Wkanl

Hoe je een meisje weg te krijgen uit je competitie

Hoewel er geen magische spreuk om iemand te laten vallen in liefde met u, er zijn zeker wat je kunt doen om de schalen tip in uw voordeel. Als je het gevoel alsof je vallen voor een vrouw die uit je competitie, lees dan verder voor advies en instructies.

Stappen

Hoe je een meisje weg te krijgen uit je competitie. Zoek uit of ze een vriendje of niet.
Hoe je een meisje weg te krijgen uit je competitie. Zoek uit of ze een vriendje of niet.
 1. 1
  Zoek uit of ze een vriendje of niet. Een vrouw die deze grote kan reeds worden genomen, dus doe je huiswerk voordat je jezelf daar.
 2. 2
  Realiseer je dat het aantrekkelijker een vrouw is, hoe meer phonies ze trekt. De meeste vrouwen zijn ziek van jongens die proberen te worden wat ze denken dat vrouwen willen - vooral als ze niet geven vrouwen veel krediet. Aan de andere kant, een bewonderaar die echt is is direct intrigerend, dat is goed nieuws voor u! Dit is hoe schoonheid en het beest kwamen bij elkaar in de eerste plaats. Als je niet van nature zelfverzekerd en bij-gemak, tenminste het lef om jezelf te zijn, een zenuwachtig maar authentieke individu heeft veel meer te bieden dan een gladstrijken pauw met geen inhoud.
 3. 3
  Houd in gedachten dat veel aantrekkelijke vrouwen voelen zich niet gerespecteerd. Het lijkt misschien alsof het winnen van de loterij om een ​​mooie vrouw in de huidige maatschappij te zijn, maar niet serieus genomen wordt ook geleverd met het grondgebied in een grote weg. Jongens zijn zo gewend aan het zien van mooie vrouwen languit over billboards en magazine covers dat als ze merken een in het echte leven, ze vaak niet de moeite om te zien of ze is slim, grappig, lief, of interessant, in feite, velen niet twee keer nadenken over het staren, het maken van belachelijke opmerkingen, of zelfs betrappen een gevoel. Dit kan aantrekkelijke vrouwen verdacht van zowat elke man te maken.
  • Zorg ervoor dat je geïnteresseerd in wie deze vrouw is echt zijn (haar hoop, dromen, angsten, ambities, grillen, eigenaardigheden, favoriete dingen, enz.). Als je niet geïnteresseerd in dat, je bent niet na haar om de juiste redenen.
 4. 4
  Wees jezelf. Dit is echt de belangrijkste stap. Meest aantrekkelijke vrouwen gezien hebben genoeg bewonderaars komen en gaan om te weten of u bent niet jezelf zijn - en als ze weet dat je anders handelt voor haar, zal ze respect te verliezen voor u. Trouwens, mensen die handelen als zich (zelfs de goofy degenen) zijn sexy.
  • Als een vrouw niet graag wie je bent zodra ze krijgt om u weet, is dat ze niet de moeite waard uw tijd. Bovendien, als je moet veranderen wie je bent aan te trekken of te houden een vrouw, je bedriegt jezelf en haar.
 5. 5
  Past u goed op uzelf. Geen goed aangepaste vrouw wil zijn met iemand die niet kan functioneren op hun eigen, in de eerste plaats, zal ze niet wilt dat uw vervangende moeder, en ten tweede worden, ze is geen bewijs gezien om aan te geven dat je ooit zult kunnen om de zorg te nemen van haar behoeften. Opruimen na jezelf, in vorm te blijven, doe uw wasgoed, clip je teennagels, en leren om een ​​maaltijd of twee koken. Alledaags als het ook mag klinken, kunnen deze dingen MAGIC werken voor een relatie.
 6. 6
  Aarzel niet om een aantrekkelijke vrouw te benaderen. Mooie vrouwen aan te trekken arrogante vrijers als vliegen, die de neiging heeft alle leuke degenen te verjagen. Werken tot het lef om haar te benaderen en ze kunnen u een verademing gewoon vinden. Er zijn echter bepaalde dingen in gedachten te houden:
  • Niet te benaderen een vrouw die niet lijkt te willen worden benaderd.
  • Vermijd het naderen van een vrouw in een bar of club. Deze vrouwen zijn niet op zoek te zijn uitgelokt door een snelle auto, goedkoop kapsel, en lame lijnen, ze hebben meestal hun hoede en willen niet lastig gevallen te worden. In plaats daarvan, probeer jezelf te plaatsen in een situatie waar u comfortabel bent. Geef jezelf elke sociale randen mogelijk.
  • Niet te hard proberen. Dit is de grootste game-killer ooit. Pagina's kunnen worden geschreven over dit, maar, als een vuistregel, als je gefrustreerd bent, ben je waarschijnlijk te hard probeert, als ze gefrustreerd, je bent zeker het proberen te hard.
  • Sluit niet uit vrienden mogelijk romantische belangen.
 7. 7
  Geen schok zijn. Veel jongens behandelen vrouwen als schokken - en, eerlijk gezegd, soms werkt het. Echter, een vrouw die geen respect heeft van anderen eisen waarschijnlijk heeft geen voor zichzelf. Als je het probeert, kan het werk voor u, maar het zal de ongelukkig neveneffect van een) hebben waardoor je een ruk en b) de landing u met de vrouw die geen eigenwaarde. Als u wilt dat iemand gelukkig en goed aangepaste, dienovereenkomstig te gedragen.
 8. 8
