Wkanl

Hoe je arrogante mensen te detecteren

Heeft u altijd lijken te kruisen met mensen die vastzitten op zichzelf, intolerante mensen verschillend van hen, grof of ronduit arrogant? Deze mensen kunnen een grote bron van potentiële pijn, en dit artikel is hier om u te helpen de arrogante uit de niet-zo-arrogant sorteren.

Stappen

Hoe je arrogante mensen te detecteren. Aandacht besteden aan hun gesprekken.
Hoe je arrogante mensen te detecteren. Aandacht besteden aan hun gesprekken.
 1. 1
  Aandacht besteden aan hun gesprekken. Niet luisteren, maar als ze je te praten of om mensen om je heen, naar hen luisteren. Is het altijd over hen? Hebben ze boos of geïrriteerd als het middelpunt van de aandacht gaat naar iemand anders? Dit zijn goede tekenen van arrogantie.
  • Arrogantie en zelfingenomenheid is vaak een weerspiegeling van beperkte levenservaring, en bezorgd dat mensen met grotere levenservaring "hebben iets gekregen over hen" gevoel. In plaats van op zoek om meer te weten door middel van vragen en leren (acties gezien door hen tonen kwetsbaarheid), arrogante mensen de neiging om te generaliseren vanuit hun beperkte, smalle levenservaringen en proberen hun kleine wereldbeeld opleggen aan anderen.
  • Jaloezie van je prestaties of schijnbare levensstijl kunnen leiden tot een andere persoon om zelfvoldaan of arrogant over iets wat ze denken dat ze het beter doen dan jij of eigen / hebben dat je niet voelt.
  • Arrogante mensen hebben een zeer sterke behoefte om er goed uitzien. Als je ze er slecht-ook al is het de geringste overtreding-zullen ze meestal heel boos op je. Dit gebeurt wanneer je vraag (of in ieder geval lijken vraag) hun uiterlijk, intelligentie, atletische capaciteiten, of iets anders met betrekking tot hun zelfbeeld.
 2. 2
  Uitdagen hun wereldbeeld. Wees niet agressief - maar sceptisch en nieuwsgierig. Als ze boos, peilen hun woede. Als het minimale, kunnen ze gewoon een slechte dag. Maar als ze woedend, dan kunnen ze je zien als vraagtekens hun 'perfecte kleine wereld.' En een van die is meestal een indicatie van arrogantie.
  • Op een bepaald punt of een ander, de meeste mensen zich realiseren dat de wereld draait niet om hen. Arrogante mensen tegen dit door het creëren van een sfeer die centra om hen heen, en worden boos als ze denken aan de echte wereld.
  • Ambiguïteit beangstigt arrogante mensen, omdat het suggereert onvolmaaktheid, verandering en gebrek aan zekerheid (werkelijkheden we allemaal moeten kampen met zo goed mogelijk). Als zodanig, in plaats van te accepteren dat de wereld zich gedraagt ​​willekeurig en soms helemaal wars van iemands voorkeuren, de arrogante persoon streeft naar alles en iedereen, dat is natuurlijk een onmogelijke missie te controleren.
  • Werkelijkheid doet pijn als het binnendringt en als zodanig, een arrogant persoon is minder waarschijnlijk dan andere mensen om zichzelf te reflecteren of te analyseren, waardoor niet zien van hun eigen onvolkomenheden. Zij kunnen ook geven zichzelf onnodig krediet voor positieve resultaten in plaats van de erkenning van de inbreng van anderen of van omstandigheden.
 3. 3
  Leer de kwaliteit van hun vriendschappen. Wees niet nieuwsgierig of roddels, maar als ze gelukkig zijn met iemand op een dag en hatelijk met hen de volgende, dat is een teken van hen met veel mooi weer vrienden. Dat is een teken van arrogantie, want het is erg moeilijk om een ​​echt goede vriend om iemand die zit vast op zichzelf te zijn. Hoogmoedige mensen hebben een sterke behoefte om er goed uitzien, en zelfvoorzienend is een effectieve manier om dat te doen. Aangezien een goede vriend aan iemand betekent meestal hen te helpen, ze kunnen vaak niet tegen de gedachte van een goede vriendschap.
