Wkanl

Hoe om mooi te zijn

Het woord mooi is meestal geassocieerd met gelaatsuitdrukking. Maar eigenlijk vrij bredere betekenis en relatieve. U of iemand anders kan er mooi. Algemeen vrij synoniem met perfecte gelaatsuitdrukking. Vorm van de neus, lippen, wangen, kin, voorhoofd, haar, en andere delen van het gezicht zijn in goede staat en hebben een normale vorm.

Eigenlijk is er geen enkele vorm van het gezicht van de meest perfecte. Dus hoe je gezicht, als je de zorg om er goed uitzien zal produceren een goed gezicht.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je bent geweest, het is nooit te laat om je innerlijke schoonheid te ontwikkelen en schoonheid aan de wereld om je heen te brengen. Het zijn de beste wat je kan buiten is onderdeel van mooi voelen. Echter, niemand kan de waarde van iemand die ook innerlijk mooi te verslaan. Lees verder om te leren hoe om mooi te zijn in alle betekenissen van het woord.

Stappen

Hoe om mooi te zijn. Hebben een mooi lichaam.
Hoe om mooi te zijn. Hebben een mooi lichaam.

Onthul je uiterlijke schoonheid

 1. 1
  Hebben een mooi lichaam. Je hoeft niet te bestaan ​​op boerenkool smoothies of lopen tien mijl per dag om een ​​mooi lichaam te hebben. Het hebben van een mooi lichaam betekent het verzorgen van wat je in je lichaam en aandacht te besteden aan wat uw lichaam doet.
  • Nog wat oefenen. Uit te werken voor slechts dertig minuten drie keer per week kan wonderen verrichten op je lichaam. Je zou verbaasd zijn wat doet wat yoga, het nemen van een dagelijkse wandeling, of gaan voor een duik voor je gevoel van welzijn zal doen.
   • U kunt nieuwe vrienden ontmoeten in fitnesslessen, of hebben een aantal broodnodige reflectie moment tijdens uw wandelingen of zwemt.
   • Ook zal je huid een gezonde gloed, en je krijgt een gevoel van vitaliteit uitstralen.
   • Als u de juiste hoeveelheid te oefenen, zul je ook voelen zich gelukkiger en meer energie hebben.
  • Wees een gezonde eter. Het is goed te verwennen op uw favoriete gerechten eens in een tijdje, maar het is belangrijk om een ​​gezond dieet te houden, zodat je lichaam goed aan de binnenkant kan voelen alsook ziet er geweldig uit aan de buitenkant.
   • Eet drie uitgebalanceerde maaltijden per dag. Veel mensen maaltijden overslaan, omdat ze denken dat het zal hen helpen om gewicht te verliezen, maar dit ook daadwerkelijk je chagrijnig en moe te maken.
   • Hebben een gezonde portie groenten en fruit per dag. Zorg ervoor dat u uw hand dompelen in je fruitschaal een paar keer per dag, en om uw groenten te eten met zoveel maaltijden mogelijk.
   • Vermijd voedingsmiddelen die worden overdreven verwerkt of vet, omdat ze voelt u zich moe en kan je spijsverteringsstelsel kwetsen.
  • Luister naar je lichaam. Een deel van het hebben van een mooi lichaam is niet te overdrijven als het gaat om uit te werken of het eten van rechts.
   • Als je extra moe voelt of denkt dat je naar beneden met een koud, het is oke om de training die u had gepland overslaan. Je bent beter af met een pauze dan maak je jezelf slechter voelen, dat u kunt voorkomen dat uit te oefenen voor nog langer.
   • Als je echt verlangen een ijsje sundae, eet het. Het is beter voor je dan het eten van al het andere in je koelkast, behalve de wat je echt wilt. U dient in te geven aan uw cravings - met mate.
 2. 2
  Hoewel schoonheid is niet alleen de huid diep, je huid is het beschermen waard. Je zult je best voelen als je huid ziet er gezond en schoon. Wassen van je gezicht en het gebruik van de juiste lotions en vochtinbrengende crème kan u helpen zet uw beste gezicht vooruit.
