Wkanl

Hoe om te weten wat volwassen jongens letten bij meisjes

Veel meisjes of jonge vrouwen liever tijd doorbrengen met iemand die ouder of meer volwassen, gezien het feit dat de jongens in hun eigen leeftijdsgroep niet altijd een beroep op hen.

Deze tips zijn niet alleen om u te helpen en te houden affecties een oudere kerel, hoewel, ze zijn ontworpen om u meer volwassen in het proces te maken.

Stappen

Hoe om te weten wat volwassen jongens letten bij meisjes. Er zijn zoveel meisjes die in principe zijn het gooien zich meeslepen door werpen zich op jongens en handelen promiscuously in hun manier van kleden, hun manier van spreken, niet om sociaal en zich seksueel te compromitteren om een vriendje te krijgen noemen.
Hoe om te weten wat volwassen jongens letten bij meisjes. Er zijn zoveel meisjes die in principe zijn het gooien zich meeslepen door werpen zich op jongens en handelen promiscuously in hun manier van kleden, hun manier van spreken, niet om sociaal en zich seksueel te compromitteren om een vriendje te krijgen noemen.
 1. 1
  Er zijn zoveel meisjes die in principe zijn het gooien zich meeslepen door werpen zich op jongens en handelen promiscuously in hun manier van kleden, hun manier van spreken, niet om sociaal en zich seksueel te compromitteren om een vriendje te krijgen noemen. Respecteer jezelf en je zult nog steeds opvallen - maar in een veel meer flatterende manier.
 2. 2
  Oudere jongens als volwassen meisjes, maar niet als het nep. Als u probeert om echt verstandig handelen door te praten over serieuze onderwerpen, zal een man opmerken als je eigenlijk niets van weten, en je zult nep uitzien en wanna-be. Echter, echt iets weten door het lezen van de krant of het kijken naar het nieuws kan u helpen uw volwassen en intelligent imago. Jongens zijn meer over de looks, oudere jongens waardeer ook een beetje wijsheid!
 3. 3
  Wees beleefd en hoffelijk. je weet dat als je ze ziet, met inbegrip van volwassenen en gezagsdragers (ouders, leerkrachten, enz.). Je zou verbaasd zijn over hoe goed je achteraf zult voelen.
 4. 4
  Smile. Mensen houden ervan om lachende gezichten te zien. Het gevoel van geluk is de sleutel.
 5. 5
  Wees zelfverzekerd en zelfverzekerd. Focus op de goede dingen in je leven. Streven ernaar om elke dag te maken.
 6. 6
  Visualiseer succes in alles wat je doet, maar wees bereid om te gaan met falen net zo gemakkelijk. Dit aanpassingsvermogen zal worden gezien als een pluspunt.
 7. 7
  Blijf op de hoogte van uw werk, en houd je geest actief. Handelen niet dom, ongeacht hoe schattig en aantrekkelijk je denkt dat het is. Maakt niet uit wat of wie u zich aangetrokken tot, niet je intellect te verbergen voor attenties van een bepaalde kerel.
 8. 8
  Hou van je vrienden en familie en behandel ze met respect. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn voor een positief imago, maar toch... Just do it.
 9. 9
  Wees jezelf. Jongens als creativiteit en eerlijkheid. Dat wordt allemaal getoond wanneer je jezelf zijn.
 10. 10
  Schoon blijven. Roken, drinken, drugsgebruik, stelen, godslastering - dat zijn allemaal afslagen. Veel drinken, zelfs wanneer op de juiste leeftijdsgrens nog steeds onzekerheid en onvolwassenheid tonen.
 11. 11
  Gebruik uw tijd wijselijk. In staat om uw tijd te beheren voor jezelf, maar enige flexibiliteit mogelijk te om tijd met anderen.
 12. 12
  Tactvol. Blijf trouw aan uw opvattingen en waarden, maar ook respect voor de mening van anderen. (Als een man geen vrouw die niet een doetje niet respecteren, dan is hij niet erg leuk nu, is hij? Op hetzelfde moment, als een man wil leuke dingen doen voor u, niet automatisch van uit dat hem te laten helpen je automatisch je onafhankelijkheid te ondermijnen.)
 13. 13
  Leer hoe je een situatie te lezen. Alleen maar omdat een man is het maken van een seksuele beweging op je, betekent niet dat hij denkt dat je gemakkelijk. Meestal wanneer een man begint te maken van meer serieuze beweegt, wordt hij gewoon proberen te achterhalen hoe ver je hem laten gaan. Met respectabele jongens, alles wat je hoeft te zeggen is nee, en ze zijn meer dan blij te houden aan die. Maar ze weten niet hoe ver ze kunnen gaan - of hoe ver je wilt dat ze gaan - dus testen ze te zien. Een man kan zijn meer tevreden met een meisje die weet haar grenzen dan met een meisje die net is niet zeker of heeft meer tijd nodig om na te denken over de situatie. Zeg hem dat wat hij gaat voor zal komen met de tijd, en hij moet dat respecteren. (Indien niet, vergeet hem en ga verder. Er zijn nog andere jongens zijn die zullen respecteren dat.)
 14. 14
  Niet constant klagen dat je denkt dat je te onhandig, of je haar is te pluizig, of je neus is te groot. Een beetje zelfspot eerlijkheid is verfrissend, maar als je denkt dat die dingen zijn mis met u en uw lichaam, zal hij uiteindelijk beginnen te stemmen. Wees eerlijk, maar het niet in jezelf naar beneden in te doen.
 15. 15
  Jongens als "shiny" dingen, en dat betekent niet noodzakelijk dat ze net als de meisjes dragen micro-minirokjes en 5-inch naaldhakken. Het betekent dat ze willen zijn om iemand die een "gloed" of unieke charme over haar.