Wkanl

Hoe te kleden als een londoner

London, zoals de meeste hoofdsteden, heeft een veelheid aan stijlen - van de Chelsea Sloanes (denk Kate Middleton) naar de Camden scenesters (Amy Winehouse) naar Indie fashionista (Kate Moss). Maar met zijn punk erfenis, de algemene stijl is een van een iets "ongedaan gemaakt" rock and roll look. Hier ziet u hoe de look te krijgen.

Stappen

Hoe te kleden als een londoner. Kijk uit voor londen features & beroemdheden in tijdschriften om je look te inspireren.
Hoe te kleden als een londoner. Kijk uit voor londen features & beroemdheden in tijdschriften om je look te inspireren.
 1. 1
  Be ongeremde! Het mooie van een grote stad is dat je vrij veel kunt dragen wat. Er is niet een bepaalde 'look' of niche die u nodig heeft om zich te houden aan. Deze onafhankelijke houding is van cruciaal belang.
 2. 2
  Kijk uit voor londen features & beroemdheden in tijdschriften om je look te inspireren. Trends pikken snel van de NME en Indie muziek. Particuarly voor jongens, meestal de cover van NME en de hyped up Londense bands zijn een zeker cert mode wijzer.
 3. 3
  Kijk kate moss 'stijl! Love her or hate haar dat ze is, tot op zekere hoogte de Doyenne van Londen fashion. Ze belichaamt 'hoe te kleden als een Londenaar': zelfverzekerd, schijnbaar inspanning vrij, en met een sterke rock n roll invloeden.
 4. 4
  Poets je look. Als u kleden behoorlijk smerig de rest moet je niet zijn. Overdreven make-up - tenzij het maken van een theatrale uitspraak als Amy Winehouse en Lily Allen's neon ogen - is een no-no, maar goede verzorging is essentieel. Minder is meer. Denk frisse huid - bleke of gebruinde - met licht vlekkerig zwarte kohl of gewoon een slick van mascara en lippenbalsem. U kunt ook een kale gezicht met heldere rode of roze lippenstift.
 5. 5
  Style je haar dienovereenkomstig. Haren moeten in goede conditie, maar met een 'net uit bed gerold' vibe. Het moet er natuurlijk uitzien, niet kleurrijk geverfd of rechtgetrokken tot de dood - dat La Moss / Sienna Miller.
 6. 6
  Zonderling! Quirky Orders & outfits zijn centraal in Londen stijl. Wees niet verlegen, en omarmen de Londense high street fashion wear.

Tips

 • Donkere skinny jeans, vintage leren laarzen en een klassieke maar toch 'geslagen' lederen handtas (denk Balenciaga-stijl) zijn nietjes.
 • Kijk en leer! London stijl is synoniem met de stad.
 • Vintage winkels zijn een uitstekende bron. Indien in Londen, Portobello Road vintage boetiekjes en Rokit in Covent Garden zijn best. Topshop is goed voor moderne imitaties en heeft ook een vintage concessie in zijn Oxford Street flagship store.
 • Stijlen zijn altijd veranderen, maar 'chav' sieraden (denk Lily Allen) is altijd gangbaar. Zorg ervoor dat u dit draagt ​​* ironisch * en koppelen de sieraden met een meer boho outfit.
 • Brick Lane is ook een uitstekende plek om wat vintage boodschappen te doen.

Waarschuwingen

 • Niet te hard proberen. Zoek 'gedaan-aan-dood' spelt dood in termen van Londen stijl kudos. Gegolfde is cool.
 • Kopieer niet ziet stuk voor stuk. Door het nabootsen van Kate Moss precies je gewoon zien als een fashion victim... Verder kleden om u en uw lichaamsbouw past. Londenaren zijn savvy.
 • Gemakkelijk met de meer extreme stijlen. Lily Allen stijl gouden sieraden kunt kijken helemaal verschrikkelijk - zeker als accessorized met een ton van de make-up... Britse stijl vereist een beetje ironie. Ook Amy Winehouse krijgt weg met haar 'look' want ze is een zangeres en iconisch.