Wkanl

Hoe maak je een kriebel strijd te winnen

Kietelen is een geweldige manier om te flirten, spelen met je kinderen, of gewoon om te krijgen wat je wilt. Een kriebel gevecht is altijd een gegarandeerde goede tijd, maar het winnen van een kriebel gevecht is nog beter. Om een ​​kriebel gevecht te winnen, moet je de basisprincipes van kietelen leren en proberen een serieuze van kogelwerende kietelen strategieën. Als u wilt weten hoe u uw volgende kietelen strijd te winnen, als volgt te werk.

Stappen

Hoe maak je een kriebel strijd te winnen. Weet hoe je je slachtoffer pin.
Hoe maak je een kriebel strijd te winnen. Weet hoe je je slachtoffer pin.

De basis van kietelen

 1. 1
  Weet hoe je je slachtoffer pin. Pinning je slachtoffer is cruciaal voor uw succes kietelen. Als je tegenstander vrij armen en benen, zal hij in staat zijn om je terug in no time. Je moet een manier vinden om snel vastpinnen en val je tegenstander, zodat je je kietelen vaardigheden kunt benutten vinden. U kunt proberen pinning je tegenstander op een aantal manieren:
  • Speld uw tegenstander armen boven zijn hoofd met je benen als hij vaststelling op zijn rug.
  • Ga op je tegenstander borst en pin zijn armen naar beneden met je handen.
  • Pin je tegenstander door zittend op zijn knieën of enkels grijpen zijn als hij op zijn rug.
  • Pin je tegenstander door zittend op zijn rug als hij op zijn buik, en duwde zijn armen naar de grond.
 2. 2
  Vind de meest kriebel-gevoelige delen van het lichaam van je slachtoffer. Elke persoon de meest kriebel-gevoelige zones zijn verschillend, dus je moet experimenteren met kietelen verschillende delen van het lichaam te zien wanneer je tegenstander ziet het meest verrast en in paniek, of als hij piept, schreeuwt en lacht onbedaarlijk. Als het bedelen, smeken, en krampachtige bewegingen te verhogen, weet je dat je je kietelen sweet spot hebt gevonden. Hier zijn een aantal onfeilbare kriebel-gevoelig plaatsen om te proberen:
  • De voeten, tenen, en de achillespees
  • De buik en navel
  • De oksels, ribben en kanten
  • De knieën en gebied vlak boven de knieën
  • De handen en palmen
  • De hals en nek
 3. 3
  Hebben geen genade. Als je kietelen zodat je tegenstander instemt om iets te doen, niet stoppen totdat je krijgt wat je wilt. Of u nu kietelt je tegenstander voor de controle van de externe, niet een gratis massage, of een diner date, niet stoppen totdat hij geeft binnen
  • Stop niet alleen omdat je tegenstander zegt: "Ik kan niet ademen!" Als hij lacht en kan spreken, dan is hij ademt nog. Maar als hij echt niet kan ademen en klinkt bedroefd en buiten adem, dan moet je stoppen.

De vier-weg kietelen

 1. 1
  Zet je tegenstander op zijn buik. Om hem in deze positie, kan je beginnen met je tegenstander op zijn rug, en kietelen zijn arm kuilen totdat hij omdraait.
 2. 2
  Ga op je tegenstander bovenrug terwijl geconfronteerd met zijn voeten. Houd kietelen zijn zijden zodat hij niet weerstaan.
 3. 3
  Steek je tenen in zijn oksels of zijkanten. Je hoeft niet om ze precies te krijgen in de oksels - net beweeg je voeten in de algemene ruimte. Als je blote voeten, zorg ervoor dat je teennagels zijn afgezet, tenzij je wilt krabben je tegenstander.
 4. 4
  Begin aan de oksels kietelen met de zijkanten van je voeten. Beweeg je voeten langs de ribben ook. U kunt beginnen met kietelen de onderrug met je handen voor een maximaal effect. Vergeet niet dat u gebruik wilt maken van alle vier van je ledematen te maken, dus hoe eerder je begint, hoe beter.
  • Je kunt echt graven in de zijkanten van je grote tenen en hielen.
 5. 5
  Bereiken voor je om je tegenstander voeten kietelen. Probeer kietelen zijn benen ook. Als je tegenstander schoenen zijn nog steeds op, probeer het nemen van ze af om je kietelen vaardigheden te maximaliseren.
 6. 6
  Blijven kietelen je tegenstander voeten, kanten, en oksels tot hij het ​​opgeeft. Kijk uit voor je tegenstander een vrije armen. Je moet om te beginnen je kietelen aanval pronto dus hij is te verzwakt om terug te vechten.

