Wkanl

Hoe je lichamelijke intimiteit te verbeteren

Een van de meest voorkomende angsten van zowel mannen als vrouwen, hetero of homo, is of ze in staat zijn om binding fysiek met een andere persoon en het bereiken van tevredenheid en voldoening in te doen. Nou, hier zijn enkele dingen te denken...

Stappen

Hoe je lichamelijke intimiteit te verbeteren. Om vele redenen, kan seks heel intimiderend zijn, en in sommige gevallen zelfs eng voor je partner.
Hoe je lichamelijke intimiteit te verbeteren. Om vele redenen, kan seks heel intimiderend zijn, en in sommige gevallen zelfs eng voor je partner.
 1. 1
  Om vele redenen, kan seks heel intimiderend zijn, en in sommige gevallen zelfs eng voor je partner. Om beangstigend iemand te vermijden weg, zal ik aan u om een ​​korte handleiding met dingen die moeten vermeden worden.
 2. 2
  Heroverweeg uw houding een beetje. Lichamelijke intimiteit is geen prestaties of een wedstrijd, maar het kan de meest oprechte uiting van je liefde voor iemand anders en cement de band tussen twee mensen, verdiepen hun intimiteit en als aangenaam, om kinderen te produceren.
 3. 3
  Maak tijd voor romantiek. Licht aromatische kaarsen, delen een glas of twee van wijn, en met elkaar praten. Op de bank zitten, leg je arm om je partner, en gewoon genieten van de intimiteit van het moment. Spreken over de dingen aangenaam, en delen een kus of twee. Vergeet niet, zal dit allemaal leiden tot een zeer lonende en plezierige gedeeld moment van de liefde.
 4. 4
  Leer je partner te masseren. Met behulp van geurende oliën is een leuke touch en het is bekend dat geuren kunnen zowel ontspannen en te wekken. Aanraken en aangeraakt worden zijn beide even belangrijk, zo leert zowel om te geven en te ontvangen!
 5. 5
  Luister naar en praat met je partner om te leren over hun sympathieën en antipathieën. Volkomen gefocust op elkaar is uiterst belangrijk omdat het zal helpen om uw relatie te versterken, zowel in en uit bed.
 6. 6
  Duw nooit voor iets dat maakt het gevoel ongemakkelijk voor u of uw partner. Het is perfect aanvaardbaar om iets anders te proberen, zolang u beiden tevreden.
 7. 7
  Besteed veel tijd aan het voorspel als deze is een uitstekende manier om te ontdekken wat ieder van jullie houdt. Haast je niet dingen.
 8. 8
  Wanneer u zowel comfortabel voelen met elkaar u uw meer intieme fantasieën kunnen delen en misschien zelfs fungeren sommige van hen uit! Zolang het is leuk voor jullie beiden, is er geen kwaad in een beetje experimenteren.

Tips

 • Je kunt alleen een vervullende partner zijn als je echt comfortabel met de persoon die je bent met.
 • One night stands kan lijken als leuk, maar het is pas als we de ontwikkeling van een fysieke relatie met iemand die we graag dat het wordt echt zinvol.

Waarschuwingen

 • Laat nooit zelf te worden gesproken in elke handeling voordat je klaar bent. Neem de tijd om fysiek te krijgen om iemand te leren kennen voordat je band met hen en zorg ervoor dat het is wat je werkelijk wilt. Laat nooit iemand je onder druk.
 • Zorg ervoor dat u veilig vrijen! Zorg ervoor dat een condoom wordt gebruikt, te helpen bij de bescherming van uw partner en jezelf van alle soa's. (Zelfs met een condoom, het nog steeds mogelijk te zenden STD's).