Wkanl

Hoe je vriendje te krijgen om te stoppen met het negeren van u

Haat u het wanneer je vriendje negeert u of heeft uw gesprekken of teksten niet beantwoorden? Het overkomt veel meisjes, en veel meisjes nemen het persoonlijk op. Als je ziek bent van omgaan met een vriendje die negeert je bent en wilt een verandering te maken, lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

Stappen

Hoe je vriendje te krijgen om te stoppen met het negeren van u. Geef dingen een beetje een pauze.
Hoe je vriendje te krijgen om te stoppen met het negeren van u. Geef dingen een beetje een pauze.

Deel een: snelle tips

 1. 1
  Geef dingen een beetje een pauze. Misschien bent u hem vaak sms'en, of je hebt al drie keer een uur te bellen voor de laatste drie uur. Begrijp dat jongens een beetje anders dan meisjes, en in het algemeen meer ruimte wilt.
  • Niet tekst of bel hem voor een hele dag. Proberen om echt de stok met het. Als hij niet heeft bereikt om u te allen tijdens die dag, praat met hem over wat hij verwacht van een relatie. Als je iets dat hij je niet zal geven verwacht, kunt u elders op zoek naar een vriendje.
  • Niet tekst of bel hem over zinloze dingen. Noem hem niet alleen omdat Mindy uitgemaakt met Seth wanneer je vriendje weet het ook niet van die mensen. U denkt misschien dat het belangrijk is, maar hij doet het waarschijnlijk niet.
 2. 2
  Steek je hand uit om hem op zijn niveau. Jongens en meisjes werken anders. Er is een aantal redenen waarom je vriendje zou kunnen negeren je, maar het is waarschijnlijk omdat hij niet denkt dat de dingen die je zegt zijn belangrijk. Leer om met hem te praten over zijn niveau en hij zal geïnteresseerd zijn in een mum van tijd.
  • Praat met hem over zijn passies. Misschien is het sporten, misschien is het racen, misschien is het scheikunde. Het kan van alles echt. Praten over wat hij graag doet en worden enthousiast over zijn passies. Elke jongen heeft een passie, je hoeft alleen om het te vinden.
  • Hem vragen stellen over de dingen die hij leuk vindt. Vraag hem waarom hij houdt van wat hij leuk vindt. Vraag hem naar zijn favoriete hobby uit te leggen, en hoe hij voor het eerst geïnteresseerd in het. Als je echt enthousiast over iets wat hij is enthousiast over, zal hij niet in staat zijn om u te negeren.
  • Maak hem niet te onderbreken als hij op een broodje. Als hij al enthousiast over iets, laat hem blijven praten. Niet onderbreken toen hij heeft momentum.
 3. 3
  Eisen respect. Als hij denkt dat hij weg kan komen met het negeren van je, en je laat hem, dan is hij er vandoor met het negeren van je. Als je respect te eisen van hem, hem te vertellen wat je wel en niet voor staan, zal hij geen andere optie.
  • Vertel hem hoe je je voelt. Vertel hem dat je een betere communicatie nodig, en dat je zal proberen om beter te communiceren. Zeg hem dat als de communicatie niet beter wordt, zou je moeten overwegen belt hij stopt.
  • Als hij van je houdt en je respecteert, zal hij veranderen in een oogwenk. Als hij je niet houdt en je niet respecteren, waarom zou je willen zijn met hem?
 4. 4
  Wees up front. Vraag hem of hij negeert u om welke specifieke reden. Heb je hem lastig vallen? Hebt u per ongeluk iets te zeggen? Als hij zich vreemd gedroeg voor een specifieke reden, wil je weten waarom, zodat je niet meer het risico te doen.
  • Als hij vertelt je dat hij gewoon meer ruimte nodig heeft, uitzoeken of je kunt leven met dat. Als je het soort persoon die wil volledige samenwerking met je vriendje, en dat soort ruimte zal moeilijk voor u om te gaan met zijn, misschien dingen niet werken.

