Wkanl

Hoe je vriendje te krijgen om te bewegen in

Als u klaar bent om in slaap vallen en wakker worden met hetzelfde gezicht elke dag... of als je wilt een man gemak in de volgende stap van je relatie.. dit is hoe:

Stappen

Hoe je vriendje te krijgen om te bewegen in. Beginnen te praten over de toekomst, zorg ervoor dat u en hij is klaar voor, emotioneel en financieel.
Hoe je vriendje te krijgen om te bewegen in. Beginnen te praten over de toekomst, zorg ervoor dat u en hij is klaar voor, emotioneel en financieel.
 1. 1
  Beginnen te praten over de toekomst, zorg ervoor dat u en hij is klaar voor, emotioneel en financieel.
 2. 2
  Laat hem dingen laat bij uw huis als zijn tandenborstel en badhanddoek. Laat hem weten dat je glimlachte en / of kregen blij toen je zag dat zijn dingen als hij er niet was.
 3. 3
  Ga de stad uit en geef hem je huis om uw huisdieren te kijken. Als u niet beschikt huisdieren hebben, vraag hem om je planten water, terwijl u weg bent. Als u niet een plant hebben, uit te gaan en een kopen. Dan vergeet te vragen voor de sleutel terug.
 4. 4
  Elke keer als de twee van je naar buiten en ga terug naar je plaats, hebben hem de deur te openen terwijl je kussen en knuffelen met hem.
 5. 5
  Als hij komt over, hoeft de deur niet antwoorden; hem te ontgrendelen met zijn sleutel. Dit kan vreemd op het eerste, maar het is een kleine prijs om te betalen om te krijgen wat je wilt.
 6. 6
  Start om terloops verwijzen naar uw appartement als thuis. Bijvoorbeeld: "Schat, ben je klaar om naar huis te gaan?" Als dit niet werkt, terloops beginnen verwijst naar uw appartement als "onze" appartement. Niet de hele tijd, meer als een slip van je tong.
 7. 7
  Ervoor te zorgen dat hij een rol te spelen in het huis... re-doe wat versieringen en het verkrijgen van zijn inbreng, hem het gevoel zijn inbreng is belangrijk.
 8. 8
  Start samen winkelen voor items (zelfs als het boodschappen) en ervoor zorgen dat je zijn daadkracht loven. Later je dingen als je zeggen 'je zo veel beter bij bijvoorbeeld het doen van de boodschappen meer dan ik'.
 9. 9
  Beginnen hem te vertellen hoe ver hij woont / huisgenoten ruiken / het is rommelig. Alles om alleen rondhangen in uw plaats.
 10. 10
  Zeg hem dat je wilt leven met hem na hem goed opzetten. De overgang moet pijnloos.
 11. 11
  Vergeet niet, de sleutel hier is hij aangetrokken tot jou. Zorg ervoor dat je blijft om plezier te hebben met hem, grap met hem, geef hem de ruimte die hij nodig heeft, en neem uw eigen tijd om je passies te vervullen. Al deze gebouwd zijn interesse in jou.

Tips

 • Vraag hem naar boven komen rechtstreeks na het werk, zodat hij gewend raakt aan het idee van het douchen in uw plaats en komen bij u thuis.
 • Zeg hem dat je graag wakker worden met hem.
 • Zorg ervoor dat hij dingen te doen die hij geniet - het kijken naar sport op tv, een computer die hij kan gebruiken, tijdschriftabonnementen
 • Hoe minder hij ziet van zijn plaats, hoe meer hij begint te denken van uw plaats als thuis.
 • Winkel voor dingen voor uw appartement samen. Laat hem halen uit dingen, lelijk of niet zal ook hij het gevoel dat het is zijn huis,.
 • Laat hem niet het gevoel dat hij heeft op te ruimen na zichzelf de hele tijd. Laat hem comfortabel om een ​​kleine puinhoop achterlaten gevoel, alsof hij zou op zijn eigen plaats.

Waarschuwingen

 • Niet zeuren of handelen wanhopig en aanhankelijk. Als hij niet wil, dat is een groot bord. Een man die wil zal hint over zichzelf. Vraag eens, en als hij nee zegt, neem niet het onderwerp voor een paar maanden. U hoeft niet naar een lang gesprek of discussie over alle voors en tegens te hebben - hij zal blijven om na te denken over het na u voorstelt, maar praten door over het zal niet krijg je overal. Niet over een lange discussie tot hij overeengekomen.
 • Niet zweet de kleine dingen. Hij kan dingen anders doen dan jij. Compromis, aan te passen, en wanneer het maakt niet uit, laat hem doen echter hij wil.
 • Vergeet niet waarom je wilt samenwonen bewegen in de eerste plaats: omdat je van elkaar. Lees niet het bovenstaande en probeer te "verleiden" hem in belegd zijn in een relatie gebouwd op manipulatie.
 • Zorg ervoor om hem te krijgen op de huur en te praten over alle rekeningen vooraf, het zal je later redden van argumenten.
 • Het succes van de bovenstaande adviezen is afhankelijk van uw begrip van het gedrag van je vriendje als timing.