Wkanl

Hoe je er leuk uitzien voor je eerste schooldag

Dit artikel is vooral voor de middelbare school, het eerste jaar om precies te zijn. De indruk die je maakt op de eerste dag van de school kan maken of breken uw jaar, op basis van wat de andere kinderen van je denken, wat je leraar aan u denkt, en of je zult vrienden maken. Het klinkt erg ondiep, maar kinderen willen om te hangen met een betere verzorgde mensen. Hier zijn manieren om er netjes en professioneel.

Stappen

Hoe je er leuk uitzien voor je eerste schooldag. Twee weken voordat het schooljaar aankomt, zorg ervoor om vroeger naar bed, te krijgen in een goede slaappatroon krijgen.
Hoe je er leuk uitzien voor je eerste schooldag. Twee weken voordat het schooljaar aankomt, zorg ervoor om vroeger naar bed, te krijgen in een goede slaappatroon krijgen.
 1. 1
  Twee weken voordat het schooljaar aankomt, zorg ervoor om vroeger naar bed, te krijgen in een goede slaappatroon krijgen. En probeer te oefenen 3-4 keer per week. U zult kijken en zich beter voelt.
 2. 2
  Ga vroeg naar bed de dag ervoor, zodat u niet hoeft grote wallen onder je ogen. Als je een nacht-uil en blijf na middernacht, train jezelf een week vóór de eerste dag te gaan vroeger naar bed, dus het wordt een gewoonte.
 3. 3
  Neem een douche (geen bad) de avond ervoor. Je wilt zijn schoon en lekker ruikende, maar druipend nat haar ziet er onaantrekkelijk. Was je haar twee keer, en goed schrobben, maar niet zo hard dat het pijn doet. Dat zal een stempel drukken op je huid. Probeer geparfumeerde zeep of body wash. OR. Je zou vroeg opstaan, een douche nemen voordat de school begint en krijg het gedroogd voordat je naar school.
 4. 4
  Leg je kleren de avond ervoor, leg ze op de hanger, niet gevouwen, zodat u meer tijd in de ochtend hebben. Het uitzoeken van een schone, vlakke jurk shirt (die voldoet aan de school dress code, natuurlijk) en een mooi paar kaki broek of een rok. Draag geen baggy of super korte bodems, ze zien er trashy. Houd ze schoon, en probeer niet de kleren op een miljoen keer. Leg uw sokken en schoenen, en niet dragen van een paar sneakers, zorg ervoor dat uw schoenen schoon zijn en chic (bv. leren schoenen). Sokken zijn niet belangrijk, maar zorg ervoor dat ze gaan met je outfit en voldoen aan de school dress code.
 5. 5
  Pak alle dingen die je de volgende dag de nacht nodig hebt in je tas voor, dus er is geen haast de volgende ochtend.
 6. 6
  Get gekleed. Doe je shirt aan en controleer opnieuw of het schoon is. Zorg ervoor dat u vast al uw knoppen en zorg ervoor dat je shirt is verscholen in, dit maakt je slimmer voor uw eerste dag op school.
 7. 7
  Broek / rok. Zet uw broek of rok op volgende -> tuck je shirt inch draagt ​​ook een riem.
 8. 8
  Te kleden voordat je je haar kammen. Vervolgens voert u een goede borstel of kam door je haar een paar keer tot het ziet er netjes en plat. Jongens, doe niet spike je haar, in ieder geval niet vandaag. Ongedaan uw vlechten, meisjes, en bestrijk je haar als je zou willen dat het is golvend of krullend.
 9. 9
  Eet een goed ontbijt, zodat u volop van energie gedurende de dag hebben. Belangrijk: Zorg ervoor dat je shirt blijft vlek gratis! Zet een servet op je schoot tenminste. Als je een slordige eter, plooi nog een in je kraag! Anders moet je je jurk weer wijzigt. Was je gezicht en je tanden poetsen na afloop.
 10. 10
  We zouden veronderstel dat je om op een gelijkspel. Zorg ervoor dat het goed vastzit en netjes vastgebonden. Controleer of het raakt je broek aan de onderkant en is strak rond je nek aan de bovenzijde.
 11. 11
  Neem ofwel een weefsel of een zakdoek en zet het in je zak. Zorg ervoor dat je neus blijft schoon de hele dag!
 12. 12
  Doe je schoenen.
 13. 13
  Doe je rugzak.
 14. 14
  Naar school gaan en stel jezelf voor! Wees niet zo leuk dat iedereen denkt dat je bent echt raar.
 15. 15
  Kleren. Laat je kleren zo slim met shirt verscholen in en knoppen vastgemaakt de hele dag. Vergeet niet het is een speciale dag, dus je zal misschien gaan naar een restaurant met uw gezin in de avond, dus blijf verkleed!
 16. 16
  Wat je moet doen, voordat de eerste dag van de school, is als je het soort mensen die zo schoon en douchen elke dag voor school, moet u uit een handdoek, badjas, slippers, een kam, en een föhn op je bed dus als je wakker bent u klaar om een bad / douche te nemen. Vervolgens moet u uw kleding te stellen op je bed en zorg ervoor dat je sokken en sneakers zijn op de grond ernaast. Laat uw rugzak altijd bij de deur, zodat wanneer u vertrekt, kunt u uw rugzak te grijpen op de weg. Het is best leuk als je eenmaal aan het spel te ontdekken.

Tips

 • Probeer te gaan naar bed eerder dus als je wakker wordt in de ochtend, je bent niet moe van de rest van de dag.
 • Draag geen te veel veel make-up. Natuurlijk zijn. Sla het schittert en eyeliner voor feesten en dansen.
 • Haal al je spullen klaar de avond tevoren, zodat u niet hoeft te worden op een haast op de ochtend van de eerste dag van school.

Waarschuwingen

 • Kom niet te gestrest omdat het misschien uw indruk beïnvloeden.
 • Niet te hard proberen, vooral als je niet bereid bent om te kijken en handelen zoals je deed op de eerste dag voor de rest van het jaar.