Wkanl

Hoe maak je een maagd te blijven

Kiezen voor een maagd blijven tot het huwelijk is een respectabele persoonlijke beslissing voor beide geslachten. Er zijn veel goede redenen om verpanding te wachten tot het huwelijk om seks te hebben, waaronder het beschermen van uw seksuele gezondheid, behoud van de heiligheid van seks, en ter ere van een bijzondere inzet voor iemand die belangrijk in je leven (je partner). Als u zijn gekomen om een ​​doordachte beslissing te nemen over je maagdelijkheid, zal dit artikel u helpen trouw aan je principes te blijven.

Stappen

Hoe maak je een maagd te blijven. Weten waarom je die beslissing gemaakt.
Hoe maak je een maagd te blijven. Weten waarom je die beslissing gemaakt.
 1. 1
  Weten waarom je die beslissing gemaakt. Uw basis voor het maken van uw keuzes kunnen worden gemotiveerd door iets van praktische theologie. Omdat het je lichaam, je mag hebben wat rechtvaardigingen u wilt over uw persoonlijke keuzes. Wetende dat je maagd bespaart u een hoop een stress, waaronder zorgen te maken over de vraag of je zwanger bent of een soa, het betalen voor anticonceptiemiddelen, geconfronteerd met de mogelijkheid van het vereisen een abortus of gedwongen om een ​​gezin te starten voordat je klaar bent. Aan de andere kant, veel mensen voelen zich alsof de Bijbel dicteert dat je maagdelijkheid een geschenk dat u aan uw echtgenoot na het huwelijk zou moeten zijn.
 2. 2
  Comfortabel met je beslissing. Begrijp uw eigen redenen om te kiezen om te wachten tot het huwelijk om seks te hebben, en te bevestigen waarom deze redenen zijn belangrijk voor je door ze op te schrijven. Het kan helpen om een ​​verkorte lijst op uw koelkast of bureau muur plaatsen, zodat u kunt kijken naar het aan jezelf eraan te herinneren waarom je je beslissing gemaakt. Het plaatsen van de lijst in persoonlijke plaatsen die u regelmatig het handig voor u om opnieuw te bevestigen van uw geloof in tijden van twijfel of verzoeking te maken.
  • U hoeft niet om uw keuzes te rechtvaardigen voor de mensen om je heen. Laat mensen weten dat je alleen mensen te informeren over uw besluit, zodat ze respectvol naar je overtuigingen kan zijn: je bent niet proberen om ze les te lezen over hoe ze hun leven moeten leven of om hun goedkeuring te krijgen.
 3. 3
  Vermijd verleiding. Niet alleen zijn met iemand van het andere geslacht in situaties waar seks erg verleidelijk zou zijn. Wanneer passie of seksuele spanning doordringt in een omgeving, kunt u haastig een beslissing die je later spijt van krijgt. Maak je eigen leven makkelijker door te kiezen om die situaties te vermijden om te beginnen als je in een onbewolkte mentale toestand. Het allerbelangrijkste is om een ​​beslissing voordat je verleiden door sex te maken, want als je niet hebt ingesteld limieten voor jezelf, dan zul je doen wat goed voelt op het moment. Dat een beslissing die je later spijt van kan zijn.
  • Houd ontmoeting en dating. Wees niet wanhopig, maar niet het gevoel dat je nodig hebt om alleen te blijven. Een goede nacht kus, een knuffel, of hand in hand met een persoon die je genoten met is heel toepasselijk.
 4. 4
  Herbevestigen uw beslissing. Veel mensen hebben de keuze die je hebt gemaakt gemaakt, dus geef niet op hoop. Ontmoet je vrienden en potentiële romantische partners die zich op dezelfde manier als je dat doet, dus wees niet bang om jezelf te zijn.
  • Begrijp niet iedereen het ermee eens. Respectvol oneens met mensen die andere seksuele keuzes hebben gemaakt. Misschien wilt u uw redenen te bespreken voor het maken van uw respectievelijke keuzes, en je kan zelfs in een vriendelijke discussie verhoor elkaars waarden. Maar aan het eind van de dag, moet zowel u als uw vrienden beseffen dat elke persoon is toegestaan ​​om te beslissen wat ze willen met hun lichaam en dat geen van beide partijen moeten proberen te bekeren of te veroordelen de andere voor hun keuzes.
  • Erkennen dat veel mensen opscheppen over hoeveel seksuele relaties die zij hebben gehad, maar laat dat je minderwaardig voelen. Vergeet niet dat u verschillende waarden van die mensen, en dat het aantal of de frequentie van geslachtsgemeenschap ene houdt zich bezig met is geen universele maatstaf voor succes.

