Wkanl

Hoe om iemand te vertellen dat ze te snel

Is uw significante andere druk je om meer intiem met hen, zelfs al heb je niet wilt zijn? Net als de woorden van Diana Ross en The Supremes: "Je kunt niet hurry love, je zult gewoon moeten wachten!" Lees verder voor meer!

Stappen

Hoe om iemand te vertellen dat ze te snel. Wees bereid om te reageren.
Hoe om iemand te vertellen dat ze te snel. Wees bereid om te reageren.

Als dit de eerste keer is dat u dit besproken

 1. 1
  Zit je partner neer.
 2. 2
  Verklaar je nader. Vertel de persoon, "Ik vind je echt leuk, maar we gaan te snel voor mij." Zeggen, "Doing dingen als de dingen die je me onder druk om te doen is een grote inzet voor mij, dus ik heb meer tijd nodig."
 3. 3
  Wees bereid om te reageren. Als je partner zegt dingen als: "Als je echt van me houdt, zou je seks met mij," moet je ze vertellen, "Ik heb echt van je hou. Dat is waarom ik wil niet dat een van ons iets overkomt" of "Als je me echt, zou je mijn gevoelens respecteren en zou me niet in deze positie." Hopelijk zal je partner heroverwegen wat hij / zij aan het doen is.

Als je al dit hebben besproken

 1. 1
  Ga zitten met je partner eens te meer. Herinner hem / haar, "Weet je nog wat we gisteren over een paar weken gepraat? ' Wijs op keer waar hij / zij onder druk je, maakte je je slecht voelt, of gaf je een andere reden om dit gesprek te hebben.
 2. 2
  Als uw partner probeert te krijgen om iets opnieuw te doen, recht op de plek (tenzij dat is onveilig). Niemand mag een vriendje / vriendinnetje als vuilnis behandelen.

Tips

 • Ga niet terug naar hem / haar als u dump de persoon. Als je het gevoel hetzelfde als vragen hem / haar weer uit, schrijf een lijst van dingen die je niet leuk aan hem / haar of de redenen waarom je hem / haar nog in de eerste plaats. Kijk eens naar die lijst wanneer u maar wilt.
 • Worden mooi over.
 • Plaats geen schuld, maar stevig zijn en laat hem / haar weten hoe je je voelt. Begin zinnen met "Ik voel me op deze manier als je <insert actie here>."
 • is zeer belangrijk. Doe niets waardoor je je respect voor jezelf verliest niet doen. Het is belangrijker om de zorg en de zorg voor jezelf dan iemand anders.

Waarschuwingen

 • Als de persoon die u bedreigt, vertel iemand die je meteen vertrouwen. Zij kunnen u helpen uit deze relatie veilig.
 • Let op wat je zegt, je kon hen beledigen.
 • Je moet nooit te schamen voor een ouder of vertrouwde volwassene te praten. Het is uw partner de schuld voor het onder druk zetten of bedreigen je. Niet de jouwe! Wees voorzichtig om hem niet te leiden op de eerste plaats.