Wkanl

Hoe maak je een horloge rug wrikken uit zonder de juiste gereedschappen

Als je een horloge met een lege batterij, kunt u de batterij zelf vervangen. Toch is het vaak moeilijk om de achterkant van de horlogekast verwijderen. Elk horloge is anders, wat kan uitdraaien, terwijl anderen zullen wrikken uit, zeer gangbaar in minder dure horloges. Als uw horloge Pries weer uit, en je hoeft niet iets dat lijkt gereedschappen juiste horlogemaker's voor u beschikbaar hebt, dan is dit artikel is voor jou.

Stappen

Hoe maak je een horloge rug wrikken uit zonder de juiste gereedschappen. Zoek een zeer kleine tab (of verzonken gebied) aan de rand van de achterklep.
Hoe maak je een horloge rug wrikken uit zonder de juiste gereedschappen. Zoek een zeer kleine tab (of verzonken gebied) aan de rand van de achterklep.
 1. 1
  Zoek een zeer kleine tab (of verzonken gebied) aan de rand van de achterklep. Dit is het toegangspunt voor verwijdering. U kunt dit soms door het uitvoeren van uw nagel in de rug rand, als dit tabblad of inspringen moeilijk te zien kunnen zijn.
 2. 2
  Trek de steel, die het weer op sommige horloges releases.
 3. 3
  Hier krijg je een kleine platte schroevendraaier het nodig heeft om een dunne starre tip zijn. Gebruik een keukenmes als een laatste redmiddel. Wikkel de hand houden het horloge met een handdoek of beschermen je hand op een bepaalde manier, zodat je je voor de schroevendraaier / mes glijdt niet verwonden.
 4. 4
  Heel voorzichtig schuift het mes onder de kleine metalen uitsteeksel op de achterkant (of over de lengte van de uitsparing, afhankelijk van welk type betrekking hebben op uw horloge heeft). Probeer niet om de punt van het mes te voegen. Met de lengte van het blad.
 5. 5
  Krijgen onder de tab of de uitsparing en voorzichtig maar stevig draai het blad omhoog, knallen de deksel eraf.
 6. 6
  Wanneer u de klep te vervangen, zorg ervoor dat u line-up van de stengel sleuf op de cover met de steel van het horloge.

Tips

 • De batterij kan worden op zijn plaats gehouden met een beugel, die kan een zeer kleine schroevendraaier nodig. Probeer het met een mespunt-edge als dat is alles wat je hebt.
 • Walmart veranderingen kijk batterijen voor het merken van horloges die ze verkopen voor gratis. U betaalt alleen voor de batterij. (Niet alle Walmarts bieden deze, vanwege de aansprakelijkheid betreft).
 • U kunt een lenzenvloeistof reparatieset kopen tegen de dollar boom voor 1 buck.
 • De goedkope schroevendraaier die in de lenzenvloeistof reparatiesets komt dat je kunt kopen bij elke apotheek zijn de perfecte maat voor deze reparatie.
 • Zorg ervoor dat alle rubber afdichtingen die kunnen vallen wanneer je de zaak opent vervangen. Als u dat niet doet, kan het horloge zijn waterdichtheid verliest.
 • Nadat je de achterkant uitstappen, kan je een vergrootglas nodig om de batterij gebied details duidelijk.

Waarschuwingen

 • Waterdichte horloges zijn zodanig gemaakt door kwaliteit zeehonden en juiste smeermiddel, mogen niet vacuum.Care worden toegezien afdichtingen onbeschadigd zijn.
 • Doen dit niet om een ​​dure horloge. Niet weg te hacken op een Rolex met een steak mes. Als u nodig hebt om de zaak te openen (en je moet niet, want enkele dure horloges nemen batterijen), ga dan naar een juwelier.
 • Probeer nooit om de punt van het mes te gebruiken. Het is veel meer kans op uitglijden en letsel, en het kan ook los te breken, verpest het mes. Gebruik het mes.
 • Gebruik dezelfde veiligheidsvoorschriften met messen zou je met een beitel: nooit druk op het mes in de richting van je andere hand, met andere woorden de positie van uw handen bij het gebruik van het werktuig, zodat als het glijden zal het niet storten in de hand die u gebruikt om vast te houden het horloge nog steeds.
 • Wees voorzichtig met messen. Je probeert het horloge, niet je vingers te openen. Als het koppig en u zich zorgen maakt over een mogelijke ongeluk, neem het mee naar Wal-Mart plaats. Zij zal de batterij te vervangen terwijl u wacht (als u het horloge gekocht van hen).

Dingen die je nodig hebt

 • Wanneer het horloge weer niet over een tabblad of inspringen dan is hier wat te doen.. Neem een ​​platte schroevendraaier juweliers en slijpen of vijl de tip om een ​​mes rand. Monteer het horloge horizontaal in een bankschroef met de achterkant naar boven. Plaats de schroevendraaier rand op de scheidingslijn tussen de rug en de zaak en tik op het einde van de schroevendraaier voorzichtig met een kleine hamer. De rug zal knallen!