Wkanl

Hoe je over je ex-vriendje

Dus je vriendje gedumpt u, of u hem gedumpt. Hoe dan ook, heb je twee opgebroken. Hij lijkt in orde, maar je kunt gewoon niet over hem. Als dat het probleem is, zal dit artikel u helpen om over hem.

Stappen

Hoe je over je ex-vriendje. Probeer niet te denken over hem.
Hoe je over je ex-vriendje. Probeer niet te denken over hem.
 1. 1
  Probeer niet te denken over hem. Het kan moeilijk zijn, maar als je twee uit elkaar gingen, moet je stoppen met denken over die jongen! Je was te goed voor hem toch, dus waarom zou je moeten nadenken over hem?
 2. 2
  Vermijden hem. Nogmaals, zal het waarschijnlijk moeilijk, maar je moet hem te vermijden als je nog wilt beginnen na te denken over het krijgen over hem heen. Als je loopt in de hal en hij komt je weg, net omdraaien. Misschien heb je altijd al wilde om weg te lopen, en nu, je eindelijk kunt.
 3. 3
  Huilen. Laat het allemaal uit. Zie, hij maakte je huilen. Waarom zou hij dat doen? Hij is verschrikkelijk, dat is waarom.
 4. 4
  Memories. Oke, is de kans groot dat u gaat een aantal dingen die hij je gaf hebt. Als je dat doet, geef het terug. Als je nummer komt op de radio, niet breken met een hamer. Zet gewoon het kanaal. Zien? Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken.
 5. 5
  Ga uit met je vrienden en veel plezier! Het zal u helpen vergeet (althans tijdelijk) over je break-up. Je zou kunnen gaan naar een salon of krijg je nagels gedaan.
 6. 6
  Smile. Laat hem dat je het je niet schelen twee uit elkaar gingen. Toon hem hoe zeker en gelukkig je bent dat hij niet je vriendje niet meer!
 7. 7
  Schoonheid telt. Draag leuke kleding naar school. Doe een beetje make-up op, en iets met je haar dat je nog nooit eerder hebt gedaan, en is eenvoudig maar leuk doen. Laat hem dat je niet depressief of verdrietig.
 8. 8
  Luister naar muziek. Het helpt om te luisteren naar muziek die precies hoe je je voelt uitdrukt. Zoek een nummer dat echt zal betrekking hebben op uw situatie. Probeer weg te blijven van deprimerende muziek wel.
 9. 9
  Iemand vinden om mee te praten over het misschien een goede vriend of familielid. Krijg wat positief advies.

Tips

 • Doe iets wat je niet kon doen toen hij rond.
 • Als u denkt over hem en hem missen, probeer te denken over de dingen die hij gedaan dat je geïrriteerd of dat je niet graag over hem.
 • GEEN hem ooit verteld hoe je je voelt. Hij kon dus profiteren en opscheppen dat je hem terug wilt. (Dat is als je hem verteld dat je hem terug wilde).
 • Als u denkt over hem, laat hem niet kennen.
 • Beginnen te praten met andere jongens. Het zal hem bewijzen dat je echt klaar om verder te gaan en dat hij niets voor u (hoewel misschien deed hij) had betekenen.
 • Verwijderen zijn nummer uit de telefoon en als je het niet dan gewoon niet zijn teksten beantwoorden. Hoewel het moeilijk kan zijn, helpt.

Waarschuwingen

 • Als hij verontschuldigt zich, niet zo snel om hem te vergeven.
 • Als je hem te pakken staren naar je, draai snel weg, dus hij weet dat je hem vermijden.
 • Als je dat doet huilen, niet huilen voor hem. Dat zal hem denken dat je zwak bent.