  • Maakt niet uit wat je huidskleur, niet te veel tijd doorbrengen in de zon. Als je krijgt veel zon, zorg er dan voor dat je draagt ​​een zonnebrandcrème met SPF 15 of hoger beschermingsniveau.
   • Zelfs als je uit tijdens een bewolkte dag, kan de zon nog steeds gevolgen heeft voor uw huid, dus zorg ervoor dat u uw gezicht aan te raken of in een spiegel kijken om onverwachte zonnebrand te voorkomen.
  • Veel water drinken. Water hydrateert je huid van binnenuit en zal bijdragen aan de bestrijding peeling en droogte. Minstens acht glazen water per dag wordt aanbevolen.
  • Je gezicht wassen in de ochtend en 's nachts. Als je huid vettig is, gebruik dan een reinigingsmiddel om je gezicht acne-vrij te houden. Als uw huid droog is, gebruik dan een zachtere cleanser en er zeker van te hydrateren.
  • Zorg voor je lippen. Draag lippenbalsem, vooral in de winter. Als u wilt dat een beetje kleur, samen met bescherming, kopen getinte lippenbalsem.
  • Make-up dragen als je de tijd en als het geeft een goed gevoel. Maar als je dat doet wear make-up, vergeet niet om deze volledig te verwijderen aan het einde van elke dag.
 3. 3
  Goede hygiëne is een must. Handhaving dagelijkse hygiëne is een deel van het hebben van een mooi lichaam. Als je fris en schoon ruiken, zul je veel meer kans om een ​​goede eerste indruk te maken.
  • Dagelijks douchen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam ruiken en fris.
  • Was je haar zo vaak als je nodig hebt om te houden van het kijken vettig.
  • Draag deodorant te voorkomen dat af een ongewenste geur.
 4. 4
  Houd je voeten en handen zien er fantastisch uit. Deze delen van uw lichaam nemen veel misbruik van eenvoudige dagelijkse leven. Zorg ervoor dat uw huid vochtig blijft en je nagels blijven verzorgd.
  • Neem de tijd voor een manicure of om jezelf te vernieuwen, of je doet het ritueel thuis of in een kuuroord.
 5. 5
  Bescherm uw tanden. Niet alleen geven ze je een grote glimlach, maar ze houden ook je eten al het voedsel dat je liefde op elke leeftijd. Poets je tanden elke ochtend, elke avond, en na elke maaltijd, als je kunt.
  • Naast het regelmatig poetsen en flossen, krijgen een check-up bij de tandarts om de 6 maanden. Hiermee wordt voorkomen dat alle belangrijke vraagstukken die veel voordoen met uw parelwitte tanden.
  • Als u wilt, probeer een aantal oplossingen.
 6. 6
  Kies een geweldige kapsel. Het haar is uw kroon. Als je het hebt, dan stijl het op een manier dat je gezicht streelt en kies een geweldige kleur als je niet van je eigen.
  • Als je niet veel aan hebben, ofwel clip het korte of krijgen een grote hoed (of meerdere hoeden) een bericht over uw persoonlijke stijl te communiceren.
  • Handhaaf gezond haar door borstelen het elke dag, en het krijgen van een kapsel minstens om de twee maanden. Dit zal een lange weg te helpen je haar er zijn best.
 7. 7
  Kies een grote kledingkast. Uw garderobe hoeft niet duur te zijn om mooi te zijn. Het moet alleen uw stijl showcase en platter je lichaam. Vergeet niet om de kwaliteit verkiezen boven kwantiteit.
  • Kies goede stoffen en flatterende kleuren die je kunt wassen zonder stomerij. In plaats van het kopen van 2 goedkope shirts die niet erg lang zal duren, bespaar je geld voor de aankoop van een goed gemaakte shirt dat kan duren voor meerdere seizoenen.
  • U kunt altijd grote merken en echt unieke stukken voor minder op zending winkels of kringloopwinkels.
 8. 8
  Weet dat je tijdloos bent. Uw schoonheid regime zal veranderen in de tijd als je lichaam verandert, maar je bent nog steeds je. Je hoeft niet naar de manier waarop je deed toen je 25 om mooi te kijken. Je hoeft alleen maar een goede zorg voor jezelf en zet je beste beentje voor elke dag.

