Wkanl

Hoe te vrijmetselarij treden

Vrijmetselarij is de grootste en oudste seculiere broederlijke orde in de wereld, het oversteken van alle religieuze grenzen aan de mensen samen te brengen van alle landen, sekten, en advies in vrede en harmonie. Het is een universele broederschap, gewijd aan het dienen van het goddelijke door de dienst aan familie, land, en de mensheid.

De vrijmetselarij is een filosofische organisatie benadrukken van de studie van het morele symbolen om karakter op te bouwen. Dit onderwijs is, voor een deel, de stichting van een dieper begrip van de mens en zijn bestaan. Die nu leven in een "weg te gooien / massaconsumptie maatschappij", Vrijmetselarij leert over de waarde van mensen en de betekenis van het relativisme boven persoonlijke individualisme. De ware aard van de vrijmetselarij is een spirituele kracht achter elk lid, zichzelf moreel te verbeteren door het te associëren met andere gelijkgestemde individuen. Ook Vrijmetselarij fungeert als een sociale organisatie, het bevorderen van de interactie tussen gelijkgestemde mannen binnen de lodge om obligaties tussen hen op te bouwen. Door het bevorderen van deze broederschap relaties worden gemaakt dat zelfs buiten de comfort van de lodge de obligaties blijven en oprechte genegenheid heerst blijven. Overal waar het reizen, vrijmetselaars ontmoeten en begroeten andere vrijmetselaars als broeders als gevolg van deze obligaties.

Vrijmetselarij opent de ogen van mensen om de kennis die de weg naar het geluk is te vinden in de reis naar de volmaaktheid van de geest, intellect en ziel, om te streven naar zijn volle potentieel. Verschillen van religieuze instellingen, Vrijmetselarij ziet alle mensen als gelijke, niet tekenen divisie overtuigingen. Collega Vrijmetselaars worden beschouwd als broeders vanwege de rituelen van de vrijmetselarij, die nog vrijwel onveranderd voor vele honderden jaren zijn gebleven. Door het accepteren van mensen van alle geloven, samen in de vrijmetselarij, ze leren en onderwijzen van de waarheden van de moraliteit, rechtvaardigheid, vaderlandsliefde en broederlijke liefde.

Vrijmetselarij is geen religie, het bezit geen dogma en biedt geen belofte is voor). Vrijmetselarij helpt je een beter mens, terwijl u nog steeds op deze aarde zijn.

Stappen

Hoe te vrijmetselarij treden. Beantwoord drie vragen bevestigend.
Hoe te vrijmetselarij treden. Beantwoord drie vragen bevestigend.
 1. 1
  Beantwoord drie vragen bevestigend. Merk op dat niet iedere Grootloge jurisdictie in de wereld vereist dat deze drie vragen worden gesteld, met name "onregelmatige" jurisdicties die niet een geloof in god nodig hebben, maar ze zijn vaak voor bij "gewone" rechtsgebieden.
  • Gelooft u in het bestaan ​​van een Opperwezen (betekenis van een enkele God of andere godheid die is boven alles)?
  • Bent u een man van hoge moraal?
 2. 2
  Stel een metselaar die je kent over. Verwacht niet dat een Mason om u te vragen. De algemene adagium is "To Be One Vraag One". Ze hebben niet een beperking van het vinden en werven van nieuwe vrijmetselaars als de "gewone" Grootloges, maar het is zeldzaam en niet mag worden verwacht.
 3. 3
  Een andere manier om de lokale metselaars te vinden is via het telefoonboek, meestal gelegen onder broederschappen, en bel ze.
 4. 4
  Alleen maar contact met een metselaar en verlangende lidmaatschap niet automatisch verleent u het voorrecht om mee te doen. Als je niet weet geen vrijmetselaars, zul je waarschijnlijk moeten krijgen om wat die vervolgens kunnen instaan ​​voor uw goede karakter kennen.
 5. 5
  Wees niet bang om te gaan naar uw lokale maçonnieke gebouw (soms aangeduid als een "hall", "tempel", "lodge", of "center"), klop op de deur en vraag iemand er over.

Tips

 • Er zijn geen religieuze eisen, anders dan een geloof in een Opperwezen (zie bovenstaande vragen).
 • Je moet een man van rijpe leeftijd; 18. (In sommige Grootloge rechtsgebieden; 21).
 • Je hoeft niet rijk te zijn om mee te doen. Terwijl initiatieprijzen variëren, jaarlijkse contributie meestal variërend van 30€ tot 225€ / jaar.
 • Het neemt een deel van uw tijd, dus je zult moeten men investeren om een ​​paar nachten per maand.
 • Elke lodge (het lichaam van de leden) is anders dan de volgende, dus zorg ervoor dat je tijd te nemen bij het vinden van een die geschikt is voor u.
 • Prince Hall Vrijmetselarij sporen van oudsher zijn wortels aan de meeste leden zijn voornamelijk Afrikaans-Europees, maar dit is geen vereiste. Deze Prince Hall Grootloges kreeg officiële erkenning van de Verenigde Grootloge van Engeland en meest Grootloges in Noord-Europa nu Prince Hall Grootloges waar leden van beide groepen elkaars loges kunt bezoeken herkennen.
 • Je moet wel van goede reputatie, morele, ethische en niet betrokken zijn bij illegale activiteiten.
 • Terwijl Vrijmetselarij is een alle mannelijke broederschap, zijn er een aantal orders die de toelating van vrouwen toestaan: Orde van de Eastern Star, Jobs Dochters en de onregelmatige Gemengde Vrijmetselarij.
 • Regenboog, Job's Daughters, en DeMolay zijn voor de jeugd.

Waarschuwingen

 • Er zijn veel mythes over vrijmetselaars en vrijmetselarij. Sommige van deze mythen terug honderd jaar of meer, maar zijn nog steeds aangehangen door zijn tegenstanders. Nogmaals, doe je onderzoek, maar weten wanneer het feit van fictie.
 • Afhankelijk van waar je woont, kunnen er een of meer Freemasonic groepen. In de Vrijmetselarij, is er de neiging om twee soorten van de filosofie zijn. De eerste is die van de "gewone" Grootloges en de andere is die van de "onregelmatige" Grootloges (vaak genoemd Grote Orients). Doe je onderzoek op de groepen in uw locale en bepalen wat goed voor u is in dit verband vóór toetreding.