Wkanl

Hoe maak je een relatie laatste te maken

Het starten van een relatie is altijd leuk en spannend, maar het maken van een relatie laatste is hard werken. Als je eenmaal hebt afgerekend gekregen in je relatie, je moet een eerlijk stroom van communicatie te behouden en door te gaan met uw tijd koesteren met je geliefde. Het maken van een relatie laatste is niet altijd leuk, maar de voordelen van het handhaven van een langdurige en toegewijde verhouding veel zwaarder dan de problemen die u kunt tegenkomen. Als u wilt weten hoe u uw relatie laatste te maken, volg deze tips.

Stappen

Hoe maak je een relatie laatste te maken. Maak tijd voor romantiek.
Hoe maak je een relatie laatste te maken. Maak tijd voor romantiek.

Maak tijd voor elkaar

 1. 1
  Maak tijd voor romantiek. Hoewel "date night" gedwongen mag klinken, moet u en uw speciale iemand willen een avondje hebben minstens een keer per week, zo niet vaker. Je hoeft niet te noemen "date night" als dat te cheesy klinkt, maar je moet een doel om wat quality time samen door te brengen zonder dat iemand anders rond ten minste een nacht in de week te maken.
  • U kunt dit ook doen tijdens avondje uit, zoals koken samen eten en daarna naar de film gaan, of spice it up en elke keer iets nieuws te doen. Als je verblijft in, houden een romantische sfeer door het aansteken van kaarsen en het spelen van een aantal zachte muziek.
  • Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de tijd om echt te praten tijdens uw speciale tijd samen hebben. U zult niet in staat zijn om veel te praten als je gewoon een luid concert gaan samen.
  • Leer om nee te zeggen tegen anderen tijdens "date night." Je vriendinnen kan worden smeek je om uit te komen bij de bars, maar als je een avondje hebt gepland, vertel hen u kunt het niet maken en plannen maken voor volgende week. Dingen zal breken als "date night" is het ding dat je altijd bereid op te geven.
  • Je moet altijd kijken mooi, elkaar vertellen hoeveel je van elkaar en vullen elkaar gedurende de nacht.
 2. 2
  Make love minstens een keer per week. Je hoeft dit niet te sluiten op uw agenda, en hopelijk zult u niet moet, maar je moet een bewuste poging om lief minstens een keer per week, het maakt niet uit hoe moe je je voelt na het werk, of hoeveel je te maken hebben gaande die week.
  • De liefde bedrijven is een manier om uw intimiteit te behouden en om dichter te groeien naar je partner.
  • Je moet ook wat tijd doorbrengen gewoon knuffelen en kussen elkaar, zodat je niet het gevoel dat je gewoon controleren "sex" uit van je to-do lijst.
 3. 3
  Maak tijd om te praten. Hoewel uw schema kan krijgen gek, je moet een gezamenlijke inspanning om elke dag met elkaar te praten, het maakt niet uit hoeveel werk je moet doen maken. U kunt de tijd opzij te zetten om te praten tijdens het diner, of om te praten over de telefoon als je geliefde is weg.
  • Maak er een gewoonte van te weten wat je geliefde de dag was. Al heb je niet hoeft te vervelen elkaar met elk klein detail van je leven, moet je comfortabel met elkaars routines geworden.
  • Als je een week uit elkaar uitgaven bent, gereserveerd ten minste vijftien minuten per dag in te halen en om te herinneren uw geliefde hoeveel je liefde en missen hem.
  • Als je dat doet praten, mag er geen afleiding. Je bent niet echt praten als je ook kijken naar het spel of het controleren van uw telefoon.