Tips

 • Begrijp het verschil tussen de uitingen van genegenheid en daadwerkelijke geslachtsgemeenschap. Het opslaan van uw maagdelijkheid betekent niet dat je nodig hebt om te onthouden van alle uitingen van emotie. Maken het alleen bekend vanaf het begin dat het niet verder kan, als je hebt besloten om een ​​maagd blijven tot het huwelijk. Je zou heel goed worden verrast om te horen dat ze zich op dezelfde manier.
 • Leer hoe je nee te zeggen voor het geval iemand probeert om je onder druk te zetten geslachtsgemeenschap. Leren om nee te zeggen kan het verschil betekenen als het gaat om een ​​seksuele situatie.
 • Weet in je hart dat je beslissing is voor de beste. Verheug u op een dag ontmoeten en trouwen met iemand die voelt als jij.
 • Blijf nuchter! Volgens een studie van 1999 gepubliceerd door het National Center on Addiction and Substance Abuse, tieners die drinken zijn zeven keer meer kans en degenen die drugs gebruiken zijn vijf keer meer kans om seks te hebben dan degenen die dat niet doen. In een in 2002 gehouden enquête uitgevoerd door de Kaiser Family Foundation, bijna een derde van de seksueel actieve jongeren leeftijd 15-24 jaar zegt dat zij "meer gedaan" seksueel dan ze hadden gepland, terwijl het drinken of drugs gebruiken.
 • U kunt een ring, die uw gelofte symboliseert aan God (als je gelooft in Hem) en jezelf tot pure blijven tot het huwelijk te kopen. Als iemand die je verleidt, kijk maar naar je vinger met de ring en onthoud het. Het wordt meestal gedragen op de ringvinger en wanneer je trouwt het wordt vervangen door de trouwring.
 • Respecteer jezelf, en anderen zullen je respecteren. Als iemand lacht of plezier van je maakt, zet gewoon je rug en negeren.
 • Zorg ervoor dat je kwam van lange uren van echt na te denken over het. Op deze manier zul je in staat om stevig te blijven als iemand probeert je gedachten te brengen.
 • Proberen om mensen die dezelfde gedachten vinden, zodat u kunt elkaar helpen om te verblijven op het juiste spoor. Maar als je niet kunt vinden in uw werkplek of onder uw vrienden, probeer dan met behulp van het internet en je zult veel vinden. Je kunt praten over je ervaringen en zij zullen u helpen en u vertellen wat goed is.

Waarschuwingen

 • Kiezen om geen seks te hebben tot het huwelijk is een persoonlijke beslissing, en als zodanig anderen anders kunnen denken over de zaak. Probeer niet te oordelen. Wat is voor u misschien niet goed zijn voor iemand anders. Vergeet niet dat zelfs als je de vrijheid om zich te onthouden hebben, iemand anders de vrijheid om te kiezen om seks te hebben voor het huwelijk heeft.
 • Erken dat je gedachten kan veranderen, en dus moet je op de hoogte te blijven. Zelfs als u ervoor kiest om zich te onthouden, onderzoek STD transmissie en anticonceptie.