Ontwikkel je innerlijke schoonheid

 1. 1
  Wijsheid zoeken. Mensen die cultiveren innerlijke wijsheid en leven hun leven houden aan verstandig principes straalt schoonheid en zegen voor iedereen om hen heen. Wijsheid kan nooit volledig worden bereikt - het is een groeiproces, en er is altijd iets meer te weten te komen.
  • Mediteren of reflecteren op je acties. U kunt veel leren als je de tijd om niets te doen, maar dat nemen, of je mediteert, het schrijven in een dagboek, of gewoon geniet van een prachtig uitzicht in een park.
  • Lees de werken van wijze mensen. U kunt veel van romanschrijvers, dichters, historici of leren. Lezen kan u helpen kennis op te doen en zet uw ideeën in perspectief.
  • Luister goed naar de ideeën van de mensen die je echt respect.People die werken in een soortgelijke veld als u, die betrokken zijn bij gezonde relaties, of gewoon veel levenservaring kan helpen de hoogte van uw dagelijks leven.
  • Be meer gekweekt. Kijken naar buitenlandse films, een nieuwe taal leren, of naar een museum een ​​keer per maand kan u helpen een waardering voor hoe groot de wereld is te winnen, en kunt u meer wijs maken.
 2. 2
  Wees gul. Je hoeft niet rijk te zijn om een ​​royale geest te ontwikkelen. Geef iets aan goede doelen op regelmatige basis, zelfs als je veel niet kan geven.
  • Als u geld of bezittingen niet kan geven, dan geef royaal van uw tijd. Open uw huis en delen van een maaltijd, een kopje thee, of een fles wijn met vrienden.
  • De feestdagen zijn een geweldige tijd om te boren in de geest van vrijgevigheid. Bezoek een bejaarde buur of familielid, cadeaus kopen voor iemand die minder fortuinlijk, of helpen bij de voorbereiding van een vakantie maaltijd voor iemand die het bedrijf kan gebruiken.
 3. 3
  Kijk voor geestelijke waarheid. Misschien bent u een vrome volgeling van een religie. Of misschien heb je niet gelooft in een bepaalde godheid, maar je grote geestelijke voldoening vinden in het creëren van kunst of tijd doorbrengen in de natuur. Je zult je spirituele kant verhongeren als je te veel focussen op regels en dogma's of indien u alleen wetenschappelijke waarheid in plaats van spirituele waarheid willen.
  • Vind een manier om jezelf te zien als onderdeel van iets groters, zodat u kunt meer compassie richting van je medemensen.
  • Reizen naar nieuwe locaties, of het nemen van een bijzonder uitzicht, kan u helpen dit te doen.
 4. 4
  Laten gaan van slechte gevoelens. Je gevoelens zijn belangrijk omdat ze je vertellen wat je wilt en wat je niet. Echter, als je vasthoudt aan slechte gevoelens voor een lange tijd, ze zullen je ziel vergiftigen.
  • Beheers uw emoties. Als je boos op iemand bent, laat het niet veranderen in bitterheid of wrok. Ga uit in uw achtertuin en schreeuwen, bel een vriend en vent, of neem een ​​kickboxing klasse om het uit te werken. Dan vergeeft, zijn de grotere persoon, en slimmere keuzes volgende keer.
  • Get sluiting - als je het echt nodig hebt. Als u wilt uw gevoelens te delen met iemand die je pijn omdat je denkt dat het zal uw conflict op te lossen, dan is het het juiste ding om te doen. Echter, als je gewoon wilt schreeuwen tegen iemand, of een litanie van klachten van uw borst krijgt, kan je beter af zijn het opschrijven van je gevoelens. Een onproductieve of zelfs een eenzijdig argument zal alleen voel je je slechter en zal je herinneren aan je negatieve gevoelens.
 5. 5
  Zijn authentiek. Zeg wat je bedoelt. Leef volgens je waarden. Je mening op een beleefde manier. Doe niet alsof je iemand anders voor iemand anders is gedacht voordeel. De wereld heeft je nodig, net zoals je bent.
  • Zijn authentiek - met de nodige voorzichtigheid. Een deel van het zijn een mooi mens is te weten wanneer je je tong moet houden. Hier zijn een aantal situaties waarin het beter is om niet te zeggen wat je bedoelt:
   • Als een dierbare is het hebben van een bijzonder slechte dag, dat is niet de tijd om ze te vertellen over hun gebreken. Timing is alles als je wilt om uw mening te delen.
   • Als iemand is onbeleefd om je in het openbaar, is er geen reden om terug te vechten. In plaats daarvan, zijn de grotere persoon en beseffen dat die persoon waarschijnlijk is het hebben van een slechte dag.
  • Laat ruimte voor verbetering. Hoewel het belangrijk is om jezelf te zijn, is het even belangrijk om te erkennen dat we allemaal gebrekkig wezens en dat je altijd kan verbeteren je personage. Wees je bewust van je fouten en accepteren opbouwende kritiek.
 6. 6
