Wkanl

Hoe maak je een geheim kantoor romance hebben

Enthousiast over iemand op het werk? Volg ons advies over hoe je een affaire met hen zonder uw andere collega's of baas uit te zoeken hebben.

Stappen

Hoe maak je een geheim kantoor romance hebben. Communiceer in stealth.
Hoe maak je een geheim kantoor romance hebben. Communiceer in stealth.
 1. 1
  Communiceer in stealth: Als uw gewenste wijze van communicatie is sms'en gebruiken de Snapchat. Als u liever e-mail proberen Flagebuzz. Vermijd het gebruik van uw mobiele / kantoor telefoon.
 2. 2
  Wees professioneel: gewoon omdat je weet wat voor soort ondergoed ze dragen, betekent niet dat je niet kan professioneel worden in het kantoor. Tussen 9 en 5, moet romance lijken de laatste waar je aan denkt. Handhaaf een werk als houding ten alle tijden - raak, slepende blikken of intieme gesprekken. Als er iets, geef je partner een breder ligplaats dan andere collega's.
 3. 3
  Schik rendezvous: Set tijden en plaatsen te ontmoeten waar je weet dat je wat privacy te krijgen. Schik uw rendez-vous als een MI5-agent: plannen dekking verhalen, komen uit verschillende richtingen en na te denken over vluchtwegen. Een lege trappenhuis, waar u kunt de mensen horen komen, is te verkiezen boven een stationaire kast, waar u gemakkelijk unawares kunnen worden gevangen.
 4. 4
  Indien vergadering na uren kies een plaats ver van uw werk locatie, zult u gemakkelijk worden gespot in de kroeg op de hoek. Vergeet niet om er afzonderlijk reizen, zal niets vermoeden meer dan de 2 van jullie samen verlaten wekken.
 5. 5
  Dit kan alles zijn van een verwijderde e-mail, om lippenstift merken, van misplaatste ondergoed: onder geen enkel bewijs niet weg. Bedek je tracks te allen tijde. Als u snel een onhandige poging in de kopieerruimte hebben gehad, zorg ervoor dat alles op zijn plaats voordat u terugkeert naar uw bureau (en dat je geen kopieën gemaakt.) Vermijd het versturen van e-mails via het bedrijf systeem zoals het slechts een kwestie zal zijn van tijd voordat men krijgt per ongeluk gestuurd naar Matt in de boekhouding. En nooit de ultieme zonde te begaan - draaien om te werken in dezelfde kleren twee dagen op rij. Dit is een zeker vuur teken dat je het huis niet te maken de avond ervoor, en zal beginnen geruchten voordat je kunt zeggen 'schandalig'
 6. 6
  Hoofd af van de roddels: op een bepaald punt, zal iemand beginnen om achterdochtig te krijgen. Onderdrukken alle roddels rondom u en uw amour door meedogenloos te beginnen meer obscene geruchten.
 7. 7
  Als u besluit om een uitgebreide lunchpauze, altijd eerst toestemming vragen aan je baas en alleen als je baas zegt dat het OK. Als iemand vraagt ​​waarom je met een uitgebreide lunchpauze, zeggen alles anders, bv ik heb veel flex-het-ijd en ik nodig om het te gebruiken en ik ga een beetje langer hebben mooching in de stad en de winkelstraten. Als u wordt gevraagd heb je gezien X? eerlijk te zijn maar kort met een antwoord als ja ik deed, maar vertel ze niet elk klein detail wat u en X deed, sprak over etc. Al met al houden langere lunchpauzes om zo nu en dan - Wanneer gebeurt vaak het kan ertoe leiden dat uw baas, andere mensen en de roddels te katoen op.
 8. 8
  Heb openbare uitingen van genegenheid niet tonen. Het beste is om kusjes en knuffels toen de twee van u over kunnen laten, is er niemand anders naderen, horen en wanneer de twee van u buiten het werk en buiten de werkuren (bijv. jullie beiden thuis bent, op vertrekken, op flexi dag). Geef niet de nieuwsgierige parkers en / of de roddels enige munitie. Plus je weet nooit wie het nieuws kon verspreiden naar uw collega's en / of je baas als je niet over je doen?
 9. 9
  Onthoud professionaliteit en discretie op de werkplek is belangrijk. Zorg ZEER ervoor dat de kust veilig is, dat is wat betekent dat uw collega's, baas en vooral de roddels zijn niet rond, of het nu in het werk gebouwen of buiten het werk terrein. (Gevaar -? Je weet nooit wie er kijkt of het risico dat je baas / collega's / roddels zien jullie twee en je weet nooit wie zou vertellen over je als je niet rond je doet)

Tips

 • Gebruik GEEN munitie NIET geven vooral aan de roddels.
 • Blijf altijd professioneel op het werk. Als je baas en collega's merken dat je bent niet katoen trekken van uw gewicht en als ze merken dat je het maken van veel fouten, kunnen ze op en zelfs vragen stellen om erachter te komen waarom.
 • Als de twee van u wilt in contact te blijven via e-mailen / instant messenger gebruiken ALTIJD uw eigen huis e-mailadressen en instant messenger adres NIET werkt e-mailadressen en werkt instant messenger-adressen. Vergeet niet met werkt e-mailadressen en instant messenger-adressen, kan het IT-personeel de e-mails te zien, zal het op de IT-servers en iedereen, inclusief je baas kan de emails / instant messenger gesprekken te zien.