Wkanl

Hoe dichter bij je vriendje te krijgen

Dus, je wilt gaan naar de volgende stap met je vriendje, maar je bent te bang om hem te vertellen. Als dat zo is, lees dan verder!

Stappen

Hoe dichter bij je vriendje te krijgen. Laat hem dat u hem waardeert.
Hoe dichter bij je vriendje te krijgen. Laat hem dat u hem waardeert.
 1. 1
  Praat met hem. Vertel hem over je dag, en te weten komen over zijn. Als hij had een slechte dag, een manier vinden om hem op te vrolijken. Je zou hem een ​​dikke knuffel en laat hem weten dat je om hem geeft.
 2. 2
  Laat hem dat u hem waardeert. Als hij op een sportteam, ga dan naar zijn wedstrijden. Juichen voor hem zo hard als je kan, zodat hij weet dat je er bent voor hem en hem alleen.
 3. 3
  Breng meer tijd met hem! Nodig hem dan naar uw plaats, of een manier vinden om tijd alleen of samen met hem doorbrengen met goede vrienden. Op hetzelfde moment, respecteren zijn persoonlijke ruimte. Vergeet niet dat het is perfect in orde voor ieder van jullie om tijd alleen en van elkaar weg hebben.
 4. 4
  Maak hem goed over zichzelf te voelen. Koop hem een ​​cadeautje. Complimenteer hem. Grap met hem. Als je begint te meer persoonlijke banden te ontwikkelen met hem, zal hij voelen zich meer comfortabel om je heen.
 5. 5
  Breek de ontroerende regel, als je weet dat hij goed met het zou zijn. Flirten met hem-do speelse duwt of porren, en zien hoe hij reageert. Als hij flirt terug, dan is dat geweldig. Wees niet te persistent, hoewel, of hij zal waarschijnlijk ergeren.
 6. 6
  Geef hem reden om u te vertrouwen. Heb vertrouwen in je relatie, en niet bedriegen op hem. Hebben vertrouwen in hem en zal zijn daden-hij kennis te nemen. Vergeet niet dat vertrouwen en communicatie zijn de meest essentiële onderdelen van een gezonde relatie. Een gebrek aan vertrouwen zal zeer zeker leiden tot een relatie met de goot.
 7. 7
  Vraag hem direct. Als je voelt dat je twee zijn comfortabel met elkaar, is er niets mis met hem vragen flat out als hij wil de relatie naar het volgende niveau. Dit is niet aan te raden om te doen in het begin van de dingen, zoals u wellicht wilt er zeker van dat hij wil zich verbinden aan u in een relatie.
 8. 8
  Kennis te nemen van hoe hij je behandelt. Maakt hij pogingen om je beter te voelen als je een slechte dag? Heeft hij je gelukkig maken, of je aan het lachen? Heeft hij je respect? Als dat zo is, bent u goed op uw weg naar het bereiken van de volgende stap met je vriendje.
 9. 9
  Kijken naar een wedstrijd of over sport te praten met hem. Meestal elke man is een sportfan. Ze vinden het heerlijk als een dame kijkt naar een spel of praat het voor een klein beetje. Het is een turn-on.

Tips

 • Niet zeuren over dingen elke keer dat je bent met hem, omdat die hem depressief zal maken. Praten over leuke dingen, vraag hem wat hij wil, wat hij geniet doet. Praat niet over jezelf een hoop.
 • Als u besluit om hem een ​​cadeautje kopen, niet een geschenk terug verwachten. Hoewel het leuk zou zijn, zou hij gewoon moeten geven u een "geschenk" terug in een vorm die meer dan elk materiaal bezit waard is.
 • Wees geduldig. Om dichter bij je vriendje gebeurt niet in een dag, of een week-het kost tijd.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om 'uit te kopen' je vriendje. Niet overboord te gaan op de chocolaatjes of over giften. Niet alleen zal hij waarschijnlijk zien door aan u, maar er is altijd de mogelijkheid dat hij zal proberen om te profiteren van uw vrijgevigheid.
 • Als er niets anders lijkt te werken, en jullie twee zijn afstandelijk en op hun hoede voor elkaar blijven, dan accepteren dat je twee niet bedoeld zijn voor elkaar, en verder gaan. Het is het beste om te eindigen in een wederzijdse breuk dan om uit te gaan met een flits.