Wkanl

Hoe je conditie krullend haar

Het verzorgen van uw krullend haar kan een uitdaging als je niet weet wat producten en tools werken het beste voor uw haartype te zijn. Een goede conditioner en zelfgemaakte remedies kunnen essentieel zijn voor krullend haar.

Stappen

Hoe je conditie krullend haar. Zoek een goede conditioner die vocht toevoegt aan haar.
Hoe je conditie krullend haar. Zoek een goede conditioner die vocht toevoegt aan haar.
 1. 1
  Zoek een goede conditioner die vocht toevoegt aan haar. U kunt ze vinden bij drogisterijen, reformwinkels (organische conditioners zijn vaak erg goed), of speciaalzaken (zoals Ulta of Sally Beauty Supply).
 2. 2
  Verdeel conditioner in alle van je haar en voorzichtig ontwarren. Gebruik uw handen of een grove kam. Begin met het ontwarren onderkant delen van je haar en dan geleidelijk omhoog bewegen. Laat de conditioner zitten in je haar voor vijf minuten of zo voor extra vocht.
 3. 3
  Mis de laatste spoeling van je haar met koud of koud water. Dit zal afnemen toevoegen. Laat wat conditioner in je haar, vooral in droge secties, zoals de uiteinden en als je niet toe te voegen stylingproduct. U kunt ook kiezen om een ​​dikke conditioner te gebruiken als een leave-in.
 4. 4
  Voeg een leave-in crème of conditioner aan op nat haar. Verdeel zo goed en kneed het haar.
 5. 5
  Bescherm je haar tegen de zon. U kunt dragen een grote slappe hoed of een sjaal op de bovenkant van je haar. Anders kijken voor een conditioner die een zonnebrandmiddel in zich heeft en laat wat in je haar als je gaat om buiten te zijn in de zon. Je kunt ook de normale conditioner gemengd met zonnebrandcrème in je haar.
 6. 6
  Realiseer je dat krullend haar heeft verschillende behoeften in verschillende seizoenen. In de zomer gebruik maken van meer liquide-achtige producten om zo niet stik het haar. Het is ook nuttig om minder conditioner en verlof in crème in je haar om kroezen te voorkomen en te verhogen definitie. Het is een soort van het tegenovergestelde in de winter. Je moet gebruik maken van zwaardere, romiger producten en meer conditioner of leave-in te droge, winterse lucht te bestrijden.

Tips

 • Een keer per week gebruik maken van een haarmasker voor nog betere krullen!
 • Sulfaten-ammoniumlaurethsulfaat, ammonium-laurylsulfaat, natriumlaurethsulfaat, natriumlaurylsulfaat, enz. - in de meeste shampoos en kunnen drogen en schadelijk voor krullend haar. Overweeg niet wassen en wassen met alleen conditioner, "riep Co-Wassen, zoals veel Afrikaanse Europese vrouwen hebben de neiging om dat te doen. Maar u zal moeten siliconen te vermijden. Vergeet siliconen zijn niet allemaal zo slecht alleen als je stapel op je haar zo veel. Ook overwegen de aankoop van niet-sulfaat shampoo en gebruik ze met mate.
 • Knip het haar om de twee tot vier maanden om zich te ontdoen van gespleten en droge punten. Vraag je kapper om geen scheermes gebruiken aangezien het zal je eindigt haveloze vertrekken.
 • Het is vooral noodzakelijk om dit te doen tijdens de koudere maanden, wanneer het haar droog en breekbaar kunnen worden. Het is ook belangrijk tijdens de warme maanden bij het zwemmen en chloor kunnen grote schade aanrichten op krullen.

Waarschuwingen

 • Als u gebruik maakt van essentiële oliën, altijd onthouden om ze eerst te verdunnen alvorens ze te gebruiken op een deel van uw lichaam - of haar of huid.

Dingen die je nodig hebt

 • Conditioner
 • Grove kam