.
 4. 4
  Gedragen in een ongedwongen ontspannen manier. Dit is belangrijk, want om een ​​vrouw om haar karakter onthullen krijgen, is het essentieel dat je niet maken haar het gevoel veroordeeld omdat ze zichzelf. Dus probeer zo ontspannen mogelijk bij de interactie met een vrouw. Haar vragen over haar waarden moet gebeuren op een manier waar ze niet het gevoel alsof er een goed of fout antwoord. Komen niet over als te ernstig, of zij zal alleen aan u haar "formele" zelf, die is meer van een daad, in plaats van wie ze is echt natuurlijk.
 5. 5
  Noteer als ze is het soort persoon die in staat is om zich te verontschuldigen en eigen tot het maken van een fout. Als ze niet in staat is om dit te doen, zal ze een vreselijke persoon om een ​​relatie met hebben, voor haar ego is zo groot dat ze haar fouten niet kan toegeven of leren van hen.
 6. 6
  Bijzondere aandacht besteden aan hoe zij zich gedraagt ​​wanneer ze onder stress. Als ze wordt nog steeds gedragen op een manier die vriendelijk en eerlijk en gevoelig, ze blijkt een geweldige vrouw te zijn. Echter, als ze wordt hatelijk, hatelijk, of beledigende, dit is een indicator van hoe ze zullen worden in de toekomst, wanneer onder elke vorm van stress. En het leven zal zeker hebben haar stressvolle momenten, dus u kunt er zeker zo'n vrouw zal slecht weer gedragen in de toekomst.
 7. 7
  Luister goed wanneer ze spreekt, omdat de meeste mensen hun persoonlijkheid geven heel snel weg zonder het te beseffen. Dit komt omdat de meeste mensen niet bewust proberen te slecht gedragen, zodat ze allemaal denken dat ze geweldig zijn, zelfs als ze in feite beledigend of wreed.

Tips

 • Een van de grootste tekenen van de persoonlijkheid van een vrouw is als ze doet grote inspanningen om te proberen om u te begrijpen. Als ze maakt een constante inspanning om te proberen te begrijpen en om u gerespecteerd voelen, dit is zeker een reden om verder te gaan daten haar.
 • Zorg ervoor dat u niet voortdurend vragen haar vragen, en vertel haar over jezelf.

Waarschuwingen

 • Het is cruciaal om inhaken op wat een vrouw zegt, in plaats van alleen gericht zijn op "het oppakken van" vrouwen, als je wilt eigenlijk een vrouw, dat is de juiste match voor u als een grote lange-termijn vriendin.