Wkanl

Hoe je je vriendin niet te verliezen

Een bos van kleine fouten kunnen leiden tot verlies je het meisje van je dromen. Hier is hoe te voorkomen dat.

Stappen

Hoe je je vriendin niet te verliezen. Als je gelooft dat je vriendin is ms Rechts.
Hoe je je vriendin niet te verliezen. Als je gelooft dat je vriendin is ms Rechts.
 1. 1
  . Als je gelooft dat je vriendin is ms Rechts, dan moet ze uw nummer een prioriteit zijn leven: je moet voor haar zorgen als u de zorg voor jezelf. Als uw vriendin is inderdaad Ms Right, zal ze hetzelfde doen voor jou.
 2. 2
  Wees eerlijk. Doe alles wat je ooit kunt om nooit liegen tegen je meisje, en als je dat doet, eigen tot het onmiddellijk. Als je echt van iemand houdt, kun je niet een leugen te verbergen, je zult vreselijk schuldig, en wanneer (niet als) voelen ze erachter komt, is alles wat je ooit haar hebben verteld in vraag gesteld --- zelfs 'Ik hou van je. "
 3. 3
  Communiceren. Je moet haar gedachten te respecteren, altijd luisteren naar wat ze zegt. Luister naar haar, doen meisjes het niet leuk als mensen niet luisteren.
 4. 4
  Respecteer haar door te luisteren en toon haar hoeveel je voor haar zorgen.
 5. 5
  Het werk van uw problemen. In echte relaties zeggen sorry is de eerste stap van velen. Het zal niet het probleem op te lossen alleen-je moet praten om het op te lossen, maar het zal helpen openen de deuren van de communicatie.
 6. 6
  Als ze maakt je echt boos is of iets dat haar gedrag kon verleiden gezegd, laten zien dat je gewond bent. Ze moeten je respecteren en begrijpen uw emoties en niet handelen irrationeel.
 7. 7
  Altijd proberen om haar het gevoel alsof ze speciaal. Vrouwen houden zich speciaal voelen.
 8. 8
  Nooit, onder geen enkele omstandigheid, maak je status over een ander meisje. sommige meisjes jaloers anderen zou kunnen veronderstellen dat je bedriegt.
 9. 9
  Hebben een leven buiten haar, anders zul je plakkerig krijgen die alleen duwt haar weg, ook al is ze ms. Rechts. Maar nooit weet wat je wilt of wanneer u maar wilt en vergeet het feit dat je relatie moet ook tijd.
 10. 10
  Als u nog niet wezen met haar de laatste tijd veel, maar er is een spel of een film die je wilt alleen of met je vrienden te gaan, vraag haar of ze het niet erg. Het gebrek aan tijd die je samen doorbrengen maakt het alleen haar het gevoel dat als je niet eens meer schelen. Immers als je niet te tonen aan haar dat haar mening is belangrijk voor je is, dat ze belangrijk is en u bereid bent om tijd met haar niet uit wat bent, hoe verwacht haar te vullen geliefd en gerespecteerd? En als je niet de tijd of de gelegenheid om samen te zijn, vertel haar hoe bijzonder ze is voor u, hoeveel je haar missen, en proberen om plannen te maken, ook al is er nog een week vermist was. Dat zal alleen laten zien haar hoeveel je wilt zijn met haar. Aan de andere kant, als ze probeert om plannen te maken en je kunt niet, zorg ervoor dat ze begrijpt waarom je niet en kan beseffen dat zelfs als zij het wil of niet zal ze verdrietig zijn, ze je mist, dus waarom niet laten haar weten dat je hetzelfde voelen en dat je van haar houdt?

