Wkanl

Hoe om te stoppen loving een jongen die je nog bedenken

Breaking up is moeilijk om te doen. Het is nog moeilijker, als je nog steeds denkt dat de andere persoon voortdurend. Als overal waar je gaat, wat je doet denken aan hem, weet je dat je moet denken van uw ex-partner uit je geest!

Stappen

Hoe om te stoppen loving een jongen die je nog bedenken. Roep een paar van je vriendinnen.
Hoe om te stoppen loving een jongen die je nog bedenken. Roep een paar van je vriendinnen.
 1. 1
  Roep een paar van je vriendinnen. Zoek uit of ze willen ergens uit te gaan, zoals een film, of misschien een dansclub. Waar u ook besluit om te gaan is beter dan thuis blijven en ongelukkig.
 2. 2
  Zoek iemand die nieuw voor date. Ga naar een bibliotheek, cafe of een drukke boekhandel; overal waar er misschien enkele jongens. U kunt iemand ontmoeten aardig. Zorg ervoor dat je erachter komen of ze beschikbaar zijn en als iemand je vraagt, ga en geniet ervan!
 3. 3
  Bewegen, zelfs al is het moeilijk. Je moet leren om hen te laten gaan, zelfs als je niet wilt. Soms is het moeilijkste wat is het loslaten van de verantwoordelijkheid die je voelt tegenover de andere persoon. Bel een vriend van hem en vraag hem of haar om te waken over hen, zodat je niet meer hoeft te maken.
 4. 4
  Begrijp dat het niet eenvoudig is om te breken met een jongen. Je nodig hebt om opnieuw te beginnen met iemand anders. Neem het een stap op een moment, deelnemen aan een steungroep, of het nemen van een hobby. Het belangrijkste is om iets om jezelf bezig te houden. Vergeet niet, wist je hoe plezier te hebben voordat deze persoon in je leven kwam!
 5. 5
  Soms helpt het om te denken aan alle dingen die ze verkeerd hebben gedaan om u terwijl het proberen over hem / haar te krijgen. Wil je echt verdient iemand die is niet van plan om u te behandelen de manier waarop u behandeld moet worden? Als dat het geval is hebben ze je zelfs verdient?
 6. 6
  Bedenk dat je ooit geleefd zonder hem. Je kunt nu!
 7. 7
  Denken of je twee eigenlijk ooit een toekomst had of dat het beter was het nu afgelopen. U het hartzeer besparen, is het moeilijk te accepteren, maar in de meeste gevallen dat het waar is, plus een nieuw iemand zal altijd te wachten om de hoek

Tips

 • Naar de toekomst kijken. Is er iemand die er zijn, klaar om in je leven te komen. Kijk vooruit, niet terug.
 • Houd jezelf bezig, zodat je geen tijd om na te denken over hem.
 • Zit niet in het huis en kniezen. Het stuwt je gewoon in droeviger gevoel.
 • Denk positief na een breuk. Misschien was deze man gewoon niet voor jou op lange termijn. Hij kan je hebt gedaan een gunst door u te laten gaan. Vergeet niet, het was waarschijnlijk niet jouw schuld.

Waarschuwingen

 • Huilen doet helpen. Maar het geeft je ook rood, gezwollen, en je zal er niet goed uit. Dus doe het in prive of met je vriendinnen en mensen die je goed kennen, kan het therapeutisch zijn om je emoties uit en erken je hebt gekwetst. En houdt een aanbod van komkommer in de koelkast om de-puff deze kuikens!
 • U mag depressie of obsessieve gedachten ervaren. Als je snel gewicht te winnen of te verliezen of moeite hebben met slapen, kunt u naar een arts te zien. Medicatie kan u helpen door deze moeilijke periode in je leven.