  Probeer niet goedkoop trucs of cheesy lijnen. (Hint: als het een lijn, het is goedkoop.) Vonken vliegen alleen in de uitloper van het moment, dus begin met een opmerking, grap, of geestige interactie op basis van de situatie. Als al het andere faalt, een simpele "Hallo" zal volstaan.
 9. 9
  Liegen niet. Als je moet liegen om iets te krijgen, het is niet voor u en nooit was. Vrouwen zijn geen uitzondering op de mensheid, als ze waarderen eerlijkheid boven alles. Vergeet niet, elke leugen vertellen is een leugen je zult moeten onthouden als het eindigt op uit te werken.
  • Heb eerlijkheid niet te verwarren met tactloosheid, er is geen reden om brutaal.
 10. 10
  Let op je lichaamstaal. Houd een goede houding, ontspannen maar niet slungelig. Kijk haar in de ogen, maar niet staren. (Zeker niet laten andere vrouwen trekken de aandacht als je met haar praat.) Vermijd friemelen, schuifelen, en het verschuiven van uw gewicht. Het doel is om ongedwongen en comfortabel kijken in je vel.
 11. 11
  Behandel een vrouw die de manier waarop je zou willen worden behandeld. Wees beleefd, attent en oprecht. Het lijkt alsof het gezond verstand, en het is echt, maar veel mensen vergeten dat. En echt, het behandelen iedereen als een gelijke is een solide strategie voor het vormen van een verbinding, in het slechtste geval, kan blijken dat ze liever zou fawned dan, in dat geval heb je alleen jezelf bespaard een hoop ellende.
 12. 12
  Toon interesse in haar persoonlijkheid. Proberen om haar te leren kennen door te vragen over haar interesses en het zien als u een gemeenschappelijke grond. Luister actief in plaats van alleen passief te horen, als je een mentale notitie van de dingen die ze zegt te maken, zal ze blij om te ontdekken dat je ze herinneren later.
  • Weet over jezelf praten, maar wees beleefd, probeer niet zo moeilijk om jezelf te verkopen dat ze een woord speld tussen kan krijgen. Als algemene regel, zal een vrouw vragen over jou als ze geïnteresseerd is.
 13. 13
  Vermijd de "aardige vent effect." Het is een ding om een ​​vrouw goed te behandelen, maar een ander ding helemaal aan haar elke behoefte tegemoet te komen. Wees aardig, vriendelijk en ondersteunend, maar nooit stoppen dat u van het doen van je eigen ding. Ga uit met je vrienden, plezier hebben als ze niet in de buurt, en blijven autonoom individu, wetende dat je hebt een interessant leven van je eigen zal gewoon haar deel willen uitmaken van het zijn.
  • Als je merkt dat je verafgoden een vrouw zo veel dat je altijd, altijd daar voor haar, zul je ook snel merken dat je haar vriend bent geworden. Als je in paniek raakt, kan je zelfs proberen te zijn extra leuk om haar te imponeren. Doe het niet.
 14. 14
  Zet uw geklets in gesprek. Gesprek is in het hart van om naar iemand te leren kennen, omdat het hun aandacht kunnen vasthouden, krijgen ze te lachen, en ze geïnteresseerd in je. Alleen door een gesprek kan nemen naar het volgende niveau (bijv. telefoonnummer, gaan op een datum, enz.), en elk goed gesprek de twee van jullie hebben waarschijnlijk vertalen in een andere datum. Zodra je touwtje dateert genoeg bij elkaar, je hebt een relatie.
  • Er zijn een aantal dingen te vermijden tijdens de vroege gesprekken. Bijvoorbeeld, blijf uit de buurt van serieuze onderwerpen zoals oorlog, politiek, religie, abortus, enz. Als een van deze gebeurt te komen, houd het licht en verandert het onderwerp. Ook moet je haar niet overdreven compliment, want dit komt over als wanhopige / behoeftig.
 15. 15
  Krijg verleden gesprek en krijgen in de communicatie. Conversatie is een geweldige manier om elkaar te oppervlakkig kennen, maar om echt te begrijpen elkaar, zul je moeten leren communiceren. Dit betekent niet alleen het ontdekken van elkaars verwachtingen, angsten, dromen en verlangens, maar ook steeds meer comfortabel in uw eigen eerlijkheid.
  • Luister naar haar. Ze heeft meer te zeggen dan alleen woorden, ze is het overbrengen van ideeën, gedachten en emoties. Als je iemand kent die is echt proberen te communiceren en je iets vertellen negeren, je bent beledigen ze op een diep persoonlijk niveau. Houd in gedachten dat sommige dingen niet kunnen worden overgebracht door middel van teksten of tijdens een reclameblok, dus als je wat tijd gereserveerd om echt praten, zal het wonderen voor je relatie.
  • Vertel haar je gevoelens. Waargebeurd verhaal: communicatie is niet alleen voor vrouwen, ze willen ook weten wat je denkt en voelt. Laat haar in laat zien dat je respect en vertrouwen in haar. Vergeet niet, het duurt vaardigheid om effectief te communiceren en je kunt niet altijd op haar rekenen om te lezen tussen de regels door.
  • Veel jongens proberen om de communicatie te voorkomen of fake is. Als je serieus bent over deze (of andere) relatie bent, neem de tijd om te leren. Alle hoop, liefde, of chemie in de wereld kan niet twee mensen tevreden zijn als ze niet weten hoe te communiceren met elkaar te houden.

