Wkanl

Hoe je oude sieraden schoon en terug te brengen de schittering en glans

Face it. Zelfs de mooiste sieraden kunt vaak saai, vies, en uit de mode. Maar er is een snelle oplossing voor dit dilemma. Je zult dragen van je stenen weer in no time!

Stappen

Hoe je oude sieraden schoon en terug te brengen de schittering en glans. Inspecteer de stenen (met handschoenen indien nodig zijn).
Hoe je oude sieraden schoon en terug te brengen de schittering en glans. Inspecteer de stenen (met handschoenen indien nodig zijn).
 1. 1
  Inspecteer de stenen (met handschoenen indien nodig zijn). Het maakt niet uit wat voor soort steen het heeft, moet u ervoor zorgen dat het niet los voordat u het stuk te reinigen. Neem uw vinger of een haarspeld (elke kleine puntig voorwerp) en proberen om te zien als je kunt wiebelen elke steen rond in zijn omgeving.
 2. 2
  Zorg dat er geen folie op de achterkant van de steen. Als er, niet onderdompelen in water. Zij zal haar folie verliest.
 3. 3
  Doe een test reiniging. Als je stuk heeft kleine, folie-backed stenen, je moet veeg de toppen van de stenen met een vochtige doek, zorg dat er geen water sijpelt op de montageplaat.
 4. 4
  Reinig het stuk. Ervan uitgaande dat er geen folie-backs en de stenen zijn allemaal veilig, je moet nog steeds voorzichtig te werk gaan in dit stadium. Test de kleinste einde van het stuk door het onder te dompelen in een oplossing van 1/2 kopje warm water, 2-3 druppels afwasmiddel zeep, en een paar druppels ammoniak.
 5. 5
  Neem het uiteinde uit de oplossing en zachtjes schrobben met een zachte tandenborstel en spoel het einde onder warm kraanwater. Wees voorzichtig niet te laten het water vliegen op de rest van het stuk.
 6. 6
  Droog het einde en opnieuw inspecteren. Is het glanzender? Zijn de stenen goed? Als dat zo is, kunt u het hele stuk onder te dompelen en gebruik uw tandenborstel om het vuil los te maken en spoel het stuk onder warm water. Herhalen als nodig en droog.
 7. 7
  Gebruik tandenstokers en pipecleaners voor echt schijnt tussen de stenen.

Tips

 • Voorzichtig af te vegen uw sieraden met een vochtige doek op een regelmatige basis wordt voorkomen dat de noodzaak om diep te reinigen.
 • Maak een Gemstone Cleaner Thuis Remedy met afwasmiddel. Zoek op internet naar "Gemstone Cleaner Thuis Remedy"
 • Maak Sparkling Diamond Potion met water en ammoniak, en laat een nacht. Zoek op internet naar "Sparkling Diamond Potion"
 • Het is een goed idee om sieraden op te slaan in een luchtdichte baggy als je niet draagt, dat vaak. Dit is vooral belangrijk met zilver, die de neiging te oxideren of donker worden in de lucht.
 • Als je een rouge doek, gebruik deze om voorzichtig buff de metalen oppervlakken

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit bleekmiddel op sieraden als het de neiging om het te donker-vooral zilver maken.
 • Vermijd dompelen folie terug sieraden-dit zou slijten de folie.
 • Vermijd het schoonmaken van een sieraad die losse stenen heeft.