De drievoudige kietelen

 1. 1
  Zorg ervoor dat je tegenstander voldoende is verzwakt. Dit is een must voordat u probeert de meedogenloze Triple Tickle. U wilt dat uw tegenstander geen kans terug te vechten hebben.
 2. 2
  Speld uw tegenstander op zijn rug. Zitten op zijn borst en pinnen zijn armen.
 3. 3
  Snel terug te schakelen om te zitten op de bovenkant van zijn maag. Vrij zijn armen als je dit doet.
 4. 4
  Kietelen zijn oksels met je handen. Kietelen zijn linker oksel met uw linkerhand en zijn rechter oksel met uw rechterhand. Vergeet niet om snel te handelen, zodat je tegenstander geen tijd om terug te vechten met zijn handen vrij te hebben. Hij moet zo verzwakt dat hij niet eens herinneren dat zijn handen vrij.
 5. 5
  Beginnen wrijven je kin op je tegenstander nek, ribben en buik. Vergeet niet dat dit is vrij intieme, dus je moet dit kietelen verhuizing niet proberen op iemand die je niet goed kent.
  • Als je tegenstander is shirtless, probeer dan een framboos op zijn buik.

De dubbel-voet kietelen

 1. 1
  Geconfronteerd met het slachtoffer. Idealiter moet je beiden al liggend op de grond, een bed of een andere zachte ondergrond.
 2. 2
  Leg het slachtoffer op zijn rug met zijn voeten naar u toe. U kunt dit doen in het begin van je kietelen strijd, of na het uitvoeren van een aantal andere kietelen tactiek. De Triple Tickle is een bijzonder effectieve warming-up zet voor de Double-Foot Tickle, want je zult al je tegenstander op zijn rug.
 3. 3
  Hurken in de voorkant van de voeten van het slachtoffer. Je moet naar de zolen van zijn voeten.
 4. 4
  Pak een van zijn enkels met een arm. Draai je grip.
 5. 5
  Kietel de zolen van de tegenstander twee voeten met uw vrije hand. Om de beurt tussen de twee voeten, en echt proberen om het gebied te prikkelen in het midden van zijn voet, dat is de meest gevoelige.
 6. 6
  Wees bereid om rond te verschuiven. Je tegenstander zal proberen om zijn benen te schoppen en zweep zijn lichaam, dus maak je klaar om over te stappen naar rechts en links als je tegenstander razend dorsvlegels vóór geven.
  • Zorg ervoor dat u uw gezicht op een afstand te houden van je tegenstander voeten. U wilt een kietelen strijd te winnen, niet verliezen uw voortand.

De knockout knie kietelen

 1. 1
  Speld uw tegenstander op zijn rug. Dit is een andere grote stap om te proberen nadat je al je slachtoffer bent verzwakte met een paar kietelen beweegt.
 2. 2
  Zitten op zijn borst. Houd je knieën aan zijn zijden.
 3. 3
  Pak zijn armen met je armen. Wikkel een stevige hand rond elk van zijn polsen.
 4. 4
  Til je lichaam totdat je knieën op zijn borst. Dit zal enige verschuiving rond.
 5. 5
  Kietel zijn borst en buik met je knieën.
 6. 6
  Kietel zijn oksels en ribben met je knieën. U kunt wisselen tussen de borst en buik en de oksels en de ribben. Peilen van je tegenstander reactie te zien welke kietelen tactiek is de meest dodelijke.
 7. 7
  Zodra je tegenstander is bereid op te geven, geeft zijn polsen en onderarmen een stevige kietelen. Maar zorg ervoor dat je tegenstander wordt verzwakt op dit punt, of hij zal in staat zijn om terug te vechten met zijn handen.

