Wkanl

Hoe je een meisje te kussen de eerste keer in je kamer

Bent u klaar om een ​​meisje te kussen voor de eerste keer in je kamer? Deze handleiding helpt u een aantal tips en aanwijzingen. Wanneer u klaar bent om je move te maken bent, relax! De sleutel tot het hele ding is om te ontspannen, comfortabel, en beweeg langzaam.

Stappen

Hoe je een meisje te kussen de eerste keer in je kamer. Breng haar naar de kamer.
Hoe je een meisje te kussen de eerste keer in je kamer. Breng haar naar de kamer.
 1. 1
  Breng haar naar de kamer. Dit kan gedaan worden in een aantal manieren, maar de beste en waarschijnlijk meest effectief zou zijn haar vragen! Iets in de trant van: "He wil naar boven gaan? Mijn kamer is warmer / mooier / comfortabeler dan hier." Als ze lijkt er tegen, niet duwen of je haar ongemakkelijk. (. En dat is slecht) Andere lijnen die u kunt gebruiken:
  • "Al mijn platen zijn boven, wil geef ze eens luisteren?"
  • "Er zijn een aantal hilarische foto's in mijn jaarboek bovenverdieping. Wil een kijkje nemen? '
  • "Mijn zus / broer stoort me altijd naar hier. Wil je gaan boven waar het een beetje stiller?"
 2. 2
  Sluit de deur, maar niet helemaal. De meeste meisjes zijn niet erg blij met gesloten waren in een kamer met haar vriend heeft ze nog niet eens gekust. Het is misschien niet geweldig zijn als je ouders of haar ouders komen terwijl jullie zijn kussen, dus houd een oog (of oor) uit voor hen.
 3. 3
  Blijven staan ​​totdat ze zit op je bed. Als je gaat zitten en trek haar naar beneden naast je, zou ze zich bedreigd voelen of dat de ontwikkelingen te snel.
 4. 4
  Als ze zit, zitten naast haar. Doe dit terloops. Laat haar iets, als een jaarboek. Als je allebei op zoek naar iets of praten terwijl je gaat zitten, zult u de sfeer een stuk minder lastig te maken.
 5. 5
  Maak oogcontact met haar. Meisjes zoals deze. Als u nog steeds positieve signalen naar de volgende stap. Positieve signalen omvatten:
  • Lachend met haar mond en haar ogen. Meisjes die echt veel lachen willen een goede indruk te maken op je. Glimlachend betekent dat je iets goed doen.
  • Lachen of giechelen om je grappen (zelfs als ze niet grappig). Misschien heb je niet eens iets grappigs te zeggen, en ze is nog steeds weg te giechelen. Dit is een teken dat ze je leuk vindt.
  • Spelen met haar haar of friemelen met haar kleren. Als ze zet haar haar achter haar oor, kan ze proberen te krijgen om te kijken naar haar gezicht. Friemelen met haar kleren zou kunnen betekenen dat ze nerveus.
 6. 6
  Raak haar arm, en bewegen in. Als zij zegt stop, dan stoppen. Als ze je stopt, kan het voor een paar redenen:
  • Ze is in een nieuwe of onbekende plaats en niet comfortabel voelen. Dit heeft niets te maken met je (ze waarschijnlijk leuk vindt) en alles wat te maken heeft met de omgeving. Probeer kuste haar op een openbare plaats volgende keer.
  • Ze heeft nog nooit gekust en ze is nog niet klaar. Sommige mensen kunnen krijgen vastgebonden of nerveus, anderen willen hun eerste kus sparen voor een heel bijzondere tijd of plaats. Neem dit niet persoonlijk op. Probeer het opnieuw een andere keer.
  • Ze houdt niet van je (op die manier). Deze is echt moeilijk te nemen. Het meisje zal meestal vertellen dat ze niet zoals jij, dus het goede nieuws is dat u niet hoeft te raden. Soms meisjes hoeft alleen maar een beetje meer tijd. Wie weet? Ze zou eigenlijk willen jullie later op kussen.
 7. 7
  Leun langzaam naar voren en kus haar. Zorg ervoor dat je zijn zacht en bewegen heel langzaam, het sluiten van je ogen als je in voor de kus. Hier zijn enkele tips:
  • Bewegen in een lichte hoek. Als je beweegt met je gezicht rechtop, je neus tegen het lijf met haar en je lippen zullen niet aan. Dit kan lastig zijn!
  • Niet naar buiten steken je lippen, maar voorzichtig druk ze tegen het hare.
  • Probeer niet de tong op de eerste kus. Tong is niet goed op de eerste kus, tenzij ze glijdt je een beetje tong. Als ze dat doet, ga gemakkelijk op de tong. Forceer het niet in haar keel.
  • Houd je ogen gesloten tijdens het kussen. Altijd. Het is een beetje griezelig als je gewoon staren naar haar terwijl je kussen. Ze moeten hetzelfde doen.
  • Houd het kort. De eerste keer dat je kus, hou het onder de 10 seconden. Als je beiden uiteindelijk smaak de kus, kunt u altijd blijven zoenen langer. 10 seconden zal voelen als een mensenleven.
 8. 8
  Als je het gevoel dat het de juiste tijd, kunt u gaan naar de. Doe dit alleen als het meisje is klaar. Als dit je eerste kus helemaal, niet alleen de eerste in je kamer, niet doen deze stap. Als u besluit om French kiss:
  • Bewegen in een hoek, sluit je ogen, en beginnen met een paar close-mond kussen. Kus haar onderste of bovenste lip een paar keer.
  • Als je je mond open om haar te kussen, slip een beetje tong in haar mond en breng het terug. Het doel is om haar tong te raken, en raak het zachtjes. Ram hem niet door het daar.
  • Om de beurt de ontmoeting met haar tong met open mond kussen. Terwijl tongzoenen, het is oke om je mond een beetje open te houden.
  • Vergeet niet te ademen tijdens het kussen. Het is gemakkelijk om te vergeten te ademen tijdens het kussen. Adem door je neus rustig en langzaam.
 9. 9
  Geef haar een laatste pikken zodra de kus is voorbij. Het zou leuk zijn om haar een kleine kus op de wang of een knuffel aan de kus lief te beëindigen geven.
  • Dit zou echter niet zo schattig als de kus eindigde in haar duwen je weg. Houd hier rekening mee bij de volgende stappen.
 10. 10
  Als ze niet willen dat de kus te eindigen zachtjes legde beide handen op haar middel of zacht je hand op een kant van haar gezicht. Als ze goed reageert op deze door te gaan. Als ze begint weg te leunen, haar ogen opent of sluit haar mond vervolgens stoppen met deze stap.

