Wkanl

Hoe je iemand die is triest troosten

Er zijn zoveel mensen die om een ​​of andere reden, zijn verdrietig, alleen, en besteden veel nachten in hun huizen, achter, en behoefte aan comfort. We lopen door de straten en zou voldoen aan een, zijn enige bed een stuk karton, verspreid op de harde beton. Hij zou zijn familie hebben verloren of verloren zijn huis, of zijn werk, en toch lopen we door het negeren van hem, in plaats van een poging om hem te troosten. Er zijn net zo veel trieste mensen, want er zijn gelukkige mensen, en toch, hebben we de neiging om de trieste en team te negeren met de gelukkige.

Stappen

Hoe je iemand die is triest troosten. Stop en bevriend iemand kom je, wie is, of duidelijk behoefte aan, en vriendschap.
Hoe je iemand die is triest troosten. Stop en bevriend iemand kom je, wie is, of duidelijk behoefte aan, en vriendschap.
 1. 1
  Stop en bevriend iemand kom je, wie is, of duidelijk behoefte aan, en vriendschap. Bieden een helpende hand, een open geest en luister., Totdat ze klaar zijn met praten. Denk na over uw antwoord, wat je zou kunnen zeggen dat de persoon kan verstoren nog meer. Focus op de behoeften personen. Vergeet niet dat u een blijvende indruk kunnen achterlaten op iedereen, vooral degenen die behoefte hebben aan comfort. Proberen om dingen te repareren voor anderen kan zeer dis-empowering.
 2. 2
  Bieden om te helpen, vraag hen hoe, en leg een hand op hun schouder. Dit een simpel gebaar zou hem in staat stellen om minder alleen te voelen, maar wees ervan bewust dat het aanraken moet worden aangepakt zorgvuldig en best gedaan alleen als daartoe uitnodigt of het controleren dat het goed eerst te doen.
 3. 3
  Wees begrip en mededogen. hen of kwalijk nemen, zelfs als je het gevoel dat ze moeten zijn. Misschien geef ze een knuffel beer, of als u zeker weet dat ze het niet erg, geef ze een.
 4. 4
  Denk aan jezelf, als je in hun plaats. Misschien zult u hen te ontmoeten in het ziekenhuis wachtkamer. Hun geliefde zou kunnen zijn in een ernstig ongeluk, en ze kunnen alleen te wachten. Zitten naast hen. Vraag hen wat er is gebeurd. Wanneer een persoon zich in een wanhopige behoefte aan comfort geruststellen hen om hoop en geloof te houden in hun hart. Andere keren een persoon kan ongecontroleerd huilen, de beste ding om te doen in een geval als dit is af te leiden hun aandacht op iets anders. Dit geeft hen tijd om te kalmeren en u vertellen wat hun probleem is te geven. Wees niet bang om het comfort te bieden. Vergeet niet dat het enige verschil in het zijn van een goede Samaritaan handelt als niemand anders wil. Wanneer je klaar bent troost je vriend, ouder, broer, zus, kind, echtgenoot, of een compleet wildvreemde hen eraan herinneren dat ze een nieuwe vriend gemaakt hebt of dat je er altijd zal zijn hen een oor en een open hart te geven wanneer ze ooit nodig hebben het.
 5. 5
  Voordat u vertrekt, hen vragen of er iets is wat je kunt doen of als er iets is wat ze nodig hebben om over te praten. Als zij nee zeggen, zeggen: "Kom hier, maak je geen zorgen, ik ben er voor je als je me nodig hebt. ' MAAR, houd uw woord en als ze nodig hebben om zelfs in het midden van de nacht te praten, zijn er voor hen, ondersteunend, luisteren en handelen niet boos op hen, of klagen over hun u nodig.

Tips

 • Proberen om empathie te hebben en om hun pijn te voelen.
 • En, natuurlijk, luisteren, echt luisteren naar hun woorden, de betekenis achter hen.
 • Bieden van inzicht, voor degenen die lijken alleen gelaten te worden. Een glimlach helpt hen weten dat u de zorg.
 • Anderen te vragen over hun persoonlijke problemen, kunnen ze verleiden. Als ze zien eruit alsof ze liever alleen te zijn, dan is ze niet benaderen. Sommige mensen willen alleen zijn als ze verdrietig zijn, en dat is oke. Als dat het geval is, moeten laat ze er wel uit door zelf.
 • Wees voorzichtig bij het naderen van iemand op straat leven. Niet alle vreemdelingen verwelkomen een aanpak.
 • Breng tijd door met hen, zo veel als ze nodig hebben, of maak tijd voor hen, zo lang als 2 of 3 uur als je denkt dat ze zullen het nodig hebben.
 • Laat de persoon enige tijd alleen, vooral als een familielid net is overleden. Het is niet elke dag dat je iemand verliest. Degenen die hebben, zal tijd nodig hebben om get over it. Het zal hen beïnvloeden gedurende hun hele leven, maar ze zullen weer bij elkaar komen.

Waarschuwingen

 • NOOIT dwingen iemand om u te vertellen wat er mis is, of boos op ze voor u niet te vertellen. Toen ze klaar om u te vertellen, zullen ze. Je moet begrijpen dat ze wat privacy nodig heeft, en respecteer ze genoeg om hen te laten hebben.
 • Als ze niet willen dat je hulp op dit moment, geef het niet aan hen. Ze kunnen boos, op de top van overstuur.
 • Sommige mensen hebben persoonlijke ruimte problemen, dus als het een persoon die je niet weet dat goed, vraag voordat je ze.
 • Vaker wel dan niet, ze hoeven alleen maar een luisterend oor. Probeer niet om advies of uw mening te geven, of proberen op te lossen voor hen. Er gewoon zijn, ondersteunend, medelevend, gevoelig voor hun gevoelens en emoties, zijn sympathiek, en empathisch. Eens huilen met hen, wees niet bang om hun pijn te voelen en huilen met hen. Soms helpt het hen beter om iemand te zorgen dat voelt, is er, begrijpt en voelt hun pijn. Maar probeer niet jezelf te dwingen of ze te huilen.
 • Oordeel niet, of over-evalueren.

Dingen die je nodig hebt

 • Liefde
 • Mededogen
 • Sympathie
 • Empathie
 • Bezorgdheid
 • Moed