Wkanl

Hoe te thong ondergoed te dragen

Thong ondergoed kan lastig zijn om te dragen en nemen even wennen. Als je klaar bent voor een verandering in de afdeling onderbroek bent of gewoon wilt uw thong-dragen van ervaring te verbeteren, volgt u deze instructies over hoe goed dragen thong ondergoed.

Stappen

Hoe te thong ondergoed te dragen. Koop de juiste string.
Hoe te thong ondergoed te dragen. Koop de juiste string.
 1. 1
  Koop de juiste string. Een belangrijke factor in de mogelijkheid om een ​​string correct wordt gedragen is ervoor te zorgen dat het een uitstekende pasvorm. Omdat je waarschijnlijk niet in staat zal zijn om het te proberen op alvorens het te kopen, kan dit een uitdaging zijn. Een ondermaatse thong zal graven in je ongemakkelijk, terwijl een oversized string kan komen te hoog op je lichaam en steken van je broek of rok. Een manier van omgaan met dit is om een low-rise string one size kopen van wat je gewend bent aan het dragen. (In feite, tenzij je draagt ​​hoge broeken en rokken of specifiek willen de 'whale-tail "look te bereiken, moet je altijd proberen om laagbouw riemen kopen.) Begin met een paar en test het voor een week voordat je koopt elke meer.
  • Voor dagelijks gebruik, op zoek naar iets dat eenvoudig en comfortabel. Vermijd kant (het kan jeuken) en stok met effen katoen of naadloze microfiber om mee te beginnen.
 2. 2
  Zet uw thong op zo comfortabel mogelijk. Stap in het als je een paar van regelmatige ondergoed zou en pas de top totdat deze zich op een comfortabele hoogte en niet onaangenaam graven in uw voor-of achterzijde. De zijriemen moet zitten iets onder de bovenkant van je jeans en broeken. Zodra het is op zijn plaats, moet uw string niet het gevoel strak en snijden, het moet soepel te leggen.
 3. 3
  Test uw string rond het huis. Probeer niet dragen van een string voor de eerste keer in een onbekende plaats, waar je zelfbewust kan maken en geven u een onjuiste indruk van uw nieuwe aankoop. Het dragen van je string rond het huis (zodat u makkelijk aanpassen als het oncomfortabel wordt) is de beste optie bij het opstarten uit.
 4. 4
  Zorg ervoor dat uw string niet boven je riem lijn. Ga zitten, bukken, hurken, en doe andere gelijkaardige bewegingen in de voorkant van een spiegel om te testen of je string zichtbaar wordt. Als walvis staart is een terugkerend probleem is, moet u mogelijk een andere maat of model te proberen, vermijd low-rise jeans, draag een riem, of gewoon bedekken dat gebied met een lange shirt. Zelfs zo, het is goed om voorbereid te zijn op het maken van snelle aanpassingen, terwijl je in het openbaar. Als je gaat zitten, subtiel bereiken rond om de achterkant van je gordellijn en controleer of uw string uitsteekt. Als het wordt blootgesteld, snel stop het terug in trek je shirt naar beneden om het gebied te dekken.
 5. 5
  Wennen aan het dragen van een string. Het lastige deel is even wennen aan het feit dat een deel van het ondergoed is ingeklemd tussen je wangen. Echter, als het een goede grootte en je hebt het op de juiste manier, het moet niet leiden tot enig ongemak. Draag het voor een uur of neem het zo dan af. De volgende dag, draag het voor een aantal uren (of meer als je comfortabel genoeg om dat te doen voelen). Werk tot het dragen van het voor een hele dag. Zodra u het comfortabele dragen uw test string worden, kunt u beginnen om meer uitgebreide modellen die patronen, kant, en andere ontwerpen hebben te kopen.

Tips

 • Thongs zijn beter om te dragen met strakke jurken of broeken omdat ze laten geen panty lijnen. Butts met "panty-lijn-itis" worden vaak gezien als frumpy (al zijn er uitzonderingen).
 • In sommige delen van de wereld, is een string van een "string" of zogenaamde "tanga." Als je vraagt ​​om een ​​string in Australië, zal de winkelbediende die u naar de schoenen afdeling!
 • Zorg dat er geen kant. Het jeukt en voelt echt raar. Hier krijg je een zachtere stof zoals katoen.
 • Zet het ruggedeelte diep in je "bum".

Waarschuwingen

 • Vermijd thongs als u gevoelig voor aambeien bent.
 • Wees ervan bewust dat thongs veel geld kan kosten.
 • Thongs kan leiden tot urineweginfecties, omdat de string transporteert bacteriën. Als u gevoelig voor urineweginfecties of andere infecties zijn, vermijd thongs.