Wkanl

Hoe een gesprek deel te nemen

Hoort een gesprek dat klinkt interessant en willen in het te krijgen?

Stappen

Hoe een gesprek deel te nemen. Luister naar wat ze zeggen, en wanneer het gepast is, geef uw mening over alles wat ze over praten of een vraag stellen.
Hoe een gesprek deel te nemen. Luister naar wat ze zeggen, en wanneer het gepast is, geef uw mening over alles wat ze over praten of een vraag stellen.
 1. 1
  Luister naar wat ze zeggen, en wanneer het gepast is, geef uw mening over alles wat ze over praten of een vraag stellen. Als je niet weet wat ze het over hebben, maar het klinkt interessant, vraag hen over. ** Vragen mensen wat ze over praten kan soms gewoon irriteren hen en ze willen je vermijden omdat je niet een deel van hun sociale groep. Begrijpen deze grenzen en probeer niet te bemoeien in een gesprek je hoort.
 2. 2
  Ga verder in het gesprek, alsof je al een deel ervan, en hopelijk zullen ze niet een probleem met u mee te hebben. Het is vaak het beste om te beginnen met een klein commentaar en beoordelen de reactie voordat u verder gaat.
 3. 3
  Wees voorzichtig. Als ze praten over een onderwerp dat u bekend bent, dan voorzichtig in uw inbreng. NIET cut iemand af te zeggen wat je moet zeggen. Als je niet begrijpt vraag een van je vrienden in de groep om het uit te leggen.

Tips

 • Als je loopt in een gesprek en hebben geen idee wat ze over praten, doe niets zeggen totdat je hebt bedacht wat ze over praten.
 • Probeer de lichaamstaal van de mensen praten lezen. Voordat je lid wordt, zien of de mensen die nauw of op gedempte toon praten, maar als het lijkt om een ​​serieus gesprek te zijn, misschien wil je ze met rust laat. Als de groep lijkt meer open, neem de opening. Indien de leden van het gesprek proberen te stoten uit, neem de hint en neem het gesprek was persoonlijk van aard.
 • Proberen om te zien wat voor soort gesprek is voordat springen inch Persoonlijke gesprekken worden best vermeden, en niet blijven hangen in de buurt van een te lang, zoals je misschien nieuwsgierig geacht.
 • Als u weet dat de mensen die praten zullen ze meer kans om u te laten treden. Echter, als iemand tips om weg te gaan, je moet.

Waarschuwingen

 • Soms, zelfs als u aan het gesprek deelnemen behoren, sommige of alle van de betrokkenen zullen nog worden geïrriteerd en proberen je te duwen. Als dat zo is, dat is hun probleem, en moet je waarschijnlijk niet de moeite proberen om hun gesprekken weer te sluiten, het is het niet waard.
 • Niet herhaaldelijk binnenvallen op een gesprek, of anders dat u zou nieuwsgierig worden beschouwd, en dat zal waarschijnlijk tegen je gebruikt worden wanneer u probeert om toekomstige gesprekken te sluiten.
 • Niet binnenvallen op een persoonlijk gesprek, zoals u waarschijnlijk zal een negatieve feedback ontvangen van de oorspronkelijke praters.
 • De grootste conversatie-killer is. Maak je geen zorgen over te zeggen iets stoms, het gebeurt ons allemaal op een bepaald punt. Het ergste wat je kunt doen is om niet te spreken wanneer er een passende gelegenheid.