  • Ironisch genoeg, arrogante mensen vaak niet kunnen begrijpen waarom zij geen betrouwbare en ondersteunende vrienden hebben.
 4. 4
  Hoe gaan ze die niet als zichzelf te behandelen? Met andere woorden, hoe ze mensen met verschillende overtuigingen, culturele achtergronden en manieren van het zien van de wereld te behandelen? Als het inherent negatief, dan zijn ze ofwel overenthousiaste, onwetend van andere mensen of wat aan degenen die hun fantasie land dat tegemoetkomt aan hen tegenspreken vermijden en alleen hen. Bepaal dit op basis van hun algemene persoonlijkheid en de mensen die ze interactie met.
  • Vele malen trotse mensen hebben een serieuze 'my-way's-de-enige-weg' houding. Dit is gewoon een beschermend mechanisme voor hun valse beeld of hun fantasie land.
 5. 5
  Wat is hun persoonlijkheid vinden? Nemen van hoe ze handelen, praten en hun sociale status te gebruiken. Hebben ze een algemeen gevoel van Zijn ze een kletskous? Hebben ze doen alsof ze de plaats eigen, of fungeren als de 'grote hond?' Zijn ze heel enthousiast over hun zelfbeeld?
  • Veel arrogante mensen hebben een valse charme die niemand lijkt te doorzien. Maar de arrogante persoon is meestal meer dan blij om hun wrede kant te laten zien aan degenen die ze niet graag.
  • Wanneer ze zijn wreed, zullen hun vrienden meestal negeren of niets doen om het tegen te houden omdat ze bang zijn dat ze slecht zullen worden behandeld door hun 'vriend.'
 6. 6
  Vermeld mensen die je kent, dat ze niet graag. Dit is niet bedoeld om te beginnen een conflict, maar hun rivaliteit, irritaties en enmities meten. Als hun veroordeling lijkt redelijk te zijn, ze waarschijnlijk niet overmoedig. Als het hard, ze zijn.
  • Voor het grootste deel, arrogante mensen zien mensen dat ze niet graag als een bedreiging voor hun perfecte kleine wereld. Hoe meer ze iemand haten, hoe gevaarlijker die persoon is om hun fantasie land. En op zijn beurt, hoe groter de dreiging, hoe harder de kritiek.
 7. 7
  Vraag eens rond om te zien wat ze hebben te zeggen over jou. Als ze hebben gezegd slechte dingen over jou, kan ze gewoon niet zoals jij. Als ze aardig voor je gezicht, maar praat slecht over je achter je rug alsof het hun favoriete hobby, dan zijn ze waarschijnlijk een probleem met trots.
  • Arrogante mensen vaak onbewust weten dat ze hebben geen goede vrienden. Zij compenseren dit door het creëren van de indruk dat ze hebben veel vrienden, ze hebben een 'kwantiteit, niet kwaliteit' mentaliteit. Dan zijn ze gewoon beledigen hun trofee vrienden wanneer ze niet op zoek bent.
 8. 8
  Wees barmhartig. Wees niet veroordelend van arrogante mensen of je het risico dat zo'n negatief ingestelde zoals ze doen. Arrogante mensen vaak proberen om bepaalde kwetsbaarheden en angsten te verbergen. De meeste van de tijd, de behoefte aan een sterke en onbetwistbare zelfbeeld komt uit diepgewortelde pijn. Uiteraard kunt u ook niet nodig om in de door hun vorderingen worden superieur te zijn over je heen. Blijf principieel en vrijstaand. Maar je kunt bereiken en zie de echte goede in hen en lof wat echt is, in plaats van waargenomen of gedwongen, talent. Soms is het hebben van iemand duwen door de brusqueness kan bevrijden van de arrogante persoon te veel waarachtiger om zichzelf te zijn, waardoor ze stoppen zich afscherming zo fel.
  • Een enorme hoeveelheid kwetsbaarheid neigt te verbergen achter arrogantie. Dit leidt tot een overcompensatie, zodat de kwetsbaarheid diep onderdrukt. Bijvoorbeeld, als een arrogant persoon is opgegroeid arm maar later rijk wordt, kan hij of zij snobistisch over alles wat ze kunnen nu veroorloven omdat ze bedekken de vrees voor armoede uit het verleden.

