Wkanl

Hoe te vertrouwen te spreken te intimideren mensen

Hebt u ooit een intimiderend persoon die je stil blijven en je had geen moed om te praten niet over? Nou ja, dingen zijn aan het veranderen.

Stappen

Hoe te vertrouwen te spreken te intimideren mensen. Laat zien dat je er vertrouwen in.
Hoe te vertrouwen te spreken te intimideren mensen. Laat zien dat je er vertrouwen in.
 1. 1
  Stimuleren tot uw. Zijn die 'intimideren mensen' echt belangrijker dan jij? Wat hebben ze dat zo bijzonder? Als ze alleen beschikken over de oppervlakkige, zoals geld, macht of populariteit, dan zul je snel beseffen dat ze niet zo belangrijk. Wat is meer kans om op te vallen: iemands populariteit in een paar jaar van school, of een leuke persoonlijkheid voor een leven? Erken uw meest stralende kwaliteiten, en je zult zien dat je echte deugden zijn belangrijker dan welke hoeveelheid geld of populariteit.
 2. 2
  Laat zien dat je er vertrouwen in. Nu je hebt gerealiseerd hoe belangrijk je werkelijk bent, is het tijd om te laten zien dat je meer zelfvertrouwen. Lopen met houding, maar nog steeds comfortabel. Normaal lopen, maar niet traag!
 3. 3
  Kijk recht in hun ogen te laten zien dat je niet bang bent en praat met hen. Direct oogcontact wordt genomen als een uitdaging. Toont je niet bang bent om dit te doen zou kunnen maken hen te ondervragen gaan door met iets. Wegkijken wanneer ze komen met je praten zal alleen laten zien dat je niet moedig genoeg om ze te praten voelen.
 4. 4
  Spreek duidelijk. Mompel niet, of te zacht spreken. Op die manier zal de intimiderende mensen begrijpen wat je zegt, terwijl in hun ogen, spreek je geest als je niet kan schelen. Als ze proberen te trekken je naar beneden, gewoon rechtop staan ​​en laat hen weten dat ze kunnen je leven niet regeren en ze zijn niet beter dan iemand anders.

Tips

 • Je hebt het recht om te intimiderend zijn om een ​​intimiderende persoon wanneer ze proberen om u te remmen. Je moet laten zien dat je niet bang.
 • Hou van jezelf en niemand in staat zal zijn te brengen je naar beneden.
 • Kick weg van elke onzekerheid je nog en zoek naar uw sterke punten.
 • Wees aardig en beleefd, maar laat geen van hen lopen over je heen, spreken.
 • Houd het hoofd koel
 • Staan altijd recht
 • Niemand is beter of slechter dan wie ook. Dus wees jezelf en vergeet niet je bent een geweldig persoon op je eigen manier. Laat niemand loopt over je heen of brengen je naar beneden.
 • Probeer te verschijnen zelfverzekerd.
 • Laat je niet eigenwijs. Als je mee op arrogantie kunnen zij deze trucs te proberen op je.

Probeer niet om zulke mensen te imponeren want hoe meer je probeert om indruk te maken hen het meer onder de indruk zullen zijn.

 • Wegkijken of iets onbelangrijk te doen tijdens het spreken kan je tegenstander het gevoel dat hij is van minder belang dan de taak die u uitvoert. Dousing zijn ego op deze manier kan u een voordeel wanneer u hem betwisten full-on (vestigen oogcontact, stem verheffen, enz.) later. Vergeet niet te houden op de hoogte, terwijl je hun ego blussen, echter laat je niet onbewust worden gevangen! Ook niet lopen na hen, omdat die hen zal laten zien dat je het gevoel dat ze beter of je kunt niet zonder hen. Als je wegloopt, vind je ze lopen achter je aan.
 • Als al het andere faalt en iemand voortdurend probeert je te intimideren, blijf uit hun manier zo veel mogelijk en negeer ze.

Waarschuwingen

 • Haat niet de persoon. Alleen maar omdat ze intimiderend, het betekent niet dat je hebt om iets te houden tegen hen.
 • Praat niet alsof je altijd gelijk.