Tips

 • Doe alles langzaam en voorzichtig en hoeft je ogen niet tot het laatste moment.
 • Zorg ervoor dat GEEN ouders rondsnuffelen! Houd een oogje op!
 • Wees niet verlegen of nerveus, anders zal ze ook nerveus! U niet wilt dat. Laat de dingen glijden vanzelf.
 • Als je dat niet doet of ze niet wil om iets anders te doen, alleen liggend op het bed en knuffelen is leuk ook! (Meisjes vaak als dit en zal het waarderen als voor een keer het is allemaal een man wil doen.)
 • Zorg ervoor dat je niet nog een munt of kauwgom in je mond als je zoent!

Waarschuwingen

 • Sommige meisjes kunnen dit de verkeerde weg nemen! Je zult weten als ze dat doet. Als ze geen oogcontact maakt, niet bij je zitten, zegt niet veel, heeft haar lippen op elkaar geklemd, of een overeenstemmend teken, ze is niet comfortabel zijn op het bed met je gelijk daarna. Als dit gebeurt, moet je ofwel met haar praten, zeg haar dat je niet bedoelt om haar het gevoel als dat, vraag wat u kunt doen om haar meer comfortabel, enz. of gewoon terug naar wat je aan het doen waren vóór.
 • Gewoon omdat ze in je kamer betekent niet dat moet je iets anders proberen. Als je dat doet, kan het je een klap in het gezicht krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Ademspray (optioneel)
 • Pepermuntjes of kauwgom (optioneel)