Wkanl

Hoe je geest tatoeages verwijderen

"Mind tatoeages" zijn mentale imprints. Ze vertroebelen en vervuilen je gevoel van geest, en soms maak je niet in staat het hebben van geluk. Hoewel niet fysiek zichtbaar, deze zich manifesteren in je acties, reacties, en denkprocessen, en vaker wel dan niet, ze zijn een negatieve afdruk. Als lichaam tatoeages zijn exposities, zouden we denken tatoeages niet als remt?

Staat maakt niet uit hoe hard je ook probeert om ze te bedekken met excuses, afleiding, of verslavingen te worden verborgen, mind tatoeages schaden door hun doorzettingsvermogen en de gebruikelijke aard. Echter, met een kleine inspanning en veel op te lossen, is het mogelijk om je geest tatoeages schuur. Op papier is het recept is heel simpel, en zeker zal het moeilijker worden om daadwerkelijk uit te voeren, maar als je eenmaal besloten hebt om te gaan met je gedachten tatoeages, en zodra je jezelf wijden aan deze taak, zal je leven een wending ten goede te nemen.

Stappen

Hoe je geest tatoeages verwijderen. Gebruik de eenvoudige verplaatsing methode.
Hoe je geest tatoeages verwijderen. Gebruik de eenvoudige verplaatsing methode.
 1. 1
  Gebruik de eenvoudige verplaatsing methode. Mind tatoeages en negatieve mentaliteit groeien in een vacuüm. Sta niet toe dat een dergelijk vacuüm te creëren in je geest. Verhoog uw nieuwsgierigheid naar dingen om je heen en daarbuiten, gun jezelf het voorrecht te zijn wonder-geslagen. Laat de nieuwheid van elk moment prikkelen uw. Vraag jezelf, blijven vragen wat, waarom, wanneer, waar en hoe. Een ondervraging geest is een open geest. Het is niet een weten mind (het wetende geest al snel leidt tot arrogantie en afsluiten op nieuwheid). Alleen een open geest kan creatief zijn. Een wetende geest kan nooit creatief zijn.
  • Als je je geest opent, kan deze worden gevuld met creativiteit, positiviteit en nieuwheid. Negatieve mentaliteit en tatoeages zal worden verplaatst en verwijderd.
  • Een vragende houding sensibiliseert de geest in een heel bijzondere manier, waardoor het voelen wat anders zou zijn gemist.
 2. 2
  Komen uit de mentaliteit van schuld games. De meest schadelijke tattoo is de neiging om te zoeken naar en vinden van een zondebok voor elke situatie. Maak je los van de neiging van het zijn probleem wars en voor verschuift verantwoordelijkheid. Stoppen wringen uw handen omhoog wanneer er een probleem is, terwijl het goed is om te hopen op een leven zonder problemen, realistisch is het alleen mogelijk als je werkt voor uw problemen onoverkomelijk te maken, door het cultiveren van een probleem-vriendelijke houding. Dit betekent gewoon mouwen opstropen wanneer je geconfronteerd wordt met een probleem, en het zoeken naar een mogelijkheid om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door het omgaan met het probleem. Het zijn geconfronteerd met een probleem is nooit een probleem. Het is een manier van leven en als je eenmaal hebt geweven probleemoplossende in de matrix van je leven, zal je sterker capabeler en vrijer van de negatieve gedachten tatoeages voelen,.
 3. 3
  Open je geest om ideeën van vrienden, kennissen en zelfs vreemden. Een getatoeëerde geest te kampen met vooroordelen en gesloten voor suggestie van buitenaf. Open je denken aan de ideeën, meningen en standpunten verzameld van je vrienden, collega's, en zelfs van vreemden. Zodra u de waarde van deze alternatieve ideeën en standpunten te realiseren, wordt u in een positie om te beginnen met uw toegenomen begrip en empathie aan de kwaliteit van je eigen denken en besluitvorming te verbeteren.
 4. 4
  Stel haalbare doelen en te bereiken doelen. Een belangrijke reden voor de negatieve denkproces is falen op persoonlijke of professionele front, niet alleen falen al - het is het onvermogen om te leren en te groeien van falen, om het te accepteren als onderdeel van de lessen van het leven. Het negatieve denken kan in instellen wanneer persoonlijke of professionele doelen zijn niet goed ingesteld. Een onjuiste begrip van uw sterke punten en beperkingen resulteert vaak in doelpunten worden niet goed ingesteld en veel excuses gemaakt te omzeilen ontwikkelen van een doel in je leven. In anderen laten maken van de beslissingen en de regels veranderen voor je, je drift in plaats van te bereiken door het leven. In plaats daarvan, begrijp je, en wees jezelf bij het instellen van uw doelen. Op deze manier kun je succesvol zijn bij het vaststellen en bereiken van je doel en blijf falen uit je deur. Bovendien, niet worden afgeschrikt door de mislukkingen, maar ze zien als omwegen dat leren wat beter te doen de volgende keer.
