Wkanl

Hoe je vrienden met je ouders te zijn

Zou het niet mooi zijn als iedereen kreeg samen met hun ouders beter? Deze tips zullen helpen bouwen aan een betere relatie met je moeder en vader.

Stappen

Hoe je vrienden met je ouders te zijn. Behandel je ouders de beste manier waarop je kunt.
Hoe je vrienden met je ouders te zijn. Behandel je ouders de beste manier waarop je kunt.
 1. 1
  Behandel je ouders de beste manier waarop je kunt.
  • Behandel je ouders de manier waarop je wilt dat ze jullie behandelen. Als je wilt dat ze naar je luisteren, dan luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Het geven van respect winsten respect.
 2. 2
  Doe iets sociaal met je ouders en om te weten wie ze zijn als mensen. Net zoals je zou een sport uit te proberen met een nieuwe vriend, waarom niet lid worden van je ouders in hun hobby's en laat ze deelnemen aan de jouwe?
 3. 3
  Niet profiteren. Kinderen (en soms volwassenen) vaak zien ouders als bankbedienden, koks, of huis keepers. In plaats van het verhuren van uw ouders doen alles voor je, aandeel in taken en verantwoordelijk voor je daden.
 4. 4
  Neem deel aan gezinsactiviteiten, zoals verjaardagen of het bezoeken van oudere familieleden. Samen dingen doen maakt relaties sterker.
 5. 5
  Als je ouders zijn beide gelijk, zorg ervoor om een-op-een tijd te krijgen met elk van hen, niet alleen tijd met hen als een paar. Het is een goede manier af te breken oude gewoonten en stijlen van interactie, plus, het is meer intiem. Misschien vindt u dat een ouder opent u meer, of opent op verschillende manieren, wanneer de andere ouder niet aanwezig is.
 6. 6
  Afspraken te maken over gebieden waar je open voor suggesties en ideeën van hen. Hen te informeren "beleefd en diplomatiek" de problemen die u niet vertrouwd bent praten / delen met hen.
 7. 7
  Doe iets speciaals voor je ouders. Soms tonen wederzijdse waardering is de beste manier om relaties op te bouwen en te onderhouden.
 8. 8
  Communiceer! Als je schamen ze handelen wanneer je vrienden in de buurt, hoe denk je dat ze zich voelen? Als je hun gezicht kauwen af ​​omdat ze je bellen om te zien als je wilt iets, hoe je doet, of wat je wilt voor het diner, denk je dat ze vriendelijk zijn voor lang?
 9. 9
  Wees eerlijk. Het vertellen van de waarheid gaat een lange weg bij het verkrijgen van je ouders vertrouwen. Je bent misschien geneigd om te liegen over een fout die je gemaakt, om te voorkomen dat je in de problemen, maar het zal alleen maar erger maken als ze erachter te komen wat je hebt gedaan. En ouders vrijwel altijd weten te komen over dit soort dingen. Als je belijdt uw fout en excuses op een volwassen manier, kunnen ze nog steeds boos, maar ze trots op je zullen zijn voor het omgaan met dingen verantwoord. Omdat volwassen betekent niet dat fouten niet maken. Het betekent dat de behandeling van uw fouten verantwoord.

Tips

 • Het is gemakkelijk te worden dan emotioneel bij het omgaan met nauwe leden van de familie, en dit leidt vaak tot korte tempert en stemverheffing. Haal diep adem en probeer jezelf te uiten op een rustiger manier.
 • Als je ouders zijn ouderen, hen niet behandelen als kinderen. In plaats daarvan zoeken ze uit voor hun wijsheid uit een levenslange ervaring. Toon uw liefde en waardering voor hen elke keer dat je kunt. De muren die kunnen bestaan ​​kan enige tijd duren om af te breken, maar als je weigert op te geven, zullen ze tuimelen.
 • Toon interesse in hoe het leven was voor hen toen ze opgroeiden. Proberen om hun ervaringen betrekking hebben op uw eigen. Ook tonen deze zelfde interesse in wat ze nu doen. Heeft uw ouder werk? Als dat zo is, vragen over hun werk.
 • Small talk werkt altijd wanneer u wilt communiceren.
 • Wat hier is gezegd is de ideale manier om te communiceren, zodat beter te verbeteren deze manieren je moet leren om te weten je ouders, soms de ouders handelen met meer gevoel met hun kinderen. Vergeet niet dat het niet uitmaakt hoe oud je bent, je bent nog steeds een kind voor hen, dus tot een betere relatie is om ze goed kennen buiten de ouderlijke relatie, waardoor ze het gevoel dat je verantwoordelijk bent en zodat ze je zo vertrouwen een volwassen persoon.
 • Een eenvoudige zin die werkt met aanmatigend ouders goed is "Het spijt me dat je er zo." Toon zorg voor hun gevoelens, maar laat je niet op te stellen in je schuldig te voelen om wat voor overtredingen, ze denken dat je misschien in het verleden hebben begaan. Accepteer dat je relatie is niet altijd de beste geweest en verder gaan. Weersta de verleiding om te proberen "make-up voor het zijn een slecht kind", herinneren: "Volwassenheid is niet een award ze je geven voor het zijn van een goed kind." (LM Bujold). Als volwassene kan hebben gehad om een ​​aantal keuzes je ouders het niet eens met te maken, maar ze waren uw keuzes en u ze maakte zo je best gedaan.