Wkanl

Hoe er goed uitzien in jeans (vrouwen)

Ieder meisje of vrouw heeft die perfecte passende spijkerbroek. Hier zijn een aantal stappen te volgen om die jeans die zal kijken alsof ze speciaal voor u gemaakt zijn.

Stappen

Hoe er goed uitzien in jeans (vrouwen). Jeans kopen die uw maat.
Hoe er goed uitzien in jeans (vrouwen). Jeans kopen die uw maat.
 1. 1
  Jeans kopen die uw maat. Koop niets minder of niets groter dan je werkelijke grootte. Ga naar een verscheidenheid aan winkels en proberen op verschillende pair om zeker te zijn.
 2. 2
  Identificeer je lichaam het type.
  • Ben je zwaar boven? Als u de meeste van uw lichaamsgewicht te dragen in je romp, overwegen een boot-jeans of jeans met een lichte gloed aan evenwicht van uw onderste helft.
  • Als u veel van uw gewicht in de kont, heupen en dijen te dragen, wil je slim-fit jeans te vermijden, omdat ze die "probleemzones" lijkt een stuk groter. Ga voor een straight legged jean te maken je benen langer en slanker.
  • Als je een dunne, rechthoekige figuur creëren wat bochten door te proberen skinny jeans.
 3. 3
  Besteed aandacht aan de opkomst van de jean. Wanneer de stijging te hoog is, zal je een "pooch", die zal je kijkt alsof je hebt een grotere buik krijgen. Als de opkomst te laag is, zal geen vet heb je morst over de tailleband.
 4. 4
  Overweeg donkere wassing jeans. Ze zijn makkelijker te kleden en er goed uitzien op een waaier van formaten. Ze zijn erg vleiend voor elke figuur.
 5. 5
  Diversiteit is het kruid van het leven, het is gezegd. Afhankelijk van uw budget, denken over het kopen van een paar verschillende merken, kleuren of stijlen om uw stemming of sociale behoeften.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u zich comfortabel in de jeans die je koopt, want als ze niet goed op je kijkt, zul je niet kijken of vertrouwen in jezelf.
 7. 7
  Kijk over alle merken. Voel je niet je moet een grote hoeveelheid geld te besteden aan designer jeans te verkrijgen. Veel goedkopere merken zullen ook u van dienst in pasvorm en kleur, en een aantal kan worden gekocht voor de prijs van een van de duurdere merken. Zelfs de dollar winkels verkopen jeans en zou een kijkje waard.

Tips

 • Verschillende merken kan je anders fit, dus probeer op een paar verschillende maten. U kunt een maat 2 in een merk, maar een maat 4 in een ander merk.
 • Als je een kleine kont en wil graag laten lijken groter, nog wat jeans met patchwork of borduurmotieven op de achterzakken.
 • Als je geen bochten, krijg jeans met een fade in de dijen en onder de kont, want het creëert de illusie van bochten.
 • Als je een goed gevormde kont die je wilt pronken, kijk voor jeans zonder zakken in de rug. Ook overwegen 'bukken' jeans, zoals sommige merken ze noemen.