Wkanl

Hoe je een meisje te kussen voor de eerste keer

Zoenen een meisje voor de eerste keer kan zowel zenuwslopend en belonen zijn. De eerste kus in een eerste date, de eerste kus in een relatie schip, kan of gewoon kussen van een meisje voor de eerste keer zijn erg eng, maar gewoon doen. Het leven is te kort.

Stappen

Hoe je een meisje te kussen voor de eerste keer. Zorg ervoor dat je goede adem!
Hoe je een meisje te kussen voor de eerste keer. Zorg ervoor dat je goede adem!
 1. 1
  Flirt een beetje! Vertel haar dat wat ze draagt ​​ziet er mooi, ze zullen het waarderen! Als ze speels slaat u veel of plaagt je op een vriendelijke manier, dan wil ze dat je haar aanraakt. Verblijf in veilige grondgebied als snel pakte haar hand als je wilt gaan haar iets laten zien, ze zullen waarderen dat niet de hele onhandige kijken naar elkaar en blozen.
  • Als je dapper bent kan je je arm om haar middel als je twee zijn lachen en zeg iets speels als "Je bent zo schattig!"
  • Bieden aan haar een piggyback rit te geven, of kietelen haar een beetje als ze het leuk vindt. Doe dit niet constant doen, en als je het doet, doe het dan met respect. Grijp niet haar borsten of billen.
  • Flirten zal haar meer open te zoenen die je maakt. Denk aan het kussen als het bereiken van de top van een berg. Je moet een beetje om naar de top wandelen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je goede adem! Het meisje wil niet knoflook na de kus te proeven, want dit kan een grote beurt af. Vóór de datum of als je haar ziet, poets je tanden en tong en gebruik mondwater! Om een ​​goede ademhaling te behouden proberen drinkwater op de datum in plaats van frisdrank en zuigen op een munt. Niet een over het aandrijven munt echter iets leuks zoals oranje Tic Tac.
 3. 3
  Realiseer je dat het moeilijk is om te bepalen wanneer het het juiste moment om te zoenen. Meestal zijn als je afscheid, of het kan gewoon zijn als je beiden zoekt in elkaars ogen. Benader haar langzaam en voorzichtig verstrengelen je armen om haar middel, als ze weg gaat dan beleefd vragen of nog wat mis. Als ze nog niet klaar is, respecteren en proberen om van onderwerp te veranderen. Als ze laat je dan langzaam trekt haar lichaam tegen het jouwe kantel je hoofd voor te bereiden op de kus.
  • Sommige meisjes vinden het prettig als je ze vraagt ​​"Mag ik je kussen?" Het maakt je lijkt als een gentleman, en bereidt haar voor de kus. Probeer deze met gezonde, minder ervaren meisjes.
  • Beweeg je gezicht langzaam naar de hare. Dit is een universele signaal dat je beweegt voor een kus. Sluit je ogen niet sluiten totdat je op het punt om haar te kussen.
 4. 4
  Probeer een eenvoudige close-mond kus. Gebruik geen tong de eerste keer dat je kus een meisje. Zorg ervoor dat je je ogen sluit vlak voordat je de kus te starten.
  • Verplaatsen in een beetje zijwaarts. Als je hoofd is net zo rechtop als haar, zul je je neus tegen het lijf loopt haar neus in plaats van je lippen in haar lippen.
  • Beweeg langzaam en volg haar voorbeeld. Als ze een diepe, gepassioneerde zoenen, zal ze je lippen te houden in de hare voor een lange tijd, je zal niet nodig om je lippen bewegen veel.
   • Aan de andere kant, als ze bewegen haar lippen vrij snel, je wilt verhuizen jouwe, samen met haar, haar meerdere keren zoenen snel.
  • Als je wilt, kom vormt haar gezicht met je hand en langzaam beroerte haar wang met uw duim. Zorg ervoor dat je nog steeds een arm stevig om haar middel of onderrug.
  • langzaam weg te trekken na een paar seconden en open je ogen. Gefeliciteerd! Elke kus na het eerste is zo veel makkelijker. Je hebt de top van de berg bereikt.
  • Wees teder en liefdevol. Zoenen is als een stille conversatie: U wilt vriendelijk, zacht, vergevingsgezind te zijn, en u wilt dat de andere persoon om te blijven terugkomen voor meer!

Tips

 • Hebben niet gesprongen lippen, scrub ze met een beetje suiker aan de dode huid uitstappen.
 • Wees niet te boos als ze niet wil zoenen, zullen er altijd meer mogelijkheden!
 • Vlak voor je lippen aanraking, slikken teveel spit en licht lik je lippen om ze vochtig te maken. Maak het niet te opvallend maken al of zij voelt raar.