Tips

 • Onthoud altijd dat er een groot verschil tussen assertief en arrogant. Net zo, sommige mensen zijn heel angstig in plaats van arrogant, en het is angst die ervoor zorgt dat ze een gesprek domineren of om te proberen en te bewijzen zichzelf zo goed als jij. U kunt het verschil zien door te kijken naar empathie. Een assertieve of nerveus persoon zal controleren voor uw reacties en zelfs vragen stellen, terwijl een arrogant persoon zal volledig negeren uw wensen en u en zal blijven ontbreken respect voor uw perspectief.
 • Blijf weg van arrogante mensen zo veel als je kunt. Zij kunnen ertoe leiden dat u veel pijn in uw leven. Aan de andere kant, het leren omgaan met ze in korte uitbarstingen is een nuttige vaardigheid die kan helpen om aan boord te goede mensen in teams, op het werk, in de sport, enz., mits zij zich bewust zijn dat je niet zal tolereren hun zelfvoldane Shenanigans. Het hoeft niet altijd te doen om weg te lopen van anderen of je kan je hele leven worden uitgevoerd!
 • Als het gaat om het omgaan met arrogante mensen, ze hebben bijna altijd wel iets te beschermen: ofwel hun zelfbeeld of hun egocentrisch universum. Als ze de indruk krijgen dat je vragen een van beide, zullen ze je niet bevalt. Leren leven met dat, omdat het niet over jou helemaal, het is helemaal over hun onvermogen om jullie te controleren.
 • Een overzicht van de symptomen van arrogantie onder meer: ​​intolerantie van de mensen anders zijn dan zijzelf, onvermogen om verschillende standpunten, zeer harde kritiek van mensen die ze niet willen, onvermogen om langdurige relaties aan te zien, en algemene narcisme.
 • Als het gaat om populariteit wedstrijden, waarom zijn ze populair? Is het omdat ze behandelen hun vrienden fatsoenlijk, of omdat ze gewoon 'cool' om te hangen met?
  • Simpelweg omdat iemand 'cool' om rond te zijn, betekent niet dat ze behandelen mensen met respect. De belangrijkste dingen die mensen 'cool' te maken zijn volledig oppervlakkig: ze zijn ofwel rijk, aantrekkelijk, atletisch, hebben een goede persoonlijkheid (voor diegenen die hun vriendschap criteria passen) of een nep charme (dat binnenkort dissembles als je woede hen toen alone). Arrogante mensen kunnen hebben alle of een mix van deze (en andere) eigenschappen.
 • Ook al is het moeilijk, heb geen hekel aan arrogante mensen. Ze zijn meestal proberen een pijnlijke verleden, een aspect van zichzelf dat ze niet willen verbergen, of werden ernstig gewond door andere mensen.
  • Vergeet niet dat ze zouden kunnen worden gekwetst door dezelfde dingen die je hebt gekwetst, maar ze zijn gewoon het aanpakken van hun pijn in de verkeerde (ongezonde) wijze. In plaats van het op te lossen, ze te verbergen. Deze pijn kan zich uiten als arrogantie, naast vele andere dingen.
 • Arrogante mensen hebben ook een zeer moeilijk te accepteren excuses.
  • Dit geldt met name als je hun fantasie land hebben ondervraagd of zijn ernstig in twijfel getrokken (of leek te vragen) hun zelfbeeld.
 • Zorg ervoor dat je niet arrogant. Als u bent, toon neer en kijken naar de situatie objectief, of in een niet-bevooroordeelde manier.
 • Hebben ze grapjes over mensen die niet moeten worden grapjes over? Maken plezier van iemand die door een moeilijke tijd is een teken van willen goedkope lacht, en niet zorgen te maken over andermans emoties.
  • Hoogmoedige mensen konden meestal minder schelen hoe mensen zich voelen, omdat ze bijna altijd een moeilijke tijd inleven in anderen.
  • Mensen gaan door een moeilijke tijd zijn vaak het doelwit van grappen en beledigingen door arrogante mensen. Maar deze reacties worden alleen gemaakt wanneer ze rond mensen die ze kennen zullen tolereren, en niet in het oog van het grote publiek.
 • Als je toch bezig met arrogante mensen, en worden gekwetst door hen, wees niet bang om hulp, professioneel of niet te zoeken. (Laat je niet die info naar buiten, dat wel.)
 • Arrogante mensen hebben meestal geen echt goede vrienden. Onthoud dit als je wou dat je zo 'populair' als ze zijn.