Tips

 • Weet wanneer je moet stoppen met haar nastreven.
 • Blijf niet stilstaan ​​bij afwijzing.
 • Niet anders handelen tegenover je vrienden, iedereen reageert goed op iemand die consequent zichzelf.
 • Haar niet stik. Wees niet plakkerig ofwel, dat is deel een van de 'Friendzone ".
 • Laat haar zelf, ook, probeer niet om haar te kneden tot je eigen fantasie.
 • Ga langzaam als je elkaar niet kennen.
 • Heeft een ruk aan iedereen ze is bevriend met niet.
 • Houd je hoofd koel. Meisjes zal nooit dateren een man die is kieskeurig en wordt uitgewerkt over niets. Zie de zonnige kant en laat niemand je voor schut!

Waarschuwingen

 • Als u en een meisje blik naar elkaar moet je 3 seconden te lopen naar haar toe en een gesprek te beginnen, anders moet er gewoon uitzien als een engerd.
 • Accepteer het feit dat sommige vrouwen gewoon niet klikt met je mee. Het hoeft niet te betekenen dat ze stuck-up of uit je competitie, soms, het gevoel is gewoon niet wederzijds. Get over it.
 • Als ze een vriend en heeft uw belang niet vergelden, terug onmiddellijk af. Play it cool, ga terug naar zijn vrienden, en op zoek naar iemand anders. Laat uw onhandigheid ruïneren een prima relatie.