Wkanl

Hoe een enkelletsel fake

Mensen die enkels en krukken hebben gekwetst krijgt veel aandacht. Iedereen verdient nu en dan een beetje extra aandacht. Hier is een geweldige manier om nep een enkelletsel.

Stappen

Hoe een enkelletsel fake. Fake een val die eruit ziet alsof het verdraaid of verstuikt je enkel.
Hoe een enkelletsel fake. Fake een val die eruit ziet alsof het verdraaid of verstuikt je enkel.

Eerste methode

 1. 1
  Fake een val die eruit ziet alsof het verdraaid of verstuikt je enkel. Zorg ervoor dat het geloofwaardig, maar probeer jezelf niet gekwetst door fout bij faken de val!
 2. 2
  Krijg vrienden om u te helpen om al uw klassen.
 3. 3
  Later, koop een set van krukken bij een drogist, en wikkel je enkel met een verband.
 4. 4
  Klagen hoeveel je enkel pijn doet, gebruikt u de krukken alsof het echt pijn deed, en huilen als het de grond raakt. Maar wees voorzichtig niet te overdrijven het klagen en huilen, of mensen zullen ergeren.

Tweede methode

 1. 1
  Doe deze methode de avond tevoren.
 2. 2
  Vlak voordat je naar bed gaat, zeggen tegen je ouders dat je rolde over je enkels, en het doet pijn maar een klein beetje. Als ze vragen om uw "gewonde" voet zien, laat ze. Elke keer als ze te raken in de verstuikte gebied, kreunen als het echt pijn deed. Als u wilt gaan naar de extra limiet, gaan huilen!
  • Houd in gedachten dat als je begint te huilen, misschien willen ze je naar de dokter of iets vergelijkbaar met die. Verwacht betrokken resultaten als je doet huilen.
  • Huil niet, tenzij als je daadwerkelijk kan dwingen tranen uit je ogen effectief, of je ouders zullen weten dat je doet alsof.
 3. 3
  Als je alleen bent in je kamer, beginnen om uw voet bang in de juiste omgeving tot je kunt het niet meer aan. Dan, wikkel een soort van een elastisch verband rond je voet gewoon zo dat het pijn doet een beetje - pak het niet zo strak dat je het verkeer te verliezen. Slapen met het 's nachts.
  • Zorg ervoor dat uw ouders niet horen of je pakken bonken je voet rond.
 4. 4
  In de ochtend, verwijder de pleister. Je voet moet iets gekneusd en gezwollen. Voordat je gaat je ouders vertellen, laat de voet lucht, en wrijf het een beetje want er indruk streepje zal worden van de bandage. Zodra de streepjes zijn vervaagd, kunt u gaan zetten op je show.
 5. 5
  Slap naar waar je ouders en gaan hen vertellen over je enkel.
 6. 6
  Als ze willen om u naar de dokter, maak je geen zorgen! Je voet is gezwollen en een beetje gekneusd. Je zult waarschijnlijk niet naar de dokter gaan die dag, dus als je een level drie verstuiking en een walking boot, herhaal dan stap vier elke nacht tot de dag van de benoeming van de arts.
  • Wees voorzichtig niet te ernstig verwonden jezelf wanneer je je voet rond bang.

Meer informatie over de tweede methode:

 1. 1
  Als je op school, herinner je nog steeds gewond! Als je leraar ziet u rond te lopen nadat u komen met krukken en zeggen dat het pijn doet, je bent in de problemen!
 2. 2
  Niet overdrijven het acteren!
 3. 3
  Als je in de sportschool, klagen dat het pijn doet (of je ouders vragen om een excuus noot) en herinner je bewijs van je blauwe plekken / zwellingen hebben!

Tips

 • Zet een scherpe steen in je schoen of sok. Op deze manier zal het pijn als je probeert om die voet te gebruiken. Het voorkomt ook dat u het vergeten en het schakelen enkels.
 • Heb je geheim niet delen met iedereen.
 • Wanneer je gaat naar de dokter, slap in het kantoor. Wanneer hij / zij raakt je enkels, kreunen alsof het echt pijn doet. Echter, kreunen wanneer de arts raakt je enkels kunnen ze denken dat je een ligament scheurde en hebben afwijkingen! Ze kunnen zelfs doen een MRI, dus gewoon krimp in plaats van kreunen! De arts zal u waarschijnlijk vragen om een ​​reeks van bewegingen zien. Als ze vragen, doe minder bewegingen met de gewonde enkel dan het andere been, en vergeet niet te huiveren!
 • Echt jezelf ervan te overtuigen dat het pijn doet. Als je jezelf vertellen dat het pijn doet, zal je hersenen reageren met "pijn" om dat gebied.
 • Gewoon het geheim niet delen met je vriend (en) omdat ze zou kunnen vertellen over je en krijg je in zeer grote problemen!

