Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen zonder dat afgewezen

Iedereen heeft dit zien gebeuren: een man houdt een meisje, de man is verlegen en houdt van haar uit de verte, maar ze nooit lang en gelukkig leven. Dit artikel zal u helpen te stoppen dat dit gebeurt en hoe om haar te vertellen dat je van haar - de gemakkelijke manier.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen zonder dat afgewezen. Haar te leren kennen.
Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen zonder dat afgewezen. Haar te leren kennen.
 1. 1
  Haar te leren kennen. Ken haar sympathieën en antipathieën, haar eigenaardigheden en ergernissen. Laat haar ook u kent! Staking vriendelijke gesprekken en laat haar doen het meeste praten, maar praat op gepaste tijdstippen ook. Zorg ervoor dat je oogcontact met haar, maar niet te veel, of zij kunnen zich ongemakkelijk voelen!
 2. 2
  Krijgen om haar vriend te zijn. In kleine maar voor de hand liggende manieren, maken haar belangrijke en goed gevoel over zichzelf. Ze moet weten dat je om haar geeft en je zal er zijn voor haar. Echter, blijf niet in de vriend zone te lang, of het zal niet werken!
 3. 3
  Zodra je bent haar vriend, probeer niet iets romantisch als vragen haar uit. In plaats daarvan, gaan op een "date-groep"! Nodig haar vrienden en je vrienden om ergens heen te gaan, als een feestje. Op deze manier, je bent nog steeds met je geliefde, maar het is niet zo lastig.
 4. 4
  Na enige groep dating, zien of ze is comfortabel met je mee. Als ze lijkt het leuk te vinden, vraag haar op als een reis naar de films, of een diner in een leuk restaurant. Misschien zelfs een jeugd nachtclub. Als u niet zeker of ze zou willen dat idee of niet, vraag haar om uit te gaan met u als vrienden.
 5. 5
  Zodra je dat ze comfortabel met u, zeg dan niet: "Ik hoopte dat we meer dan alleen maar vrienden te zijn". Zeg iets als: "Ik denk dat je een echt coole meid, en ik vind je echt leuk" kuikens graven dat soort dingen.
 6. 6
  Als ze grijnst en haar ogen glinsteren, gefeliciteerd! Dit artikel was niet een verspilling van ieders tijd! Maar wat als ze fronst en / of trekt zachtjes weg? Of het was niet genoeg groep data, ze is nog niet helemaal klaar, of ze niet willen dat je - niemand zal weten wat de reden. Als dit gebeurt, kan dingen lastig zijn voor een tijdje, maar excuses aan haar en zeggen dat je spijt hebt als ze voelde ongemakkelijk. Vertel haar dat als ze liever vrienden zijn, het is prima met je. Maak je geen zorgen - er is het perfecte meisje voor u klaar die er zijn!
 7. 7
  Als ze eens met lichaamstaal, wat betekent dat een zacht kusje op de lippen, trekken dichter bij u, je hebt nu een vriendin. Een goed moment om dit te doen is tijdens een langzame dans!
 8. 8
  "Wanneer is het ok om haar te kussen?" U kunt kus haar wanneer ze lijkt te comfortabel mee. Misschien als je zittend rond een kampvuur met haar alleen, tijdens een traag nummer in een dans - ergens dat de sfeer bepaalt. Als ze niet willen zoenen in het openbaar, doe het wanneer het is gewoon jullie twee alleen.

Tips

 • Tip: Als je wanhopig bent, ontmoet een meisje op school dat is vrij, vraag haar om het diner, haar te leren kennen, vraag dan de grote vraag, en je bent goed.

Waarschuwingen

 • Vertel haar dat je van haar in persoon. Niet bellen, niet tekst - haar persoonlijk vertellen. Het lijkt misschien enger, maar het zal meer aan haar betekenen en het zal minder onhandig en gemakkelijker te praten.
 • Kiss of haar vragen te vroeg, en uw kans gewoon weggesmolten.