Wkanl

Hoe om te stoppen statisch op een jurk vastklampen aan u

Je hebt het! Maar zodra je het op, er is zoveel statische dat de jurk is vasthouden aan je ongemakkelijk en unflatteringly. Omdat statische is direct gerelateerd aan droogte, zijn er een paar vrij eenvoudige manieren om een ​​jurk te stoppen van het zich vastklampen.

Stappen

Hoe om te stoppen statisch op een jurk vastklampen aan u. Krijg een anti-statische droger vel.
Hoe om te stoppen statisch op een jurk vastklampen aan u. Krijg een anti-statische droger vel.

Als je in een rush

 1. 1
  Krijg een anti-statische droger vel.
 2. 2
  Houd de rok van de jurk uit de buurt van je benen en wrijf de onderkant van de stof met de droger blad.
 3. 3
  Als de jurk nog steeds kleeft een beetje, krijgen een spritzer fles gevuld met water en bevochtig de stof lichtjes.
 4. 4
  Als je anti-statische spray (verkrijgbaar bij sommige winkels), te gebruiken zoals voorgeschreven.
 5. 5
  Als je het dragen van panty's, spray spuitbus haarlak op hen. U kunt ook lotion op je handen wrijven en dan je panty wrijven.
 6. 6
  Raak geaarde metalen. Elk stuk metaal dat gaat rechtstreeks in de grond zal direct verwijderen statisch.
 7. 7
  Gelden geen vochtinbrengende lotion op je lichaam waar de kleding wordt vastklampen. De lotion voorkomt statisch uit te bouwen.
 8. 8
  Speld een veiligheidsspeld in de zoom van de rok.
 9. 9
  U kunt een aantal talk (baby)-poeder te gebruiken. Gewoon wat op je handen (niet te veel!) En wrijf het zachtjes op je huid waar de statische steekt je jurk.

Als je meer tijd hebt

 1. 1
  Hang het kledingstuk op een hanger in een gebied met een aantal luchtvochtigheid (een badkamer werkt goed) en wacht. De statische zal naar beneden sterven na verloop van tijd.
 2. 2
  Hand of machine wassen de kleding op de zachtste cyclus beschikbaar. Maar raadpleeg eerst het etiket om te zien of de kleding kan worden gewassen (zie hieronder Waarschuwingen).
  • Als je machine drogen van de jurk, zet een droger blad in met de jurk, neem dan de kleding uit de droger, terwijl het nog licht vochtig.
  • Hang de jurk op een hanger in een deuropening, met de haak opknoping tegen de deurpost. Als u hang-droog uw kleding toch (zoals op een), zorg ervoor dat het op een hanger voor de laatste 10 minuten of zo.
  • Het toevoegen van zuiveringszout om de wasmachine kan helpen verminderen statische vastklampen.

Tips

 • Wanneer je de jurk te drogen hangen, houd het uit de buurt van andere kleding en in een goed geventileerde ruimte.
 • Als je kleren hebt statische nadat je ze wit te wassen, je bent waarschijnlijk te droog ze in de droger. Gebruik de volgende keer een lagere instelling en / of droog voor een kortere tijd.
 • Wassen kleding in hard water kan een statische lading ontstaan ​​in de kleren als het droog, dus het installeren van een water conditioner om de hardheid te verwijderen kan voorkomen dat statische gedoe.

Waarschuwingen

 • Als u spritz je jurk, wees voorzichtig het te nat niet te krijgen, of de jurk zal nat zijn als je om wat voor omstandigheid dan je gaat.
 • Niet wassen van een kledingstuk dat is droog-schoon slechts! Veel formele outfits bedoeld voor een paar wearings (zoals prom, bruidsmeisje, en dergelijke) wordt volledig geruïneerd als het wassen aanwijzingen niet worden opgevolgd.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vastklampen jurk
 • Droger vellen
 • Een spritzer fles met water (optioneel)
 • Een hanger