Wkanl

Hoe te spelen waarheid of durven met een vriendje

Heeft je vriendje ooit wilde spelen Truth or Dare? Alle meisjes weten wat voor soort dingen die ze kunnen je durft te doen. Hier is een manier om te spelen, dat is net zoiets als een tease / weerstand soort dingen. Je moet echt proberen dit!

Stappen

Hoe te spelen waarheid of durven met een vriendje. Verkleed in een aantrekkelijke outfit met de juiste kleuren die je lichaam toon en vorm te vullen.
Hoe te spelen waarheid of durven met een vriendje. Verkleed in een aantrekkelijke outfit met de juiste kleuren die je lichaam toon en vorm te vullen.

Voordat u begint

 1. 1
  Verkleed in een aantrekkelijke outfit met de juiste kleuren die je lichaam toon en vorm te vullen. Zorg ervoor dat je aantrekkelijk lijken in de ogen van je vriendje, maar niet kleden in een onthullende of ongepaste manier die zou kunnen leiden tot andere dingen, behalve als dat is je doel en je gemak voelt.
 2. 2
  Spuit een beetje parfum op, gericht op uw polsen en de achterkant van je nek. Zorg ervoor dat je niet overboord te gaan, echter, of je vriendje kunnen willen om af te stappen van je!
 3. 3
  Poets je tanden en kauwen wat kauwgom of pepermuntjes voor het benaderen van je vriendje. Op die manier heb je goed ruikende adem.

De waarheid te spelen of durven

 1. 1
  Benader je vriendje. Zeggen "Hey _______, Truth or Dare" tijdens het gebruik van een "sexy" stem! Natuurlijk zal hij zeggen durft!
 2. 2
  Zeggen "ik durf u niet om mij te kussen"
 3. 3
  Scoot echt dicht bij hem.
 4. 4
  Pak zijn bovenbeen.
 5. 5
  Kus zijn wang.
 6. 6
  Kus zijn lippen (vergeet niet hij is niet de bedoeling om je kussen terug).
 7. 7
  Ren je tong langs zijn lippen. Hij zal gek voor u!
 8. 8
  Blijf dit herhalen totdat hij je kussen terug.
 9. 9
  Als hij goed in het houden van een durven, dan lopen weg met je hand in je rug (kont) zak. Het zal hem aan komen rennen nadat je!
 10. 10
  Als hij "waarheid" na uw sexy stem beantwoordt, zeggen: "je bent niet leuk," en, "Truth or Dare" vraag hem nogmaals of je kunt zeggen 'zou je kiss me als ik dit deed? " en uitvoeren van de voorgaande stappen.

Tips

 • Doe dit niet te spelen met vriendje van je beste vriend!
 • Als hij is het soort jongen dat niet nalaten een durven, niet gek als hij je eerder niet heeft gekust, zal hij waarschijnlijk willen meer!
 • Dit kan leiden tot * andere * dingen. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de mogelijkheid, of vertel hem of je bent het niet.
 • Zorg ervoor dat hij je leuk vindt!