Wkanl

Hoe te italian chique kleden

Er zijn enkele opvallende verschillen tussen de Italiaanse en Europese mode, met name voor vrouwen. Terwijl de Europese vrouwen zijn zo casual en "normaal", Italiaanse vrouwen zijn... nou ja, meer "buiten de gewone", vooral met mode.

Stappen

Hoe te italian chique kleden. Merk op dat Italiaanse vrouwen niet dragen van teenslippers terwijl paradeerden door de straten als een model.
Hoe te italian chique kleden. Merk op dat Italiaanse vrouwen niet dragen van teenslippers terwijl paradeerden door de straten als een model.

Voor vrouwen: schoenen en kleding

 1. 1
  Merk op dat Italiaanse vrouwen niet dragen van teenslippers terwijl paradeerden door de straten als een model. Flip-flops, in het pittoreske en prachtige Italia, worden gezien als alleen schoenen voor maar het strand, een spijker winkel voor het krijgen van uw teennagels gedaan en voor de spa. Dus, alleen ze dragen naar kuuroorden, stranden en nagel winkels.
 2. 2
  Niet stiletto's te dragen. Hoewel sexy, het toont te veel 'sexiness' en dat zou niet goed zijn. Italiaanse vrouwen niet dragen van stiletto's, als voor de geplaveide straten en Cobble zijwaarts gestenigd. In plaats daarvan, draag een mooie kitten hak en een aantal mooie flats voor de lente en de zomer; dragen cowboylaarzen en kitten heels voor de winter en de herfst de tijd.
 3. 3
  Draag geen sportschool sneakers. Ze worden beschouwd als een mode passe in de wereld van Frankrijk de mode en etiquette. Noch Italiaanse vrouw noch man ooit zou dragen dit soort schoen, onder alle omstandigheden. De vrouwen dragen merken als Converse of diesel, die meer van een pluralistische straat sneaker met verschillende kleuren, dessins en stoffen zijn.
 4. 4
  Vermijd korte, korte kleding. Minirokken, micro-minirokken, korte shorts zijn een no-no. Italiaanse vrouwen niet dragen, dat net als in oude tijden en van vandaag die afkeer en symbolen prostitutie laat zien. U kunt nog steeds shorts dragen, maar alleen aan het strand en spa.
 5. 5
  Niet zet het haar omhoog. Italiaanse vrouwen niet dragen hun haar in een paardenstaart. Het wordt gezien als een fashion faux pas, omdat zelden een Italiaanse vrouw heeft haar haren omhoog, en de vrouwen, volgens de Italiaanse mannen en toeristen zijn meer wolf-floot en catcalled wanneer hun haar naar beneden en over.

Voor mannen: schoenen en kleding

 1. 1
  Verkrijg de schoenen rechts. Italiaanse mannen dragen kleding schoenen en instappers met elke outfit, terwijl op de straat. Ze dragen nooit gym schoenen of tennisschoenen, omdat ze te stijlvol en trendy voor die soorten schoenen.
 2. 2
  Draag veel zwart. Vrouwen aangetrokken tot mannen die zwarte dragen met 45% dan mannen die dat niet doen. Zwarte maakt een mens kijken mysterieus en sexy. Echter, niet dragen van helemaal zwart. Draag een zwarte coltrui met tan jurk broek. Je hebt te mengen tot een aantal mode.

Tips

 • Kijken naar een aantal Italiaanse films voor inspiratie op kleding: Open Doors (Porte aperte), Paprika, Il seme della discordia en Lezing 21 (aka 'Lezione 21' 'Les 21'). Deze films hebben een aantal geweldige kostuums en outfits die zijn heel trendy en zijn precies wat Italianen dragen.