Tips

 • Wikkel je armen om haar heen en kus haar op het voorhoofd, het zal maken haar een veilig gevoel.
 • Begrijp dat de vrouw niet jaloers, of ze kiezen om het toegeven of niet. Je moet nooit 'iets om dit te provoceren doen. Ze houdt er niet van het gevoel op die manier.
 • Respect is erg belangrijk voor jullie beiden. Respect voor elkaar. Respecteer haar familie geen kwestie wat. Net als zij of niet, ze houdt van ze en wil niet worden overgelaten aan ongemakkelijk met vriendje aan de ene kant en familie aan de andere kant voel. Ongeacht hoe slecht ze ook mogen zijn, het is niet haar schuld, doen we niet kiezen voor onze families. Leren om ze te willen, of zelfs gewoon fake is als je moet.
 • Begrijp dat de kleine dingen heel veel betekenen. Om een ​​vrouw zijn het de kleine dingen en de kleine verrassingen die de meeste betekenen. Vergeet nooit dit simpele feit. Een eenvoudige liefde notitie of kaart of lieve sms, koopt haar bloemen voor geen enkele reden, koken haar diner, met een lekker schuimbad klaar als ze thuiskomt van het werk, haar verrassen met die hoed je zag haar geobsedeerd over de afgelopen week, huur een film ze al wilde zien en bestel nemen, een nacht in door te brengen met haar alleen in plaats van naar dat feestje, de lijst gaat maar door. Het is absoluut noodzakelijk om leuke dingen te doen als dit voor uw vrouw, niet alleen zal het de romantiek levend te houden, maar het toont haar hoeveel je echt de zorg voor haar, en dat meer dan iets waard is.
 • Als ze ziek is, voor haar zorgen en haar laten zien hoeveel je van haar houdt door gewoon aan haar zijde. Maak het zo eenvoudig mogelijk voor haar om uit te rusten, en daarom krijg gezonder sneller. Zij zal hetzelfde doen.
 • Als een gevecht begint, werk het uit. Niet zomaar zeggen wat nodig is om haar te stil is, deze methode zal pas meer gevechten. Wees niet te veeleisend, maar niet alleen laat haar iets te doen als het pijn doet je (financieel, emotioneel, fysiek, etc.).
 • De meeste vrouw zijn erg onzeker over zichzelf, zelfs de mooiste vrouw hebben veel onzekerheden. Als je het geluk hebt gehad te hebben haar open te stellen volledig aan u, dan is het jouw taak om haar eraan te herinneren hoe gelukkig je je voelt om haar te hebben. Complimenteer haar, zorg ervoor dat ze echt weet hoe perfect je denkt dat ze is.
 • Als ze zegt dat ze wil niets voor haar verjaardag, ze liegen. Wat ze eigenlijk zegt is: "Ik wil dat je me verrassen. Als je me kent weet je wat voor me!"
 • Als je met je vrienden en je vriendin, en je vrienden vragen: "Denk je dat [een ander meisje] is hot? ', Gewoon antwoorden:" Ik ben niet geïnteresseerd over het al dan niet een ander meisje is aantrekkelijk. "
 • Als je vriendin te hangen aan je tijdens een gevecht, bel haar terug, nooit verlaten haar opknoping, want 9 van de 10 keer dat ze zal wachten bij de telefoon te huilen.
 • Hebben niet alleen haar voor het moment; echte relaties zijn iets om voor altijd te koesteren. Herinneren haar altijd hoe belangrijk ze is voor u en ze moet hetzelfde doen.
 • Doen wat ze vraagt, zal het haar gelukkig te maken. Dit betekent niet te springen van een brug op haar bevel, het betekent gewoon gelukkig zijn om haar te helpen met alles en alles wat ze nodig heeft. Wees bereid en blij om haar een plezier te doen, en zij dit ook zullen doen.
 • Als ze boos op je is, excuses aanbieden aan haar. Als je niet weet wat je verkeerd hebt gedaan, praat hij door. Dat is de beste manier om haar terug te winnen en krijgen door middel van een situatie.
 • Jullie beiden moeten gelijke "macht" in de relatie. Als ze wil een beetje meer dan jij, dan moet u dit bespreken. Je moet haar niet alle macht alleen maar om haar te houden als je vriendin te geven.
 • Willen (of proberen te vinden) haar vrienden. Wees altijd beleefd en respectvol naar hen. Je hoeft niet te nauwe relaties met hen, net als hen hebben.
 • Als je echt verliefd, dan moet je geen drang om te "uitchecken" andere vrouw, of je nu met haar of niet. Dit geldt vooral als je met haar, en zij zal merken. Verliest de affiches en tijdschriften, want het is niet de moeite waard hoe het maakt haar het gevoel om je te zien kijken naar hen.
 • Zeg altijd 'ik hou van je,' maar alleen als je het meent volledig. Het ergste wat je kunt doen is om te zeggen dat je van haar houdt gewoon zodat ze rustig omhoog. Als je van haar houdt, vertel haar. Wees niet verlegen.
 • Iedereen heeft ruimte nodig. Zelfs als je gaat uit en willen elke dag met haar doorbrengen, zou ze willen wat tijd alleen met haar vrienden.
 • Opofferingen die nodig zijn in een relatie, want laten we eerlijk zijn, zonder opoffering zou er geen vruchtbare voordelen. Dit geldt voor elk aspect in je leven (school, werk, huwelijk, enz.). Het kan betekenen dat toe te geven om naar een evenement dat je niet echt dol op het bijwonen. Zolang je balans je tijd en prioriteiten, en krijgen een head's up over de gebeurtenis, zou er geen reden om je niet in staat om bij te wonen. Bovendien hoeft je vriendin niet geven een harde tijd of klagen over het. Dit is niet de situatie beter te maken en alleen maakt haar het gevoel slecht en de vraag van de toekomst met u, omdat er waarschijnlijk incidentele gebeurtenissen die komen. Trouwens, als je beiden deed alleen wat je individueel wilde, waarom niet gewoon single?

Waarschuwingen

 • Niet ooit alles doen om haar fysiek pijn doen. Hoewel u kunt vechten spelen, alleen als ze haar toestemming geeft; haar nooit pijn doen op geen enkele manier
 • Grappen met "ze heet was" in hen zijn niet grappig. Ze is het mooiste meisje van de wereld, niemand komt in de buurt. Vergeet niet dat.
 • Nooit flirt of komen overal dicht bij flirten met andere meisjes, vooral haar vrienden.
 • De absolute slechtste ding om te doen is om te ongecontroleerd boos, vooral voor haar. Vertel haar je gevoelens, dan is 'proberen haar vriend te zijn'. Dit kan echt serieus helpen nog meer dan je denkt het zal.
 • Als ze wil praten met andere jongens, wees niet jaloers, zodat haar vrijheid, zodat u zal niet verschijnen als het aanmatigend, beheersen vriendje. Maar je krijgt ook de vrijheid om te praten met meisjes, alleen weten waar uw hart op.