Waarschuwingen

 • Als ze in je gezicht, laat of gewoon negeren en blijven doen wat je doet. Wat maakt ze gekker dan iets is ze te negeren, waardoor in hen geeft hen de voldoening te weten dat ze hebben gekregen om u. Ze zijn gewoon proberen om hun ego opblazen, en beledigend of ruzie met hen zal het opblazen van een stuk. Verlaten zal ook, maar lang niet zo veel, alles wat ze willen is aandacht, omdat ze onzeker zijn.
  • Afhankelijk van de situatie, waardoor misschien maken ze er dom. Ze zullen je haten voor dit, maar wie wil gezelschap te houden met een totaal ruk?
 • Ironisch genoeg, als je wint het argument of vechten, zullen ze beginnen met het 'slachtoffer' kaart spelen, en beginnen met een beroep op hun 'vrienden' om niet alleen hen helpen zich goed te voelen, maar ook zorgen dat u er slecht uitzien.
  • Als de arrogante persoon wordt beschouwd als 'cool' door veel mensen, zou het gebruik van de Victim kaart die je een paria maken. Handelen discreet bij confrontatie coole mensen met een ruime entourage.
 • Houd in gedachten dat er een psychologisch probleem dat over kan komen als arrogantie (schijnbaar afstandelijk of afgesloten of onzeker met een vals gevoel van eigenwaarde) kan zijn. In sommige gevallen kan dit bipolaire stoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis of sociale fobie. Het zou kunnen zijn veel dingen, zoals een geschiedenis van misbruik of ziekte of pesten. Sommige mensen realiseren zich niet dat hun gedrag marginaliseert hen van anderen en houdt hen van het maken van vrienden. Wees ervan bewust dat terwijl het gemakkelijk is om iedereen "arrogant" als een wholesale veralgemening van iemands karakter noemen, rekening houden met uw eigen stemming, hun humeur, milieuomstandigheden en levensomstandigheden. Soms is wat mensen doen of zeggen heeft niets met jou te maken. Wees voorzichtig wanneer je ervan uitgaat dat ze handelen op een bepaalde manier om specifiek te verstoren of woede u. Wees slimmer dan hen.
 • Een van de symptomen van een antisociale persoonlijkheidsstoornis is arrogantie en gebrek aan respect voor andermans rechten Dit is een gevaarlijke aspect van arrogante mensen;. Als je moet leven met een persoon als deze, advies in te winnen.
  • Dit is waarom sommige arrogante mensen gaan op naar criminelen.
 • Maakt niet uit hoeveel je zou willen iets vervelends aan hen zeggen, niet doen! Het zal geen goed doen toch. Ga niet in platitudes over hoe arrogantie is verkeerd. Geef een snel antwoord en laat ze begrijpen dat je ze niet wilt in je leven, assertief betekent niet noodzakelijk om de dingen onder woorden; op uw look-out; zijn slimmer dan hen.
  • Als ze hebben back-gestoken je, wijzen dit uit. Niemand, zelfs niet de arrogante persoon best 'friends'-waarderen dat gedrag.
 • Als je moet ventileren over een arrogant persoon, doe dit dan alleen aan je beste vrienden die niemand anders zal vertellen. Als je boosheid wordt algemeen bekend, zal het beginnen van een conflict.
  • Er is een goede kans dat de trotse persoon niet zal begrijpen waarom je niet van hen. Gewoon negeren hun onbeschoft gedrag, en gebruik een korte en slimme comeback als je moet.
 • Heb lippendienst niet betalen om hun perfecte wereld. Dit zal niet alleen helpen om trouw te blijven aan jezelf, maar kan hen helpen om dingen anders te zien.
  • Niet echt hun fantasie land aan te vallen. In plaats daarvan, zeg iets als "Ik wil niet met u eens op dat" of "Ik heb verschillende meningen over deze". Ze kunnen boos, maar deze kans is niet zo hoog als ze zouden zijn als je hun egocentrische universum regelrechte ondervraagd.
  • In plaats van te zeggen "Misschien als je meer dan je zou krijgen, zou je dingen te zien voor wat ze zijn", probeer dan te zeggen "Waarom zeg je dat? ' of "Waarom houd je die mening? ' Dit dwingt de persoon om een ​​zeer directe, feitelijke vraag te beantwoorden.