Wkanl

Hoe je over afwijzing krijgen

Tieners en mensen van andere leeftijden, je bent nooit te oud, te mooi of te slim om te worden afgewezen. Afwijzing overkomt iedereen.

Stappen

Hoe je over afwijzing krijgen. Deel uw gevoelens van afwijzing met iemand die je vertrouwt - Eg.
Hoe je over afwijzing krijgen. Deel uw gevoelens van afwijzing met iemand die je vertrouwt - Eg.
 1. 1
  Deel uw gevoelens van afwijzing met iemand die je vertrouwt - Eg, je beste vriend.. Luister naar hun ervaring van afwijzing in het verleden.
 2. 2
  Maak een lijst van je positieve eigenschappen - Krijg een tijdschrift uit en lijst dingen die je vrienden / familie altijd heb verteld wat ze graag over jou in het verleden.
 3. 3
  Vergeet niet dat de afwijzing niets zegt over de persoon die wordt afgewezen of de persoon die de afwijzing. Alles wat het zegt is dat je twee als koppel is waarschijnlijk een slecht idee. Het is gewoon dat hij / zij toevallig het eerst verklaren.
 4. 4
  Veel plezier - Haal je gedachten af eenzaam. Heeft een van uw favoriete tijdverdrijf activiteiten, of het bekijken van een film, het afspelen van uw favoriete instrument, het lezen van een nieuw boek, enz.
 5. 5
  Grijp deze kans om iets nieuws je altijd al wilde proberen te proberen, vooral als het een enkele persoon activiteit zoals schilderen, breien, leren computeranimatie, enz.
 6. 6
  Vergeet niet dat niet iedereen zal het leuk / hou van je, net zoals je niet wilt of liefde iedereen die je ontmoet in je leven. Dit is slechts een opstapje naar je een beter mens te maken. Denk positief en je zult wel goed.
 7. 7
  Luister naar wat muziek. Luister naar muziek die je wilt, maar niet naar liedjes luisteren over verliefdheid als je nog slechter voelen.
 8. 8
  Trakteer jezelf op iets leuks om jezelf er beter uitzien als een kapper, een douche nemen, gezichtsbehandeling, koop een nieuwe spijkerbroek, etc.
 9. 9
  Omgaan met uw afwijzing door het schrijven van liedjes, gedichten enz.. Erover in een dagboek. Wanneer je het hebt gevuld, zet het weg. Wanneer u hebt gekregen over je afwijzing, neem het tijdschrift en nadenken over wat er is gebeurd. U zult beseffen dat wat je ging door was niet meer waard dan al het hart pijn en tranen (misschien).
 10. 10
  Proberen om je energie te kanaliseren in fysiek agressief activiteiten zoals hardlopen, kickboksen, taekwondo of karate, als je boos over uw afwijzing voelt.
 11. 11
  Is het misschien moeilijk op het moment, maar besef dat je bedoeld was voor iemand of iets beter is en dat de persoon die je afgewezen niet beseft wat hij of zij heeft echt deed je voelen alsof.
 12. 12
  Weet dat de persoon die je afgewezen niet wist dat hij of zij de grootste fout van zijn / haar leven door de afwijzing van je want je bent uniek en geweldig zijn. Laat ze niet weten dat je overstuur bent. Zij kunnen het gebruiken als een zwakte en breng het aan de voorkant van je vrienden of hun vrienden!
 13. 13
  Vergeet niet dat U een waardevol persoon voor de samenleving en hebben iets prachtigs te bieden. Alleen maar omdat iemand niet waarderen wat je hebt betekent niet dat niemand wil. Dus ga terug in de spreekwoordelijke zadel en probeer het opnieuw. En blijven draaien de hoek - is er iemand net om de bocht!

Tips

 • Dat gevoel van pijn duurt niet eeuwig. Na een tijdje gaat het weg! Het doet echt. Hoewel het misschien niet het gevoel dat het nu.
 • Vergeet niet dat de afwijzing overkomt iedereen, en wat is pijnlijk over het is dat de manier waarop het gebeurt aan elke persoon uniek is voor hem of haar.
 • Vergeet niet alle van de dingen die je uniek maken en denken wat die persoon ontbreekt op. Maak een notitie op een vel papier. Vernietig het als je de behoefte voelt, maar vergeet niet hoe geweldig je bent.
 • Alleen omdat die persoon niet leuk je niet betekent een betere niet.
 • Het kan helpen om weg te blijven van de persoon die u afgewezen voor een periode van tijd.
 • Al is het niet filosofisch de beste aanpak, kunt u proberen het maken van een lijst van dingen die je niet leuk vond aan de persoon die je afgewezen.

Waarschuwingen

 • Als u het maken van een lijst van dingen die je niet graag over die persoon, wees voorzichtig om niet wraakzuchtig voelen ten opzichte van die persoon, en vooral, op grond daarvan handelen. Dat zal alleen maar je een slechter persoon dan degene die je gemaakt een.
 • Heeft iets nieuw dat je kan kwetsen doen. Het is innerlijke genezing tijd en je hoeft geen uiterlijke schade hoeft met zich mee.