Wkanl

Hoe om te gaan met een sarcastische persoon

Er zijn sarcastische mensen in de wereld, en probeer zoals je misschien, je kunt niet een ding doen, tenzij het is iemand waar je om geeft en willen helpen. U kunt 'proberen op te voeden, maar als het is niet een persoon die dicht bij je zult gewoon uiteindelijk uitzien als een dwaas. Er zijn manieren om sarcastische mensen te helpen, maar ze moeten weten dat ze je pijn en je wilt stoppen. Hier zijn een paar tips die u kunt gebruiken om te proberen en te helpen jezelf te beschermen tegen sarcastische mensen die je niet schelen om te helpen.

Stappen

Hoe om te gaan met een sarcastische persoon. Merk op hoe de stemming van de sarcastische persoon is.
Hoe om te gaan met een sarcastische persoon. Merk op hoe de stemming van de sarcastische persoon is.
 1. 1
  Merk op hoe de stemming van de sarcastische persoon is. Soms worden mensen sarcastisch als ze geïrriteerd, bang, of het hebben van een slechte dag, en een andere keer doen ze het wanneer ze omringd zijn door mensen.
 2. 2
  Evalueer de "feel" van het gesprek, moet u in staat om te zeggen of de persoon echt sarcastisch, of wordt gewoon zeggen van de verkeerde dingen. Doe dit door aandacht te besteden aan de onderwerpen, de toon en de lichaamstaal.
 3. 3
  Reageren op een burgerlijke manier, zelfs als je denkt dat ze je beledigd. Probeer en achteruit de zaak die ze hebben gezegd en zet hem aan hen, want het maakt ze lijken op de zwakke. Als het je iemand proberen te helpen stoppen met een kwetsende sarcastische persoon hebben een manier om hen te laten weten.
 4. 4
  Herhalen wat zij tot u zeggen, als ze je voortdurend beledigen. Of, beter nog, gewoon lopen af.
 5. 5
  Fake domheid. De meeste sarcastische opmerkingen zijn, wanneer letterlijk, genomen het tegenovergestelde van wat wordt bedoeld. Het is de persoon die de toon die het sarcasme verraadt. Sarcastisch is niet erg leuk als je weigert om het bestaan ​​ervan te erkennen. Bijvoorbeeld:
  • Als een sarcastische persoon zegt: "Ja, ik weet zeker dat je er alles van weten," gewoon reageren door te zeggen, "Oh, wow. Ik ben echt gevleid dat u zo denkt, maar ik eigenlijk nog veel te leren. "
  • Als een sarcastische persoon zegt, "Iedereen weet hoe wereldberoemd de Fransen voor zijn beleefd in het Engels-sprekende toeristen," kun je gewoon reageren door te zeggen: "Echt waar? Had ik niet eerder gehoord, maar ik kijk ernaar uit om nog te gaan meer nu. "
  • Wanneer iemand is sarcastisch gewoon antwoord "Ik zie je volgende week dinsdag!" en loop weg.
  • Als iemand zegt: "Nice one, Einstein," hen vragen "Wie is Einstein? ' Als ze reageren, "Jij, wijsneus," erg bezorgd en zeggen: "Maar ik ben geen Einstein. Weet je zeker dat dat is wat je bedoelde? Waarom zou je denken dat ik de natuurkundige Albert Einstein? Hij stierf vele jaren geleden, weet je. "
  • Het maakt niet uit als je niet echt klinken in je "domheid", het allerbelangrijkste is om te laten de sarcastische persoon begrijpen dat u weigert om hun kwetsende spel te spelen. Alle joke-makers zich schamen als ze op het punt van hun grap uit te leggen, en door te doen alsof zijn dom, u neemt het plezier van te maken.
  • Als iemand sarcastisch zegt: "Ik hou echt van je nieuwe kapsel" antwoord terug in een nog meer sarcastische toon: "O, ik hou echt van je nieuwe kapsel!" zelfs als ze niet over een nieuw kapsel. Door het accentueren van de "je" terug op hen u zal ze vragen of je bent sarcastisch of dat zij in feite een nieuw kapsel.
 6. 6
  Je kon alleen maar gewoon weer hun woorden rond. Wanneer u handelt alsof ze NIET sarcastisch het maakt je ziet eruit als een loser. Net als de bovenstaande stappen, het maakt je sullige en niet cool uitzien. U kunt gewoon het en lachen. Bijvoorbeeld: "Oh ja ik weet zeker dat je er alles van weten." Geef het terug aan hen, is zwakte een sarcastische persoon die het goed terug. Ze verwachten dat je om het te nemen als een watje. Je kunt zeggen: "Oh ja en je zoveel weet over het ook geniaal."

Tips

 • Herkennen wanneer de mensen lachen met jou, en als ze lachen naar je.
 • Tone is cruciaal als je praat met deze mensen; klinken niet geagiteerd of je gewoon blijven ze aan de gang.
 • Sarcastische mensen echt niet schelen, helemaal. Probeer niet om de eerste te beledigen, want ze zal reageren met een pittige comeback.
 • Er zijn twee soorten sarcastische mensen: degenen die het doen om grappig te zijn, of degenen die het doen omdat ze in een slecht humeur of geïrriteerd. Blijf weg van de geïrriteerde degenen.
 • Als u over het type dat op zoek zijn naar lacht, zou het leuk zijn om grappen mee en blijven de sarcastische gesprek. Maar weet de grenzen.
 • Proberen om het te laten lijken alsof je de slimme.
 • Soms is een persoon die is sarcastisch is eigenlijk bang of zich in een situatie waarin ze niet weten hoe om te gaan met en dit is hoe ze hebben geleerd om te gaan met het. Probeer dit te erkennen voordat het ontslag van de persoon als ze iemand waar je om geeft. Als het iemand die je niet schelen, ontslaan en vergeet ze bent degene die hulp nodig heeft en jij niet.
 • Als je weet dat een bepaalde persoon is sarcastisch, weg te blijven van hen.
 • Als het iemand die je zorg over hen te confronteren wanneer u zowel ontspannen. Geen vriend? Lopen.
 • Soms is een persoon die is sarcastisch is gewoon een slechte dag dus probeer niet boos te krijgen op hen, is het misschien gewoon hun dag erger.

Waarschuwingen

 • Als je verkeerd sarcasme en de persoon legt uit dat ze een grapje maakte, waren ze. Niet persoonlijk op.
 • Niet iedereen is uit om u te kleineren of maak je je slecht voelt. Vaak sarcasme komt gewoon van nature. Als een sarcastische persoon heeft te maken met glanzende gelukkige fake mensen de hele tijd, misschien zie je ze geïrriteerd. Over het algemeen sarcastische mensen proberen grappig te zijn... leren omgaan met het... door hen te confronteren een op een. Dit is iets wat ze zeker niet willen.
 • Je zou kunnen krijgen in het gezicht geslagen als je verwarren de "grappige" sarcastische mensen met de "boze" degenen.
 • Sarcasme moet niet worden verward met gewoon onbeschoftheid. "Grappen" over ras, grootte, kleur, financiële situatie en zo verder moet niet lichtvaardig worden genomen. Vermijd die persoon.