Tips

 • Blinddoek je slachtoffer aan de ticklishness verhogen.
 • Als de ticklee probeert u stuwkracht af met hun voeten, het is een kans voor u. Vangen en vasthouden van een van hun voeten door de enkel. Dan, neem een ​​of meer vingers, en lichtjes kietelen de open ruimte op hun voet. Als ze het dragen van schoenen of sokken, snel handelen en neem ze af. Zorg ervoor dat u houdt de enkel stabiel, kietelen voeten is niet altijd de makkelijkste!
 • Sokken zijn een zeer veelzijdig instrument als het gaat om kietelen. Dikke sokken kan voeten nog meer kietelen bij het gehaald te maken. Dunne sokken kan maken voeten meer kietelen toen op. Ook lange sokken kan worden gebruikt als een blinddoek of om je slachtoffer binden aan A) Stop ze krijgen van u terug, en B) om zichzelf en u te beschermen tegen hun kriebelende reacties (sommige mensen hebben lichamelijke reacties te kietelen).

U kunt pepermunt lotion, baby-olie, vochtinbrengende crème of anykind van lotion toe te voegen aan de tickleness het echt werkt te verhogen!

 • Prooi op hun zwakke plekken zorgen dat die kleine kriebel plekken krijgen de slechtste op je kietelen kruistocht!
 • Luister naar de meest voorkomende middel "Ik kan niet ademen". Je moet lucht verplaatsen over je stembanden om een ​​geluid te maken. Het is pas wanneer het slachtoffer monden de woorden "ik kan niet ademen", dat je weet dat ze echt niet kunnen, en moeten hieronder verwijzen naar de waarschuwing. Ook al kan het slachtoffer duidelijk te ademen als hij / zij zegt: "Ik kan niet ademen", wilt u misschien laten up een beetje want dit is meestal een indicatie dat het steeds moeilijker voor hen om te ademen.
 • U wilt dat de persoon die je zult kietelen om op hun rug, naar boven.
 • Veel plezier, maar wees niet sadistisch mee. Probeer hen breekt, het maakt het leuker, en maakt ze paranoïde. Je moet hooguit kietelen hen vijf minuten.
 • U kunt dit ook doen frambozen.
 • Wanneer kietelen iemand met een veer, gebruik snel korte borstels op hun kietelen plek en op de buik en voeten te gebruiken lange zachte slagen.
 • Kietel nooit gevecht met vreemden, tenzij u uitdrukkelijke toestemming hebt ontvangen. Nadat toestemming is verleend, kietelen met minder intensiteit dan je zou doen met een goede vriend.
 • Kinderen houden van worden gekieteld!
 • Als uw ticklee heeft sokken op, neem ze af en gebruik ze om ze te kietelen.
 • Eerst en vooral, zorg ervoor dat de persoon die u kietelen graag worden gekieteld. Mensen die echt niet willen worden gekieteld kan reageren met geweld VOORDAT ze tijd hebben om na te denken over het. Andere ongewenste reacties zijn braken en astma-aanvallen.
 • Zorg ervoor dat de persoon met wie je kietelen niet over een over actieve blaas, is gevoelig voor wagenziekte of misselijkheid, of je zou een puinhoop op te ruimen.
 • Vergeet niet dat alleen maar omdat de persoon is lachen betekent niet dat ze het naar hun zin. Wees je bewust en gevoelig voor het idee dat je kietelen kan zijn meer verwant aan echte marteling voor hen, en dit kan belangrijke, negatieve bijwerkingen hebben. Hou het vriendelijk en niet te betekenen.
 • Wees voorzichtig je tegenstander maakt geen gebruik van zijn of haar voeten voeten om je stuwkracht af, of u kunt er zeker van zijn dat uw beurt om te worden gekieteld uit je hoofd komt vrij snel! Dit is altijd een gevaar, tenzij je iemand anders die u helpen om de benen te beveiligen, als goed.
 • Als een persoon begint om boos te worden, en vertelt u herhaaldelijk op om te stoppen met kietelen hen stoppen. Het is niet de moeite waard het winnen van een kriebel oorlog, als het pijn doet uw vriendschap.