 5. 5
  Kom uit de gewoonte van het eeuwige ontevredenheid. Perennial ontevredenheid is een belangrijke indicatie van een persoon met een negatieve manier van denken, een positieve denker kan zo iemand ter plaatse een mijl afstand en zullen hun best doen om te sturen duidelijk (vandaar dat je meer negativiteit dan het tegenovergestelde te trekken). Het is goed om scherp bewust van uw ontevredenheid en onvervulde verlangens. Echter, dit bewustzijn moet je niet frustreren of ertoe leiden dat u op te geven onder vermelding van alles als "te hard" of "all over". Zelfs als je bent gefrustreerd, mag het nooit worden weerspiegeld in uw gedrag ten opzichte van andere mensen. Als een zaak van de feiten, moet u dit bewustzijn te gebruiken als een stimulans om je dromen te realiseren, en om dankbaar voor datgene wat je al hebt bereikt. Zien.
 6. 6
  Overschat de effecten van uw niveau (of het ontbreken) van scholing. Een gevoel van ongeschoolde of onvoldoende opgeleid is een van de grootste zelfvernietigende tatoeage kan men rond te dragen. Maar hoger niveau scholing imprint meer negatieve tatoeages ook: arrogantie, zelfingenomen gedrag, en een grotere ontevredenheid over het lot in het leven of gevoeligheid voor mislukkingen in het verleden. Ongeacht de categorie je valt in, begrijpen dat het onderwijs verschilt van het onderwijs. Onderwijs is afkomstig van het leven zelf, de mensen die je ontmoet, de dingen die je ontdekt, en de omgeving waarin je beweegt en dagelijks te observeren. Heel vaak mensen met minder of geen scholing blijken te hoog opgeleid op het gebied van het leven. Minder geschoolde mensen zijn vaak zeer succesvol, omdat ze geesten vrij van de vooroordelen die scholen kunnen bouwen in ons. De hoger geschoolde die gewoon hebben verbonden hun leren met het zijn van een 'hogere status' misschien wel missen openheid voor nieuwe ideeën en empathie voor anderen, zodat ze de wind minder kans om te slagen. Beide zouden er beter aan doen
  • Realiseer je dat universiteiten en graden van het niveau van je opleiding niet bepalen en zelfs niet te bepalen allround of geschiktheid van een persoon voor de rest van het leven.
  • In plaats daarvan, erachter te komen wat je nog nodig hebt om te leren en vind de snelste manier om het te leren.
 7. 7
  Reframe uw situatie vanuit verschillende invalshoeken. Een situatie blijkt vaak te zijn hopeloos en onherstelbaar. In veel gevallen is een dergelijke catastroferen uiteindelijk niet blijken waar te zijn, vooral wanneer het is gebaseerd op onszelf toe te staan ​​het slachtoffer te zijn en dingen die er niet zijn voorstellen. Proberen om de situatie te kaderen vanuit verschillende hoeken tot je een hoek te vinden vanaf waar het aanvaardbaar lijkt. Bijvoorbeeld, in een cricket wedstrijd in een close run-out beslissing, soms lijkt het erop dat de batsman is uit, maar reframing het vanuit verschillende hoeken geeft de scheidsrechter meer mogelijkheden van het bekijken van de waarheid en het nemen van de juiste beslissing. Evenzo, als je eigen innerlijke umpire (scheidsrechter) door mentale reframing van de situatie vaak helpt u om de juiste beslissing te nemen.
 8. 8
  Tattoo je geest met bewuste,. Wat we tatoeage op elk deel van het lichaam voor anderen te zien is niet zo belangrijk als wat we tatoeage in onze gedachten. Veel van wat wordt getatoeëerd er is geabsorbeerd uit de kritiek, verwachtingen en beperkingen op ons geplaatst door andere mensen, ze zijn niet wilden of gekozen tatoeages, maar ze zijn ingebed uit verplichting, loyaliteit, misplaatst vertrouwen, en over-gretigheid om te behagen de andere. Aan de andere kant, positieve, succesvolle, energieke geest tatoeages zijn een must om succes te bereiken en zijn tatoeages die we kunnen kiezen om te implanteren en gedijen van. Dus moet het je bewuste (en uiteindelijk onbewuste) poging om te houden tatoeëren je geest met gedachten die alleen over het winnen of bloeiende zijn. Implantaat en voeden de tatoeages die weerspiegelen wie je wilt zijn, de doelen die je wilt bereiken, en de successen die u zoekt te bereiken. Mentaal, maken of kies uitkomsten van uw dag voor de dag elke dag.
  • Focus niet alleen ontkiemen zonder hulp. Het vergt inspanning en bewuste aandacht. Echter, zodra je gefocust bent, kunt u een groot deel van het verlangen van je hart te bereiken omdat je bewust bijwonen van wat er gedaan moet worden, evenals channeling uw onderbewuste ervaring effectiever.