- 21:28, 30 maart 2013 (UTC) == Niveaus van verstuikingen == Niveau 1: Lichte stretching & lichte scheur aan de gewrichtsbanden. Symptomen: Minimal zwelling en gevoeligheid (geringe gebruik van make-up) Behandelingen: Wrapping of enkel brace voor maximaal 2 weken, geen fitness 1 week & lichte kans op krukken

Niveau 2: Matige uitrekken van ligamenten en gematigde scheur van de ligamenten. Symptomen: Sommige zwelling en gevoeligheid, meer pijn bij het indrukken (meer gebruik van make-up) Behandelingen: Wrapping, hoogstwaarschijnlijk een brace voor 5-7 dagen (met inbegrip van 5-7 geen gym) Grote kans op krukken.

Niveau 3: Compleet scheur aan de gewrichtsbanden. Symptomen: Immobilisatie, Grote hoeveelheid zwelling en tederheid. Behandelingen: Wandelen boot voor maximaal 2 maanden, waaronder geen gym. Het gebruik van krukken of suikerriet, mogelijk een operatie om gescheurde ligamenten te herstellen. (Chirurgie gebeurt er als er te veel schade, en omdat je faken, zweet het niet!) "Niveau 4: Doe meer make-up op en zeg het hurts.Complain en doorgaan met acteren. Dit zou sportschool verbieden voor als 6 months.Enjoy als je niet van gym. '

 • Wees voorzichtig niet te wikkelen of brace je enkel te strak.
 • Handelen als de pijn is het doden van je voor een tijdje. Je weet maar nooit wie je kon zien op elk moment!
 • Heel langzaam zet gewicht op de enkel tijdens het gebruik van de krukken.
 • Niet opstijgen je krukken bent of stoppen hinkend en vervolgens een paar dagen later opnieuw te beginnen!
 • Als u een wrap of een brace niet kan krijgen, dan maar draag een sok zonder schoen.
 • Krijg wat bruine make-up en maak een nep blauwe plek. Want om echt echt uitzien, gebruik dan een paar puntjes van paarse en blauwe make-up. U kunt ook pat een wit bord gum met rode en zwarte vlekken op het op uw enkel, maar voegen make-up om het als goed.
  • Je ouders of arts kan ontdekken dat je alleen draagt ​​make-up op.
 • Dit kan helpen als je een super groot acteur. Huil niet te vaak maar gewoon zitten in de klas en zorg ervoor dat je niet te kijken naar iemand als zij denken dat je overdrijft. Zitten en maken droevige gezichten en zegt langzaam "ouch" een paar tranen zou het ook doen.

Waarschuwingen

 • Kies een enkelblessure en hou je eraan! Niets lijkt meer nep dan de oude switching pijn enkels!
 • Kijk uit voor de kinderen in je klas die iedereen die jij faken zou vertellen. Als je je enkel verstuikt, hoeft u alleen maar de krukken voor drie dagen of zo, maar je kunt nog steeds rondhuppelen thuis op hen.
 • Als u een enkel brace te gebruiken, zorg ervoor dat het niet te strak. Als uw tenen blauw of krijg je koude voeten, zorg ervoor dat je het los te maken als het is waarschijnlijk het afsnijden van de bloedsomloop.
 • Wees voorzichtig niet om het te doen heel vaak. Anders zal het lijken alsof je faken.
 • Als je een reputatie als een leugenaar, is het raadzaam dat u dit niet doet - iedereen zal denken dat je liegt (waar je bent).
 • Kijk uit voor de camera's.
 • Niet lopen, tenzij je bent helemaal alleen. Te worden aan de veilige kant, loop niet als normale helemaal!
 • Niet over het gebruik van de krukken. Mensen zullen krijgen achterdochtig.

Dingen die je nodig hebt

 • Een enkel brace of bandage / boot
 • Krukken (optioneel)
 • acterenvaardigheden
 • Vermogen om te liegen