Wkanl

Hoe kunt u uw zomervakantie binnenshuis en buitenshuis door te brengen

Eindelijk! De zomer is bijna hier! U kunt ontspannen en genieten van het leven. Maar, wat is er te doen maar te lui? Nou, lees dan dit artikel en je zult ontdekken wat zomervakantie is over! Er zijn zoveel dingen die je kunt doen, zowel met familie of vrienden.

Stappen

Hoe kunt u uw zomervakantie binnenshuis en buitenshuis door te brengen. Ga naar een zomerkamp.
Hoe kunt u uw zomervakantie binnenshuis en buitenshuis door te brengen. Ga naar een zomerkamp.
 1. 1
  Ga naar een zomerkamp. Het zal waarschijnlijk wel leuk, maar soms zomerkamp prijzen variëren van 75€ en hoger. Dus als dat een probleem is, ga een paar dagen in het huis van een vriend of tijd doorbrengen met een favoriet familielid. Wees fantasierijk. Je fantasie zal helpen om dit jaar de zomer vakantie een realiteit!
 2. 2
  Wandelen. Wandelen is een populaire activiteit, maar soms ook gevaarlijk. Het kan ook grote oefening zijn en verbrandt veel calorieën. Belangrijker nog, het is veel plezier en kan een geweldige manier om wat quality time doorbrengen met familie. Ga met een buddy, zodat jullie beiden zijn met iemand in de tijd van nood. Vind lokale wandelpaden door het bezoeken van lokale gemeentelijke websites. Ga naar Ask.com of Yahoo om de beste hiking plekjes te vinden. Als u weet dat de heuvels zijn moeilijk naar beneden te komen op, neem een ​​wandel stok met je.
 3. 3
  Ambachten. Bekijk enkele goede kunst en kunstnijverheid boek uit de lokale bibliotheek. Koop het materiaal dat nodig is en maak wat van de ambachten. U kunt ook de afgewerkte producten te verkopen in uw voortuin en maak wat extra geld te besteden!
 4. 4
  Computerspelletjes. Het is een goed idee om online games te spelen. Als u jonger dan 11 jaar oud zijn, moet u controleren met je ouders wanneer je gaat naar een website die u niet zeker bent van.
 5. 5
  Reizen! Lucky you! Onderzoek van tevoren op het gebied dat u reist. Bijvoorbeeld, als je ergens naartoe gaat, hebben een route van de attracties die zullen worden voor u van belang. Zie tips ook.
 6. 6
  Bibliotheek of boekhandel. Ga naar uw plaatselijke bibliotheek of boekhandel en koop een nieuwe boekenreeks. Lezen is een geweldige activiteit voor de zomer, en het zal u helpen opfrissen vaardigheden die nodig zijn voor het komende schooljaar.
 7. 7
  Funk out. Hier krijg je een goede cd en zet het op een radio of stereo-installatie. Speel het op je favoriete liedje en dans! Een camera op tape jou. Dit is geweldig voor slaapfeestjes.
 8. 8
  Logeerpartijtjes. Een klassieker, maar dit is geweldig in contact met vrienden te houden! Spelletjes spelen, eten, dans, delen geheimen, Truth or Dare en nog veel meer!
 9. 9
  Ice cream - De snack van de zomer. Zoeken "ijs recepten" en dat zal je leren hoe je zelfgemaakte ijs te maken. Het zal veel leuker zijn. Ook kunt u uit te gaan met vrienden naar een ijsje restaurant en maak een uitje van.
 10. 10
  Films. Naar de film gaan met vrienden en familie! In de stemming voor chick flicks? Probeer Aquamarine of Ice Princess. Klaar om het lachen met vrienden? The Beverly Hillbillies is een klassieker! Drama, actie, enz.? Ga voor Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean of De Leeuw de Heks en de Kleerkast!
 11. 11
  Probeer tuinieren! Wijd uw tijd om een ​​tuin, vol met prachtige bloemen en smakelijke groenten en fruit! Gebruik je creativiteit en het ontwikkelen van een groene duim. Heb je geen tijd voor een tuin? Zorg voor een cactus! Ze zijn goedkoop en schattig, maar kijk uit voor die stekels.
 12. 12
  Leer een nieuwe taal. Ga naar de bibliotheek en boeken lenen op verschillende talen, zoals Frans, Spaans, en teken. Habla Espanol?
 13. 13
  Ga terug naar school winkelen vroeg en winkelhaak sommige aanbiedingen!
 14. 14
  Doe mee met een jeugdgroep, 4-h of scouts.
 15. 15
  Krijg vaardigheden: Learn skateboarden. leren een dans soort, break dance bijvoorbeeld, zou je ze nodig hebt in de toekomst
 16. 16
  Krijg een hobby: leren werken op een piano of een gitaar...
 17. 17
  Een baan krijgen: de zomer is een perfecte tijd om geld te krijgen, koop dan een Xbox ofzo
 18. 18
  Word lid van een leuke online community.

Tips

 • Heeft u een kaart met persoonlijke informatie voor iedereen die naam, verjaardag, hotel je verblijft in, kamernummer, familie, telefoonnummer, enz. omvat

Waarschuwingen

 • Ga nooit alleen waar u gaat! Er zijn onbetrouwbare mensen over. Je ouders willen dat je veilig te zijn.
 • Niet wilt dat uw zomer weg. Het zal worden gegaan voordat je het weet, dus geniet ervan zolang je kunt!

Dingen die je nodig hebt

 • Een lenerspas
 • Vrienden
 • Familie
 • CDs / DVDs
 • Snacks
 • Een computer

(Items kunnen variëren, afhankelijk van de activiteit die u kiest)