Wkanl

Hoe om uw liefde met die speciale persoon

Heeft u altijd die ene speciale persoon in gedachten en hebben geen manieren om hen te vertellen dat je van ze andere dan gewoon niet staren naar ze de hele dag? Je bent op de juiste plaats. Er zijn vele manieren om bij te dragen aan hoeveel je van ze houdt. Laten we beginnen met de basis.

Stappen

Hoe om uw liefde met die speciale persoon. Zeggen de eenvoudige drie woorden, "".
Hoe om uw liefde met die speciale persoon. Zeggen de eenvoudige drie woorden, "".
 1. 1
  Zeggen de eenvoudige drie woorden, "". Door te zeggen deze woorden, geef je hen de toegang tot je hart. Ga niet zeggen dat als je het niet meent. ALLEEN zeg het als je het meent of het zal pijn doen hun gevoelens.
 2. 2
  Knuffelen ze. Breek de aanraking barrière en knuffel ze er recht uit en met hen. Als ze echt van je houden, zullen ze terug knuffelen. Gewoon niet dwingen hen om te doen wat ze niet willen doen.;)
 3. 3
  Pikken hun lippen of wangen. Door dit te doen, zal je ze vertelt dat je geïnteresseerd, maar niet helemaal klaar voor de grote jongen / meisje spullen zijn nog. Begin niet vrijen met hem of haar totdat je echt hebt onderaan de pikorde deel, maar als hij of zij voor het eerst doet, doe niet terug weg die hen vertelt dat je niet geïnteresseerd bent. Langzaam kus terug.
 4. 4
  French kiss. U kunt dit doen door langzaam te bewegen ten opzichte van hen. Wikkel je armen om hem of haar. Langzaam je mond open en zijn of haar mond te verkennen. Wees niet ongerust als de kus is niet 100% perfect. Geen van hen is... het hangt als je je concentreert hard genoeg.
 5. 5
  Knuffelen met hen. Als u kijkt naar een horrorfilm, het is de perfecte plek, maar u kunt dit elk gewenst moment doen. Houd ze gewoon dicht bij je. Laat je heupen samenvoegen.
 6. 6
  Geef ze een eenvoudige gift. Het zal laten zien dat u hen waardeert. Niet honderden besteden, maar een eenvoudige kaart of een klein cadeautje zou leuk zijn.

Tips

 • Dwing ze niet om bij je. Als ze niet willen, zijn ze waarschijnlijk nog niet klaar dus ontslaan van het voor een tijdje.
 • Probeer om er te zijn voor hen in goede en slechte tijden. Wees een goede luisteraar.
 • Gebruik een munt of twee... en.... met en tal van reinigingsproducten voor je iets probeert!
 • Door het kussen van de degene die je liefde en het geven van een knuffel het gewoon bewijst hoeveel je van hem / haar, want hij / zij voelt het ritme van je hart.

Waarschuwingen

 • Als je bretels, kan het geen kwaad de andere persoon als je zoenen. Ze kunnen niet voelen ze. Dus wees niet bang!