  Uiten dankbaarheid. Of u dankbaar voor een Hogere Macht, aan uw familie en vrienden of om iemand die hoffelijk om u op de markt bent, neem de tijd om te zeggen "bedankt." Veel mensen vinden dat het houden van een dankbaarheid dagboek helpt hen om zich te concentreren op wat ze hebben in plaats van op wat ze niet doen.
  Hier zijn enkele andere manieren om dankbaarheid te uiten:
  • Stuur je goede vrienden kaarten die hen te vertellen hoeveel ze voor u betekenen. U kunt dit doen op een verjaardag of een vakantie, maar je woorden kan de meest betekenen als je het alleen maar omdat.
  • Geef kleine en zinvolle geschenken. Zelfs als u niet beschikt over een groot budget, waardoor je vriend het boek van poëzie ze al over, of zelfs schilderen haar een foto van uw favoriete plek, kan laten zien hoe dankbaar je bent.
  • Vertel uw dierbaren hoe je je voelt. Vertel uw significante andere, beste vriend, en familieleden die je liefhebben en waarderen ze zo vaak als je kunt.
 7. 7
  Ontwikkelen van een prachtige omgeving. U hoeft niet een herenhuis of een uitgebreide land tuin nodig. Echter, je omgeving vaak een weerspiegeling van je innerlijke staat van zijn.
  • Minder is meer. Ga door je rommel en gooi ongewenste items. Geef een kamer een verse laag verf, of koop een mooie plant voor uw leefruimte.
  • Vast te stellen van uw plaats. Aanpakken dat onderhoud probleem dat je hebt verwaarloosd. Waar je ook bent, kunt u uw ruimte je eigen te maken.
  • Voeg een paar planten in je leven. Als je een balkon, kan een paar planten een geweldige aanvulling te zijn, en kan zelfs Spice up your maaltijden helpen.
  • Herinner jezelf van wat je het meest van hou. Ophangen foto's van uw dierbaren, of uw favoriete plaatsen. Je zult altijd thuis voelen, zelfs als je ver weg van sommige van uw favoriete mensen.
 8. 8
  Onderhouden van gezonde relaties. Zelfs als u niet beschikt over een miljoen vrienden, het hebben van een sterke steun systeem is een sleutel tot een mooi mens. Het is belangrijk om de relaties die u zullen helpen groeien als persoon te behouden.
  • Maak tijd voor oude vrienden. Oude vrienden heb je gekend de langste, en kan u helpen herinneren aan waar je vandaan kwam, en hoe ver je hebt gereisd.
  • Ontwikkelen van nieuwe vriendschappen. Het is nooit te laat om een ​​nieuwe vriend te maken, zelfs als u druk met werk en gezin bent. U kunt iets nieuws te leren, te groeien als persoon, en plezier te krijgen van een nieuw individu kennen.
  • Blijf in contact met uw familie. Maak tijd om je familie te zien zo vaak als je kunt. Als ze ver weg, het type te maken voor een telefoontje, of zelfs een brief schrijven.
  • Laat je ongezonde vriendschappen. Het is belangrijk om uw relaties te onderhouden, maar als je jezelf vinden in een vriendschap die is eenzijdig en alleen maakt je slecht voelt over jezelf, moet je erkennen dat niet elke relatie is het redden waard.
 9. 9
  Doe mee in uw gemeenschap. Heb je het gevoel gepassioneerd over het helpen van de wereld tot een betere plek te worden? Dan vind je eigen kleine hoekje en beginnen iets om mee te doen. Hier zijn een aantal grote manieren om betrokken te raken:
  • Hef geld voor een lokale dierenasiel.
  • Kopen van lokale bedrijven. Dit zal helpen uw gemeenschap gedijen.
  • Ga naar een stad of provincie festival. U ontmoet uw medebewoners en zullen meer leren over je omgeving.
  • Gooi een blok partij voor uw buren.
  • Start een boekenclub voor uw gemeenschap.
  • Vrijwilliger als het lezen van tutor bij uw lokale bibliotheek of buurthuis. Lesgeven aan volwassenen en kinderen hoe om te lezen zal hun leven voor altijd veranderen.
  • Vergeet niet dat u wat de wereld nodig heeft. Mensen met een innerlijke schoonheid verbergt het niet, ze delen met anderen.

Tips

 • U bent niet oppervlakkig als je wilt richten op uw uiterlijke looks als op innerlijke schoonheid. Maar zorg ervoor dat je niet te offeren een voor de ander.
 • Veel mensen hebben gebrekkig beoordelingsvermogen en niet erkennen schoonheid wanneer ze het zien. Ze kunnen zeggen dingen die je kan kwetsen, maar laat hun onwetendheid ruïneren uw geluk. Onthoud altijd dat degenen die verstand er niet toe doen, en degenen die materie niet erg.

Waarschuwingen

 • Schoonheid is als schoonheid doet. Als je slecht behandelen andere mensen, dan is er geen hoeveelheid fysieke aantrekkelijkheid kan je mooi maken.
 • Als je wordt gepest vanwege de manier waarop je kijkt of daad, praat dan met iemand meteen. Vergeet niet dat mensen niet van je houden, en het krijgt beter.