Wkanl

Hoe maak je een goed mens te zijn na een break-up

Zowat iedereen zal gaan door een pijnlijke breuk op een bepaald punt, en je bent niet alleen in de verleiding om je woede oppervlak te laten. Echter, het nemen van de grote weg en proberen om een ​​goed mens te zijn, ondanks de pijn kan helpen groeien als individu en krijgen over de relatie. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een goed mens te zijn na een break-up. Snijd alle contact - Voor nu.
Hoe maak je een goed mens te zijn na een break-up. Snijd alle contact - Voor nu.
 1. 1
  Snijd alle contact - Voor nu. Het kappen van interacties met je ex na een rommelige breuk zal de verleiding om in een andere schreeuwende wedstrijd te verminderen. Zelfs als u van plan om vrienden met je ex te blijven, geef jezelf wat ruimte op het eerste. Om over de breuk zal alleen maar moeilijker zijn als je voortdurend herinnerd aan wat je verloren of waarom je boos bent.
 2. 2
  Zoek een veilige manier om je woede los. Gekwetste gevoelens zijn een natuurlijk gevolg van een breuk, en jezelf toestaan ​​om het einde van de relatie rouwen is onderdeel van bewegen op. In plaats van het leiden van uw boze energie in de richting tieren over je ex, maar, probeer een activiteit die u zullen helpen te laten uit je emoties op een veilige en constructieve manier te vinden. Probeer een nieuwe hobby, of opnieuw een favoriet tijdverdrijf.
  • Veel mensen vinden dat het nemen van een intense lichamelijke activiteit is de beste manier om dit te doen. Resultaat agressie tijdens het spelen van een sport is een van de weinige sociaal aanvaardbare manieren om boos te worden, en de pure uitputting van hard werken kan je afleiden van de breuk. (En alle activiteiten kan u helpen toon omhoog voordat u de dating scene weer op!)
 3. 3
  Weersta de drang om gebreken van uw ex bloot. Na het breken met iemand, weet je waarschijnlijk allerlei onsmakelijke en onsympathiek dingen over hem of haar. Zo veel als je wilt deze dingen trompet aan de wereld, afhouden. Zoals het oude gezegde gaat, iemand anders door het slijk wordt je vies, ook. Als de informatie niet direct relevant is voor de gezondheid of veiligheid van een andere persoon, zip het.
  • Als je echt niet kan afschrikken de verleiding, schrijf alles nare over je ex op een stuk papier. Vouw het op en bewaar het op een geheime locatie, de planning van alle langs om uiteindelijk te vernietigen. Als je uiteindelijk het gevoel alsof je over de breuk, te ontdoen van het.
 4. 4
  Praat niet met iedereen over de breuk. Natuurlijk moet u de breuk te bespreken met een paar vertrouwde vrienden, maar niet bezwijken voor de verleiding om het evenement voor iedereen die wil luisteren uitzenden - zelfs als u alleen wilt praten over hoe gekwetst je bent. Houd je mond dicht communiceert dat je te vertrouwen privezaken prive te houden.
  • Als iemand buiten uw directe kring je vraagt ​​direct over de kwestie, glimlach en beleefd zeggen: "Ik praat er liever niet over. Bedankt voor het begrip."
 5. 5
  Focus op uw beste kwaliteiten. In plaats van stil te staan ​​bij wat het is over u die hebben bijgedragen aan de breuk, richt je aandacht op het waarderen van uw beste eigenschappen. Als je moet, kijk in de spiegel en zeg hardop wat je wilt over jezelf, of schrijf de complimenten andere mensen betalen u in een gemakkelijk toegankelijke locatie. Herhaal deze oefeningen zo vaak als je nodig hebt om. Het opbouwen van je zelfvertrouwen zal het verminderen van de verleiding om af te breken je ex.
 6. 6
  Erken het goede. Er moest iets waardevols over de relatie, of je zou het niet in de eerste plaats zijn getreden. Zelfs als de meerderheid van het was verschrikkelijk, het nog steeds bijgedragen aan uw persoonlijke groei op een bepaalde manier. Zodra u een beetje afstand van de breuk, neem nota van de waardevolle dingen die je opgedaan met daten je ex, en vergeet niet dat je het verleden niet kunt veranderen - u kunt alleen van leren.

Tips

 • Weersta de drang om te duiken in een andere relatie meteen. In plaats daarvan, gebruik deze tijd om te genezen en te werken aan jezelf voordat je begint regisseren je aandacht naar uit iemand anders.
 • Wis het telefoonnummer van je ex en e-mailadres (althans voor nu). Die toegang hebben tot deze informatie als je verdrietig bent kan negatieve gevolgen hebben.
 • Gebruik niet je wederzijdse vrienden als munitie. Als iemand die je dicht bij je wil houden een vriendschap met je ex, probeer het gracieus accepteren.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat het maken van beledigende of schadelijke opmerkingen over je ex - of het nu in de tekst of spraak - kan potentieel krijg je aangeklaagd wegens smaad of laster.
 • Als je seksuele beelden van je ex te bezitten, ze niet te delen met iemand anders en verwijdert deze onmiddellijk. Als uw ex wordt beschouwd als een kleine in uw jurisdictie, het verspreiden van die beelden kon seksuele uitbuiting van een minderjarige (een misdrijf) vormen zelfs als je een minderjarige, als goed.