Wkanl

Hoe maak je een faux havik snijden

De faux havik is een innovatie op het Mohawk kapsel. Terwijl een Mohawk verandert abrupt van een geschoren hoofd om een ​​strook van haar in het midden van het hoofd, een faux havik maakt een soepeler overgang tussen lange en korte delen van de snede. Gebruik deze tips om een ​​faux havik snijden.

Stappen

Hoe maak je een faux havik snijden. Toepassing clips naar het centrum strook van haar.
Hoe maak je een faux havik snijden. Toepassing clips naar het centrum strook van haar.

Bereid het haar.

 1. 1
  Kam het haar. Verwijder klitten met een borstel of kam. Indien nodig, nat het haar om eventuele klitten los.
 2. 2
  Droog het haar. Als u gebruik maakt tondeuse om de faux havik knippen, moet je haar droog te zijn. Nat haar kan vastlopen uw tondeuse. Clippers kan ook niet nat haar gelijkmatig knippen. Als u schaar, is het niet nodig om het haar drogen.
 3. 3
  Toepassing clips naar het centrum strook van haar. Bepaal de gewenste breedte voor de langere middendeel van de faux havik. De middelste gedeelte in fragmenten, verwijderd van het haar korter te snijden.

Knip het haar.

 1. 1
  Snijd de kortere deel van de faux havik. Gebruik een tondeuse of schaar.
  • Knip het haar met tondeuse. Beweeg de tondeuse in de tegenovergestelde richting dat het haar groeit. Vegen de tondeuse over de haarlok die korter is dan de middelste strook van haar zal zijn. Na elke clipper vegen, kam het haar in de richting van groei. Probeer niet af te knippen te veel haar in een sweep. Eindig door het knippen van haren rond de oren en de nek.
  • Knip de haren met een schaar. Knip het haar dat korter is dan de middelste strook van haar zal zijn. Gebruik een reisgids om alle kortere haren dezelfde lengte houdt.
 2. 2
  Knip de strook van de faux havik. Gebruik een schaar om de middelste strook van haar op de gewenste lengte te knippen. Dit deel van het kapsel in het algemeen 1 tot 2 cm langer dan de korte haarlok. Een reisgids zal helpen om een ​​constante lengte van het haar.

Stijl van de snede.

 1. 1
  Stijl het midden strip. Met gel of mousse, trek de langere gedeelte van het haar in spikes. U kunt laat het drogen, of kan föhnen het haar. Maak de langere gedeelte van het haar zelfs puntiger met pommade.

Tips

 • Het korte deel van een faux havik is meestal tussen en 3/4 centimeter lang.
 • Bij het snijden van haar, moet scharen altijd zeer scherp.
 • Zowel mannen als vrouwen kunnen dragen een faux havik.
 • Voor een meer gestructureerde centrum strip, gebruiken punt snijden om laag van het haar. Snip willekeurig in het midden strip om het gewenste volume en textuur te creëren.

Waarschuwingen

 • Maak het haar niet knippen zo kort als je het zou willen om te kijken wanneer de snede is voltooid. Haar contracten na het snijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Tondeuse
 • Schaar
 • Mousse, gel en / of pommade
 • Föhn (optioneel)