Wkanl

Hoe je een meisje je niet graag vertel haar

Het is moeilijk om een meisje die je leuk vindt dat je eigenlijk niet van haar in ruil, maar volg de onderstaande stappen te vertellen, en je prima doen.

Stappen

Hoe je een meisje je niet graag vertel haar. Benader het meisje in een plaats die niet druk of druk.
Hoe je een meisje je niet graag vertel haar. Benader het meisje in een plaats die niet druk of druk.
 1. 1
  Benader het meisje in een plaats die niet druk of druk. Om een ​​scène te vermijden: school, bioscopen en feesten zijn zeker niet geschikt. Het is beter om te gaan naar dit meisje, terwijl in een meer besloten locatie.
 2. 2
  Denk na over wat je niet graag over haar. Heeft ze profiteren van vrienden? Is ze te hard? Is ze een gossiper?
 3. 3
  Haal diep adem, en leg de situatie uit. Bijvoorbeeld, als ze maakt gebruik van vrienden, zou je kunnen zeggen: "Ik heb het echt niet op de manier waarop u behandeld [Vriend A], [Vriend B], en mij Je zei dat je vrienden met ons waren en vervolgens gehandeld werkelijk betekenen.. " Wees vriendelijk, maar vastberaden. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn bij het identificeren van het probleem.
 4. 4
  Geef haar wat tijd om te reageren. Ze zou ontkennen handelen op die manier, of misschien verontschuldigen.
 5. 5
  Beschouw haar gedachten zorgvuldig, en te luisteren naar wat ze zegt. Misschien als haar reactie echt is, kun je eigenlijk wel vrienden.
 6. 6
  Denk aan het geval dat ervoor zorgde dat je haar niet leuk vinden, en als je je realiseert dat het gebeurt over en weer, en je hebt haar meerdere malen benaderd, ga dan verder met de volgende stap.
 7. 7
  Als ze is uitgesproken, uit te leggen dat dit te vaak is gebeurd. Gelieve dan zeggen: "Ik weet niet of deze vriendschap kan blijven."
 8. 8
  Handelen volgens de feiten voor de rest van het gesprek. Uw gesprek zou kunnen leiden tot vergeving of zelfs steeds weer vrienden. Of het kan leiden tot een vriendschap einde, als je van plan waren te gebeuren.
 9. 9
  Wees vriendelijk, wat er ook gebeurt, de hele weg door.

Tips

 • Glimlachen of kijk ernstig volgens de problemen en de situatie. Als dit meisje is het verspreiden zeer kwetsende, gemene geruchten over je dan wilt u wellicht niet te glimlachen. Maar als ze net na je rond de hele tijd en je te vertellen dat je kleding smaak is niet mooi, dan kun je recht vooruit gaan!
 • Vermijden dat het meisje van onderwerp veranderen. Als u het onderwerp afwenden van het probleem, breng het weer.
 • Maak oogcontact tijdens het spreken met het meisje. Laat haar blik op de grond of negeren je.

Waarschuwingen

 • Nooit komen recht uit het vertellen van een meisje, "Ik hou niet van je!" Dit zal leiden tot meer pijn gevoelens dan een weloverwogen aanpak.
 • Denken van een meisje haar is lelijk, wil niet zeggen, "Ik hou niet van haar.". Zorg ervoor dat je een goede reden voor het niet houden van dit meisje, en het beëindigen van uw vriendschap met haar Andere voorbeelden van slechte redenen zijn: