Wkanl

Hoe om te stoppen liefdevolle een meisje dat niet kan worden gehouden

Ons jongens weten hoe het gaat... we hebben allemaal ontmoet de perfecte meisje die we hebben gevoeld compatibiliteit en opwinding met, een band als geen ander... alles lijkt te klikken op een manier die is te goed om waar te zijn. Als alleen de twee van u hadden elkaar vertrouwen op, als alleen de liefde die je ziet onder de oppervlakte werd een dagelijkse realiteit van de wereld zou een betere plaats zijn. Soms moet je aan het feit dat het niet uitmaakt hoeveel je van iemand houdt accepteren, er zijn slechts enkele mensen die niet kunnen worden gehouden. In de volgende stappen zal ik je vertellen de beste manier om je hart te stoppen van het slaan uit de hand voor een persoon die niet in staat is ontvangen van echte liefde.

Stappen

Hoe om te stoppen liefdevolle een meisje dat niet kan worden gehouden. Beseffen dat het niet jouw schuld als iemand die je niet liefheeft.
Hoe om te stoppen liefdevolle een meisje dat niet kan worden gehouden. Beseffen dat het niet jouw schuld als iemand die je niet liefheeft.
 1. 1
  Beseffen dat het niet jouw schuld als iemand die je niet liefheeft. Als uw directe acties van gedachten zijn veranderd over uw liefde, dan heb je een aantal zelf-uit te leggen. Maar als het is gewoon een kwestie van aantrekking of scheikunde het kan niet echt worden nit-geplukt. Als het gaat om een ​​persoon die zo het contact met de romantiek die ze niet kunnen of niet zal laten zich bemind te worden, het is een ander dier helemaal. Aanschouwen.
 2. 2
  Denk na over het feit dat de meeste mensen die niet kunnen worden bemind hebben psychische en of emotionele problemen draait om toewijding en het bevorderen van interpersoonlijke relaties. Dit kan te wijten zijn aan een chemische onbalans, een traumatische gebeurtenis, zoals, maar niet beperkt tot verkrachting, verlating, oneerlijkheid, fysiek / psychisch geweld enz. Ze zijn in een zelfbehoud mode en het is niet dat ze niet wil van je houden, maar ze kunnen niet aanvaarden het feit dat je de beste bedoelingen voor hen en hun hart. Veel van deze mensen zullen krijgen in relaties en romances alleen om ze te saboteren op een latere datum wanneer ze voelen dat ze verliezen van een grip op de dingen / het worden meegezogen in iets waar ze hulpeloos voelen.
 3. 3
  U moet de hoeveelheid tijd die je ze om je gevoelens te stoppen van het lopen wilde voor deze persoon te beperken. Als u samen te werken, is dit niet makkelijk zal zijn en een fysieke aanpak van het probleem zal niet effectief zijn. Naast het beperken van nabijheid, grenzen te stellen voor hoe je laat ze over te gaan in je leven. Laat ze niet de nacht niet meer met je doorbrengen, snijd de seks uit de vergelijking (dit is het moeilijkste te doen), misschien wil je die dagelijkse lunches of kleine wandelingen rond het blok slaan. Het punt is dat je je lichaam en geest af van de persoon die gevolgen heeft voor uw welzijn te spenen.
 4. 4
  Communicatie. Het doet je geen goed om minder of geen tijd met mevrouw of meneer X te besteden als je praat over de telefoon of computer met hen 24-7. Knip dat spul te. Uw vriendschap is gaan lijden, maar je moet nodige offers te brengen als je wilt haspel in je hart.
 5. 5
  Proberen te houden-bestwil en herinneringen te vergeten. Proberen om een ​​love interest vergeten? De kans groot dat de foto van u en die speciale persoon op het strand of de bar bij elkaar is niet van plan om iets te doen, maar je herinneren aan hoe bijzonder ze waren aan u. Als je het lef hebt, verbrandt het beeld. Als u wilt houden voor sentimentele waarde, doe dat dan. Je zou zelfs kunnen denken van het geven van het aan de andere persoon op de foto, uit te leggen dat je wilt dat ze iets aan de leuke tijden onthouden hebben. Wat je ook doet... het niet hebt gestut op uw bureau of nachtkastje. Ook te ontdoen van die darn computerbestand met hun naam erop... je weet de foto's zijn er en je geest is niet van plan om u te laten vergeten. Hetzelfde geldt met de mijn ruimte, e-mails en SMS / telefoon video's en foto's. Te ontdoen van al dat spul.
 6. 6
  Het moeilijkste deel van de dalende out-of-verliefd op deze persoon is dat ze waarschijnlijk niet zal willen dat je om te gaan. In plaats van hun redenen om met u zijn puur egoïstisch of het is gewoon een kwestie van onwetendheid van hun kant - ze zullen niet willen laten gaan van iemand die in hun leven. Dit is het deel waar je je gevoelens te bekennen aan hen... anders moet er gewoon uitzien als een eikel. Nadat je ze vertellen dat je had (nadruk op de HAD) gevoelens voor hen uit te leggen dat, omdat ze niet heen en weer dat je hebt om verder te gaan voor je eigen geestelijke gezondheid.
 7. 7
  Zoek een steungroep, zodat je niet te veel tijd doorbrengen in dezelfde vriendenkring. Uitleggen aan de vrienden die je vertrouwt dat je probeert om deze persoon uit je hart / hoofd te krijgen en je kon de hulp / snelle schop in de bodem te gebruiken als je probeert om ze terug te winnen.
 8. 8
  Doe je best niet te dwalen. Je zult zwak kijken en je zult na veel hart-pijn en pijn die je bent weer terug waar je begon te vinden.

Tips

 • Als je ze weet of hij gaat naar Starbucks voor een latte elke ochtend om 9:00, doe jezelf een plezier en ga er niet te zijn om 9 uur... of 9:10... je krijgt het beeld. Vermijd bekende horecagelegenheden en vrienden van deze persoon, zodat u uw contact / blootstelling aan hen en hun charmes kunnen minimaliseren.
 • Blijf sterk. De persoon die je probeert te ontsnappen aan zal waarschijnlijk proberen om u uit te gaan.
 • Als je intiem met deze persoon bent, doe haar niet laten of hem terug in het huis, tenzij je een vriend met jou. Vergrendelen uw deur als die persoon absoluut MOET slapen en zorg ervoor dat ze aan de andere kant van het wanneer je dat doet. Meisjes zijn berucht voor ambushing een man in zijn bed als ze denken dat ze hem kwijt... het geslacht zal onwerkelijk, maar zo zal de hoofdpijn als je erachter komt dat je weer verliefd op een meisje dat gaat nooit je gevoelens terug.
 • Gewoon omdat meisje of jongen A komt niet aan u als een goederentrein geeft u geen excuus om te zeggen dat ze "niet kan voelen liefde"... moet je zo eerlijk met hen als je wilt dat ze met u en leg uw hart. Dan weet je waar de twee van je staat... en je kunt vuur aanpassen van daar.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat het het meisje die niet kan niet worden bemind je eerder de schuld het allemaal op haar.
 • Niet dronken wijzerplaat. Het maakt je zwak kijkt, en je zult dingen die je spijt zeggen.
 • Roddel niet over de persoon.
 • Heb je waardigheid / integriteit niet in gevaar brengen.
 • Dateren niet hun beste vriend, zus, broer, ex, etc.

Dingen die je nodig hebt

 • Muziek (het kan u helpen op te vrolijken)
 • Goede vrienden
 • Iemand naar dat bepaalde nummer uit je telefoon verwijderen en zet een blok op het zo goed
 • Kleenex
 • Hobbies / activiteiten