Wkanl

Hoe maak je een steiltang te reinigen

Haarproducten en zal uiteindelijk te bouwen op de warmte platen van strijkijzers. Naast het ziet er lelijk, Dit kan na ongelijkmatige verwarming en onvolledige rechttrekken veroorzaken. Ernstige opbouw kan zelfs haar beschadigen en veroorzaken. Reinigen strijkijzers kan een beetje een uitdaging als gevolg van de V-vorm van de steiltang te zijn, maar het is mogelijk. Als uw strijkijzer moet worden schoongemaakt, de volgende stappen uit.

Stappen

Hoe maak je een steiltang te reinigen. Verwarm de steiltang een beetje, of verwarm het en laat het afkoelen.
Hoe maak je een steiltang te reinigen. Verwarm de steiltang een beetje, of verwarm het en laat het afkoelen.
 1. 1
  Verwarm de steiltang een beetje, of verwarm het en laat het afkoelen. Het moet warm, maar niet te heet om aan te raken zijn.
 2. 2
  Haal de stekker van de steiltang voordat u begint het schoonmaken.
 3. 3
  Bevochtig een klein badstof handdoek met warm water. Gebruik geen water, dat is ofwel zeer warm of zeer koud - het moet alleen lauw zijn. Met behulp van een vinger, zachtjes een plaat in een tijd waar het vuil is wrijven. Vermijd hard schrobben op de keramische platen, om te voorkomen dat er krassen hen.
 4. 4
  Veeg de borden totdat er geen meer opbouw op hen. Controleer of u hebt bereikt naar de onderkant (dichter bij aan / uit schakelaar en instellingen) en verwijderd alle smurrie van daar, ook. U kunt een wattenstaafje gebruiken als het te moeilijk om de handdoek te krijgen in de hoeken.
 5. 5
  Verwijder alle resten rond de zijden of randen. Met een vers oppervlak van de handdoek noodzakelijk.
 6. 6
  Laat de steiltang goed drogen alvorens het te gebruiken. Vermijd het gebruik van de steiltang als het nog nat is. Hoewel het zal niet spontaan ontbranden als het nog nat is, kan het bak je haar, vergelijkbaar met de reden waarom je niet zou rechtzetten nat haar, want het zal sissen en verbranden uw haar. U kunt veeg de platen droog met een kleine, droge badstof handdoek als je het nodig hebt sneller droogt.
 7. 7
  Reinig de steiltang regelmatig voor de beste resultaten. Tussendoor grondiger reinigt, gewoon afvegen een doek of keukenpapier bevochtigd met water of alcohol over de afgekoelde tanden om de styling producten te verwijderen. Herhaaldelijk gedaan, kan dit helpen vitale onderdelen te voorkomen.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Veeg al rond je steiltang als je het gebruikt om je haar te krullen of als je ziet afzettingen op andere dan de platen oppervlakken.
 • Het is een goed idee om een ​​hittebestendige ondergrond te gebruiken om de steiltang rusten op als u schoon.
 • Als de opbouw is zo slecht dat het niet zal komen, neem de steiltang om uw kapper, meestal, zal de kapper een spray product dat de opbouw snel te kunnen verwijderen hebben, bespaart u de kosten van het hebben om de hele schoonmaak product te kopen.
 • Gebruik een beetje alcohol met het warm water voor hardnekkige ophoping.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw stijltang is uitgeschakeld en de stekker voor het schoonmaken.
 • Houd de stekker uit de buurt van vloeistoffen en nooit Dompel een plat ijzer in het water.
 • Doe dit uit de buurt van kinderen. Houd de verwarmde steiltang goed buiten bereik als je het schoonmaken.
 • Gebruik geen huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Zij kunnen krassen op het oppervlak van uw ontkrulplaten, en ze zijn over het algemeen niet nodig.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine badstof handdoek
 • Warm water
 • Steiltang
 • Wattenstaafje (optioneel)
 • Ontsmettingsalcohol (optioneel)