Wkanl

Hoe je punk pop te zijn

Punk pop (niet te verwarren met pop: Sum 41, Avril Lavigne, etc.) muziek is gekend voor zijn meer melodische en met pakkender haken dan de originele punk rock muziek van de late jaren 1970. Het is ook aanleiding tot een andere groep fans - als je wilt om een ​​van hen te zijn, hier is wat te doen.

Stappen

Hoe je punk pop te zijn. Niets van dit alles maakt je een pop punker alles wat je echt nodig hebt is om de muziek te genieten, maar dit zal je helpen meer verschijnen "pop-punk.".
Hoe je punk pop te zijn. Niets van dit alles maakt je een pop punker alles wat je echt nodig hebt is om de muziek te genieten, maar dit zal je helpen meer verschijnen "pop-punk.".
 1. 1
  Niets van dit alles maakt je een pop punker alles wat je echt nodig hebt is om de muziek te genieten, maar dit zal je helpen meer verschijnen "pop-punk." Denk eraan, niet voldoen aan het stereotype van het past niet bij je. Het is vooral mentaal.
 2. 2
  Vraag jezelf af of het zijn "punk-pop" is iets zinvols aan u. Niemand houdt het veranderen en te maken krijgt met vervelende ouders, dus zorg ervoor dat het is iets wat je echt gelooft inch
 3. 3
  Niets van dit alles maakt je een pop punker alles wat je echt nodig hebt is om de muziek te genieten, maar dit zal je helpen meer verschijnen "pop-punk." Denk eraan, niet voldoen aan het stereotype van het past niet bij je. Het is vooral mentaal.
 4. 4
  Start met behulp van termen als "enorm saai en overschat".
 5. 5
  Nog wat shirts van "punk-pop" of "echte punk 'bands, zoals de queers, krijsende wezel, de nakomelingen, speldenknop buskruit, blink-182, rally fuckers of de Ramones. Of als je iets meer obscure The Links, Cowbell Soho, Sperma Inferno, Discount, Hollywood Blondes, Swindle Parlor, en Haskel zin.
 6. 6
  Krijg wat slanke jeans. Strakke daarvan zijn ook cool - doe het zelf hen, rippen, bleekmiddel hen, vernietig hen - wat uw fantasie prikkelt.
 7. 7
  Hier krijg je een paar truien. Degenen die je vrij veel kon dragen elke dag. Krijg wat met bands op hen, kunt ontwerpen zoals een skelet, gestreept of geruit, of je gewoon een effen kleur een. Alles wat je wilt is waarschijnlijk het beste, hoeft men niet kopen, alleen maar omdat "die populaire punk 'kreeg. Rits jassen zijn te goed, kunt u verlaat de rits un-zipped om te pronken met dat geweldige overhemd je hebt.
 8. 8
  Proberen om wat leuke shirts te krijgen. Grote kleuren zijn zwart, grijs en donkerblauw! Krijg patronen zoals een donkerblauwe en zwarte geruite overhemd! Get some lange mouwen degenen, en rol de mouwen tot aan je ellebogen.
 9. 9
  Accessorize. Je moet polsbanden; slanke degenen zijn oke, maar probeer degenen die volledig zwart te krijgen. Als je helemaal zwart degenen niet kan vinden, zet een zwart gekleurd polsbandje met een logo binnenstebuiten en draag hem.
 10. 10
  Draag zwart & wit converses lage of hoge top de meeste van de tijd. Of skater schoenen en bestelwagens zijn goed.
 11. 11
  Krijg een beanie muts, zwart is waarschijnlijk het beste hoor! Dit is niet een must dit is slechts een kleine finishing touch, kunt u nog steeds pop punk te zijn zonder een, dit zou goed zijn voor mensen met kort haar zijn.
 12. 12
  Krijg het juiste kapsel. Als je lang haar hebt, doe een 'mod' kapsel, dat is het vegen van uw pony helemaal aan de zijkant zoals de Beatles in het verleden. "Emo" Kapsels zijn in te... gewoon niet meer doen... Of, krijgen een tube haargel en spike dat slappe up! U kunt proberen mohawks, fauxhawks, Liberty Spikes, of punk.
 13. 13
  Ontwikkel de houding. Wees zelfverzekerd, maar niet verwaand. Als mensen beginnen te roepen en je raar toen ze gewoon negeren of gewoon naar ze kijken alsof ze een pratende boom. Laat geen mensen brengen je naar beneden en nooit opgeven, maar het is niet het einde van de wereld als je iets niet kunt doen. Beslissingen te nemen voor jezelf. Weet wie je bent en wees er trots op. Als je niet weet wie je bent, probeer niet te zijn vooral trots. Trots is voor leeuwen en leeuwen zijn meer Afro-punk of Sabre-Punk. Je zou ook kunnen proberen terug te gaan naar stap 2, of vraag een ouder of voogd wie je bent. Als ze niet weten, probeer dan het bestuderen van een aantal andere mensen die je graag veel en zou willen zijn als. Identiteiten behoren niet tot mensen, dus in de veronderstelling iemand anders is, zoals Marx zei, veel groter dan pop-punk zelf.