Deel twee: het draaien van uw relatie in

 1. 1
  Geef hem een klein beetje van de koude schouder. Gaan hangen met je vrienden en guy vrienden. Zorg ervoor dat hij begrijpt dat je een leven, ook, en dat hij geluk dat je ook hem daarin.
  • De meeste jongens zullen onmiddellijk komen lopen terug en stoppen met het negeren je, vooral als je opknoping uit met andere jongens. Ze krijgen territoriaal. Het is gewoon hoe jongens werk.
  • Als hij niet naar u terug komt en houdt het negeren van je, je afvragen of je wilt dat de relatie die je krijgt. 100% inzet van iemand anders is waarschijnlijk beter dan 50% inzet van hem.
 2. 2
  Laat het niet naar je hoofd. Getting verdrietig en emotioneel over het gewoon verlaagt uw beroep en kan het doel van sommige chauvinistische mannen. Wees gelukkig en lach meer. Uw dagen zullen niet worden gehinderd door het feit dat hij u negeert. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer hij zal willen af ​​voeden van dat geluk.
 3. 3
  Maak een poging om uit te gaan op een datum. Zeg hem dat je wilt gaan op een date, en hopelijk zal hij de hint dat je wilt dat hij het op te zetten krijgen. Als hij de hint niet krijgt, dan moet je misschien om het uit jezelf. Het zal een kleine prijs om te betalen als de datum goed gaat zijn.
  • Vergeet niet om iets dat hij graag doet. Winkelen misschien iets wat je zou doen de hele dag lang als je de kans gehad, maar het is waarschijnlijk niet zijn idee van een geweldige date. Kijk of je niet kunt gaan naar een pretpark deel, de films, een optreden van een band die hij leuk vindt, etc.
  • Kleed je best, zet een glimlach op je gezicht, en draag je haar gewoon de manier waarop hij het leuk vindt. Soms al een man nodig hebt is een beetje wake-up call die zijn meisje is het mooiste meisje op het blok. Dat moet zijn funk schudden.
  • Probeer je te focussen op de goede dingen tijdens de dag. Hou hem bezig. Vraag hem vragen. Wees speels, hartelijk, en optimistisch. Geef hem een ​​kans om alles beter te maken, en hem te herinneren aan waarom hij is je vriendje in de eerste plaats.
  • Als de datum niet goed gaat, vertel hem dat je hoopte dat de dag zou een kans om echt in contact te zijn, en dat je je zorgen je gewoon niet aansluiten bij de manier waarop u gewend bent. Als hij nog steeds niet lijkt te zorgen, heeft hij niet verdient nog een schot.
 4. 4
  Als je het gevoel alsof hij je bedriegt, beëindigen. Natuurlijk, het helpt om het bewijs te hebben: Je wilt niet te breken met hem alleen maar omdat je een "gevoel." Maar als dingen niet goed voelt, hebben een gesprek en erachter te komen wat er mis is. Als er niets verkeerd is, en dat is gewoon hoe de dingen zijn, dan wilt u waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuw vriendje, omdat de dingen gewoon niet werken tussen jullie twee.

Tips

 • Niet springen bij elke boodschap of bel die u ontvangt, blijf kalm. Als hij dat doet oproep of tekst die u, neem de tijd om te antwoorden. Een goede vuistregel zou zijn om twee keer zo lang duren om hem te beantwoorden als hij antwoordt u.
 • Als de man gebruikt het negeren als een vorm van "straf" om zijn ongenoegen te tonen, kunt u om hem te informeren dat u deze vorm van behandeling hekel wanneer de dingen beter te worden. Maar als hij blijft dit doen, kunt u uit de relatie, want het is niet gezond voor u om hem te laten behandelen je op deze manier.

Waarschuwingen

 • Laat hem niet over je heen lopen. Jongens verwachten dat meisjes om voor eeuwig rond te hangen. Als dingen niet goed gaan, hij negeert je, en je hoeft niet goed / tevreden over dingen te voelen, te halen uit de relatie. Je zult een stuk beter te voelen met iemand die u behandelt met respect.