Wkanl

Hoe maak je perfecte benen hebben

De perfecte benen zijn heel begeerde in onze samenleving - songs zijn geschreven over hen en sommige mensen die te aanbidden. U kunt het die te maken jongens gek en andere meisjes jaloers op je.

Stappen

Hoe maak je perfecte benen hebben. Leren om je te behouden.
Hoe maak je perfecte benen hebben. Leren om je te behouden.
 1. 1
  Leren om je te behouden. Ben je van nature klutzy of wil je gewoon naar beneden vallen veel? Probeer meer voorzichtig; falling kan niet alleen schadelijk zijn voor je benen, maar ook leiden tot kneuzingen, snijwonden en littekens.
 2. 2
  Scheer je benen zo vaak als nodig is. Achterhalen wat de beste en gemakkelijkste methode van ontharen voor u. Sommige mensen verkiezen wassende; sommige zoals scheren. Met de geweldige producten nu beschikbaar voor het scheren, is het gemakkelijk om een ​​goede scheergel en een goede kwaliteit scheermes vinden. Wees voorzichtig met je scheermes keuze, soms duurder is beter. Sommige mensen denken dat het beter is om te scheren 's nachts, want het geeft je benen een kans om' wakker te worden. "
 3. 3
  Gebruik been make-up als je moet, maar wees voorzichtig want het zal overdragen aan andere producten. Spray op make-up voor je benen is ook beschikbaar. Het helpt verdoezelen kneuzingen en andere onvolkomenheden voor speciale evenementen, maar is niet aan te raden voor dagelijks gebruik.
 4. 4
  Praat met een dermatoloog als u bezorgd bent over puistjes, of enige andere vlekken op je benen.
 5. 5
  Oefenen. Uit te werken helpt om mooi gevormde en afgezwakt benen te ontwikkelen. Enkele eenvoudige oefeningen die je voor grote stengels kunnen doen zijn:
  • Springen (met een springtouw of trampoline)
  • Hardlopen /
  • Wandelen
  • Het rijden op een fiets
  • Zwemmen
  • Traplopen
  • Aerobics
  • Krachttraining. Raadpleeg een trainer voor de juiste gewichten en herhalingen. Meestal minder gewicht en meer herhalingen zullen zachtjes spieren en de toon te bouwen zonder toevoeging van bulk.
 6. 6
  Werk aan uw kleurtje voor een gezonde look, maar wees voorzichtig niet te overboord gaan. U wilt niet dat uw benen naar donkerder dan de rest van je lichaam verschijnen. U kunt tan buiten of in een zonnebank, maar eerst begrijpen van de risico's. Je kan ook gebruik zelfbruinende nevel; velen zijn beschikbaar, maar probeer enkele tot een die werkt voor uw huid toon te vinden. Probeer niet een self-tan voor een speciale gelegenheid zoals u het risico van het kijken oranje draaien. Jergens biedt opties voor zowel eerlijk of medium huid.
 7. 7
  Gebruik een scrub. Altijd scrubben en je benen wassen voor het scheren hen. Het helpt hen een natuurlijke gloed van opstijgen dode huidcellen.
 8. 8
  Dagelijks hydrateren. Lotion zal je benen zacht, glad en vrij van schilferige huid te houden. Het zal ook helpen om uw bruine kleur te behouden.
 9. 9
  Draag een vleiend. Het geeft de benen een langwerpige look. Zorg ervoor dat je comfortabel in een hogere hakken te worden, zodat je niet onhandig lijken. ook helpen om het uiterlijk van uw bodem te verbeteren.
 10. 10
  Draag rokken en flatterende broek die je been geraakt op de juiste plaats en zijn de juiste lengte. Je wilt niet iets te kort, maar je wilt dat ze kort genoeg om te pronken met je benen. Vermijd enkel-en thee-lengte jurken en rokken, evenals capri broek die smal aan de knieën. Deze items kunnen pronken met je benen, maar ze kunnen ook je heupen kijken groter. Als je bent lang, zorg ervoor dat je broeken en jeans kopen van een geschikte lengte om te dragen met hakken.

Tips

 • Zitten met je benen gekruist kan saai bloedcirculatie en leiden tot spataderen. Kruisen van je enkels voorkomt dit probleem.
 • Kraakpanden, na verloop van tijd, zal goede resultaten te geven voor niet alleen je benen, maar je kont! Doe drie sets van 10-15 reps. Maar wees voorzichtig om ze goed te kunnen doen zoals squats kan weer leiden tot overbelasting en knie blessures of verkeerd worden uitgevoerd!
 • Niet klop jezelf voor kleine onvolkomenheden in de vorm of structuur van uw benen. Perfecte benen doen komen in alle vormen en verhoudingen. Het belangrijkste is dat u de zorg voor uw lichaam om het beste van uw vermogen.
 • Wees geduldig. Er zijn geen snelle oplossingen voor het verkrijgen van perfecte benen, de grote veranderingen komen van betere keuzes op lange termijn naar een gezondere levensstijl die je lichaam ten goede te leiden. Maak een routine en blijf daarbij om de fysieke en fysiologische voordelen te maximaliseren.
 • Onderzoek producten online en test ze uit in de winkel vóór de aankoop ervan. Ingrediënten die schadelijk zijn voor uw huid kan worden kan de gevoeligheid voor UVA / UVB-stralen, irriteren je huid, of allergische reacties veroorzaken, onder andere voorwaarden.
 • Vergeet niet, het dragen van hoge hakken te vaak kan leiden tot je schenen om gespierder te worden en er minder elegant.

Waarschuwingen

 • Wees op uw hoede van dieetpillen en andere farmaceutische producten die beloven om je lichaam snel te verbeteren. Ze komen vaak met enorme bijwerkingen en zijn niet effectief. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk.
 • Gebruik altijd zonnebrandcrème van SPF 30 of hoger bij het looien. Maak je geen zorgen, zul je nog steeds bruin. Te veel zonnen is schadelijk en kan leiden tot ernstige huidproblemen, zoals melanoom.

Dingen die je nodig hebt

 • Scheermes
 • Shaving Cream! (Je benen zullen veel zachter geworden en je krijgt een betere scheerbeurt)
 • Moisturizers
 • Tan of looien producten
 • Goede been make-up