Wkanl

Hoe maak je een geheim genootschap te creëren

Heb je ooit wilde zijn in een exclusieve club, maar nooit gekend van welke? Wilt u worden beschouwd als chique en verfijnde? Start een geheim genootschap met slechts je vrienden!

Stappen

Hoe maak je een geheim genootschap te creëren. Maak een geheim of een geheime missie.
Hoe maak je een geheim genootschap te creëren. Maak een geheim of een geheime missie.
 1. 1
  Maak een geheim of een geheime missie. Een geheim genootschap moet iets te beschermen hebben.
 2. 2
  Lees een paar kliek-zoals boeken, zoals de kliek serie van Lisi Harrison, voor wat achtergrond informatie, hoewel, misschien niet zo bedoelt zoals ze waren. Krijg een aantal van je vrienden om deze boeken te lezen. Een privegesprek met een van je beste vrienden die je kent zal genieten van het idee van het starten van een geheim genootschap.
 3. 3
  Bedenk een naam. Jij en je beste vriend moeten bespreken wat uw geheim genootschap genaamd zouden worden. Ook bespreken wie je zal inwijden. Vergeet niet, zelfs als je een grote groep echt goede vrienden, niet alle van hen zijn geheime genootschap materiaal. Ze zullen niet te weten, want het is een geheim genootschap.
 4. 4
  Een deugdelijke initiatie voor u en uw beste vriend. Dit moet gebeuren voordat je anderen te initiëren. Op die manier bent u zeker om te komen met een goed idee. De initiatie is een van de belangrijkste onderdelen van de samenleving. Het heeft iets geen van je normaal zou doen. Candle-verlichting zet een serieuze en officiële toon, dat is altijd goed. Geheime namen zijn leuk om te hebben.
 5. 5
  Erachter te komen wat uw maatschappij doet. Er moet regels zijn. Stel een schema voor de leuke dingen die je kunt doen, dat wil zeggen dressing zowel op bepaalde dagen, of het hebben van maandelijkse rituelen. Veel plezier ermee. Het draait allemaal om uw creativiteit. Nieuwsbrieven zijn gemeenschappelijk.
 6. 6
  Zoek potentiële leden. Subtiel dalen iets met betrekking tot uw geheim in een gesprek met een vriend om erachter te komen hoe ze zich voelen over. Zorg ervoor dat er geen mogelijkheid is dat ze je ooit verraden, zorg ervoor dat ze goed met de regels zullen zijn. Niet vermelden uw geheim genootschap tot je absoluut zeker bent dat ze kunnen volledig worden vertrouwd.
 7. 7
  Introduceren uw leden. Nodig je vrienden uit voor een logeerpartij en voorjaar het op hen vervolgens. Zij zullen worden verrast en enthousiast, en blij omdat ze speciaal zijn.
 8. 8
  Een belangrijk ding in geheime genootschappen is om te voldoen in het geheim, dat de bijeenkomst op een nieuwe plek elke keer betekent of het hebben van toegang tot een geheime kamer ergens.
 9. 9
  Maak een dresscode. De meeste kleine geheime genootschappen gebruiken gewaden, terwijl grote bedrijven, zoals de vrijmetselaars, hebben complexe schorten.
 10. 10
  Blijf rustig en plezier hebben. Je vrienden en je zal zelfs dichterbij dan ooit.
 11. 11
  Initiëren goed om mensen te doen in de samenleving. In een school, inleiding van de meest briljante en enthousiaste studenten die lijken kliek-materiaal, en zij zullen motiveren en inspireren anderen.
 12. 12
  Op het eerste, zijn vriendelijk, maar niet de centrale geheimen van je samenleving niet onthullen. Na verloop van tijd, langzaam beginnen om geheimen aan nieuwe inductees ontrafelen. Immers, wil je niet om ze meteen vertellen het geheim, want wat als ze blab aan anderen? U niet wilt dat.
 13. 13
  Er moet een manier om zich te ontdoen van iemand die als ze slecht geworden voor de groep of begint te praten-achtige blabbing geheim van de samenleving te zijn. Als ze dat doen, doen alsof die nooit was het geheim, maar een nieuwe geheime onmiddellijk te creëren. Zet dit in de regels.

Tips

 • Een zeer goede plek om je club bijeenkomsten hebben is in de bibliotheek van uw school. Kies een klein hoekje en hebben uw vergaderingen daar. Just er zeker van dat je stil te houden om geen aandacht te trekken!
 • Vertel dit aan iedereen, behalve de mensen die u niet vertrouwt, zodat ze wisten dat je geheim.

Waarschuwingen

 • Wis je geschiedenis zodat niemand vindt deze webpagina.
 • Als je de fout maken van het kiezen van de verkeerde mensen; De populaire kliek, de jocks, control freaks, die een persoonlijke agenda, zoals concurrentie en trots, enz. hebben, bereid zijn om te gaan met mensen die je niet kunt vertrouwen. Zij zullen het gebruiken als een concurrerende platform, en wanneer ze dat doen, kunt u wedden dat ze niet hun mond houden.
 • Zorg ervoor dat u binnen de wet bij het uitvoeren van deze stappen.