Tips

 • Terwijl je gaat door dit hervormingsproces, konden de mensen om je heen zijn de grootste remmende factoren voor u. Wees geduldig met hen en worden bepaald in uw doelstelling. Soms zijn de angsten en onzekerheden van anderen zeggen dat ze willen dat we blijven waar we zijn en niet veranderen of verbeteren, maar je kunt niet hun lasten voor hen te dragen, kunt u alleen kiezen voor een beter persoon voor jezelf te zijn.
 • Bloeiende is beter dan winnen op kosten van iemand anders. Op de lange termijn het helpt je beter te slapen 's nachts en geeft je meer toekomstige middelen. Als u stap op mensen tijdens de klim, schoppen ze je hard op weg naar beneden en weet nog precies wie je bent.
 • Neem het advies en de begeleiding van collega's en ouderlingen. Terwijl je hoeft niet naar alles wat wordt gezegd luisteren, ervaringen van anderen zijn belangrijke bronnen van informatie en begeleiding om u op de betere weg gezet door het vermijden van de valkuilen die ze ervaren. Vergeet niet dat het opnieuw uitvinden van het wiel is een verspilling van je tijd als je in aanwezigheid van vele generaties 'van ervaring staan.
 • Wees zeer voorzichtig bij de uitvoering van het proces van het verwijderen van uw negatieve tatoeages. Het is noodzakelijk om je gevoelens en impulsen beteugelen.

Waarschuwingen

 • Geef jezelf de tijd. Verwachten te veel te vroeg kan leiden tot teleurstelling en frustratie.
 • Je mentale tatoeages zijn goed verschanst en kunnen evacuatie aanvankelijk verzetten. Je moet wel vasthoudend en zelfverzekerd. Je kunt, en je zult, laat je geest van hen.
 • Filter de adviezen die in van andere mensen met trial and error komt. Probeer het eerlijk gezegd maar als de proef slaagt, kijken waarom. Ze kunnen goed voor zichzelf en verkeerd voor je. Sedentaire mensen kunnen ziek worden van een gebrek aan lichaamsbeweging, maar een gehandicapte persoon kan ziek worden van bewegen. Als die andere mensen hebben dezelfde geest tatoeages, ze kunnen vaak gewoon te versterken - het niet alleen opduiken op zijn eigen. Laat ze niet gewoon hand van dezelfde vooroordelen naar u terug met een nieuwe reeks van intellectuele rationalisaties. Je geest tatoeages kwam ergens dus rekening houden met de bron en wegen ideeën voor zichzelf.
 • Als je vrienden en vijanden zowel het eens over iets over u, het is waarschijnlijk waar is of iets over je maakt mensen je op die manier zien.