Tips

 • Zorg ervoor dat als je een band tee dragen, weet je de band goed genoeg om over te praten als anderen staken een gesprek over uw overhemd.
 • Vergeet niet dat hoe langer je uitstellen vinden van je eigen identiteit, de meer verontrustende het zal zijn wanneer je jezelf later te confronteren. Maar in de tussentijd zal uw punk pop postvakje vind je data - vooral met degenen die proberen te kijken afkoelen door dating iemand die punk pop.
 • Noemt jezelf "Punk-Pop" nooit. Mensen zullen je een poser noemen. Noemt jezelf een "individuele" gewoon. Vergeet niet, etiketten zijn voor soep blikjes, niet mensen.
 • Bij het verwijzen naar de zanger van de band, zeker om ze aan te pakken als hun geboren naam, in plaats van hun artiestennaam. (Dat wil zeggen, Ben Weasel = Ben Foster, Joe Queer = Joe King). Dit zal je geloofwaardigheid in de ogen van andere pop punks.
 • Hier krijg je een skateboard en skaten rond met het. Leren een aantal trucs, maar niet zelf benoemen van een schaatser. Als iemand je vraagt ​​of je bent een skater, gewoon zeggen, "nah, ik schaats rond."
 • Punk-Pop Bands! Een beetje punk, metal en pop is geweldig. Vergeet niet om goede kennis van uw muziek te hebben. Ook als u muziek die niet kan worden beschouwd als punk, dat is prima bevalt, neem trots dat je anders bent.
 • Veel plezier, als je geen plezier moet je echt niet hier toch. Wees eerlijk met jezelf en ga emo of goth, wordt u belachelijk gemaakt, maar niet door uw collega's. Door ons en mijn geweer, maar niet uw collega's.
 • Kleden altijd je best.
 • Heb plezier van andere mensen niet maken vanwege hun stijl, iedereen is zijn eigen persoon, ook als hun gothic, punk, emo, scène, prep, of wat dan ook!
 • Leer is je nieuwe beste vriend, bomberjacks de voorkeur, maar een scherpe diner uitzonderlijk goed. Verf bij het opstaan ​​te versleten, maar je mag niet van deze fase van je leven door dan.
 • Wees respectvol, of anders zult u waarschijnlijk worden behandeld als oud vuil.
 • Hebben een vervelende avatar op de Pop Punk Bored. (Woensdag)
 • Zorg ervoor dat u een geaccepteerd lid van de Pop Punk Bored of je bent een pop punk poser. (Zie Lees Hard, Dick Niets,)
 • Als je echt een bril nodig hebt, probeer dan dikke, kunststof-bril. (Alleen als je wilt zijn emo!)

Waarschuwingen

 • Hardcore Punks, 77 Punks en VOORAL Scum Punks, ZAL je negeren, maken plezier van u of zelfs je pesten. De onvermijdelijk. Als je naar een van hun shows worden voorbereid om een ​​poser genoemd worden. Als je in de put of staan ​​in de buurt, zal je ofwel... geduwd in, met opzet stampte op, geperforeerd / beat up enz. Voor uw veiligheid zijn best uit de buurt van deze jongens te blijven, tenzij u wilt een ECHTE punk geworden. Het winkelcentrum is de veiligste plek om te zijn omdat ze zelden gaan. Wees voorzichtig! Om ze te zien een Green Day overhemd is als een haai ruiken bloed in het water.
 • Vergeet niet om jezelf te labelen.
 • Nooit EVER noemt jezelf emo, als je probeert om strikt pop punk te zijn. Mensen kunnen plezier maken van je en bel je emo, maar die niet weg te nemen van wie je bent. Pop punk en emo zijn twee aparte dingen.
 • Als u niet een muzikant niet posten op pop punk vervelen.