Hebben een sterke communicatie

 1. 1
  Wees eerlijk met elkaar. Eerlijkheid is de sleutel tot een langdurige relatie. Om je relatie sterk te houden, moet u in staat om open en eerlijk met uw speciale iemand te zijn. Je moet in staat zijn om uw meest intieme gedachten en gevoelens te delen met je geliefde, of je bent niet echt communiceren.
  • Wees niet bang om je geliefde te zeggen of hij je teleurgesteld. Eerlijk te zijn over je gevoelens zal helpen het werk door het probleem, en is veel beter dan passief agressief als je boos over iets.
  • Deel je gevoelens met je geliefde. Als je echt boos over iets dat gebeurde op het werk of iets wat je moeder zegt, dan niet houdt het allemaal binnen.
  • Weet wanneer niet om iets te zeggen. Hoewel eerlijkheid is bijna altijd het beste beleid, hoef je niet om elk klein gevoel met je geliefde te delen. Bijvoorbeeld, als je niet van zijn nieuwe shirt of denk dat een van zijn nieuwe vrienden is een beetje vervelend, misschien dat je het voor jezelf houden.
  • Time je eerlijkheid. Als u wilt openen over iets belangrijk, zorg ervoor dat je het doet wanneer je geliefde heeft tijd om te praten en is relatief onbelast. Uw nieuws zal beter worden ontvangen als hij de tijd om te luisteren heeft.
 2. 2
  Leren om compromissen te sluiten. In elk sterke relatie, moet gelukkig zijn belangrijker dan gelijk hebben. Als je wilt dat je relatie naar het laatste, dan moet je leren hoe om beslissingen te nemen met je geliefde, en een manier voor jullie beiden te vinden om gelukkig te zijn met de beslissingen, of om de beurt te geven aan elkaar. Hier is hoe het te doen:
  • Als je het maken van een beslissing, moet je geliefde rate hoe belangrijk het is om hem op een schaal van 1 tot 10, en aangeven hoe belangrijk het is om je dan. Dan praten over waarom het zo belangrijk is voor jullie beiden, en wat u kunt doen om het minder van belang.
  • Wees attent. Toen de twee van u bent het maken van een beslissing, de tijd nemen om de voors en tegens en wat u kunt doen om tegemoet te komen bespreken.
  • Om de beurt in te leveren op kleine beslissingen. Als u het restaurant voor datum nacht opgepakt, laat je meisje kiezen de film.
  • Zorg ervoor dat beide mensen worden afbreuk te doen. Het is geen compromis als je meisje is altijd toe te geven aan wat je wilt in het einde omdat je meer persistent.
 3. 3
  Leer om te zeggen dat het je spijt. Dit is een belangrijk punt. Als u wilt worden in een langdurige relatie, dan moet je absoluut moet leren hoe om te zeggen dat je spijt van tijd tot tijd bent. Als het gaat om een ​​relatie, toegeven dat het je spijt is veel belangrijker dan koppig.
  • Leer te verontschuldigen als je iets verkeerd hebt gedaan. Het kan je wat tijd om te beseffen dat je een fout gemaakt, maar zodra je dat doet, zeggen dat je spijt van wat je gedaan hebt bent.
  • Zorg ervoor dat je het meent. Wees oprecht en maak oogcontact. Het zal niet om het even wat zeggen als je gewoon zeggen dat je spijt hebt omdat je moet.
  • Leer om uw dierbare verontschuldiging te aanvaarden. Als hij bedoelt het echt, dan moet je stoppen met het vasthouden aan je wapens, accepteert de verontschuldiging, en verder gaan.
 4. 4
  Vertel je geliefde hoeveel hij voor je betekent. Vergeet nooit te zeggen "I love you" en neem je gevoelens voor lief. Je moet je geliefde te vertellen dat je van hem elke dag-meerdere keren per dag, als je kunt. Vergeet niet dat er een verschil is tussen "love you" en "I love you"-je moet het echt meent als je het zegt.
  • Altijd compliment uw geliefde. Vertel haar hoe goed ze eruit ziet in haar nieuwe jurk of hoeveel u van haar glimlach.
  • Dank altijd uw geliefde. Doe haar gunsten en soort acties voor verleend niet te nemen.
  • Vertel altijd aan je geliefde hoe speciaal hij is. Vergeet nooit om hem het gevoel uniek.

Houden vooruit

 1. 1
  Vind nieuwe interesses om samen na te streven. Een relatie is als een haai-als het niet verder te gaan, het sterft. Je moet manieren van het houden van je relatie fris, zodat je liefde niet alleen een deel van je routine geworden vinden. Een manier om dit te doen is om nieuwe interesses die je samen kan nastreven vinden, dus je moet iets te enthousiast over, evenals een gedeelde passie.
  • Neem een ​​wekelijkse dansles samen. Dit geeft je een aantal grote oefening te geven en je passie zal toenemen voor elkaar.
  • Zoek een nieuwe hobby bij elkaar. Probeer het nemen van een schilderij of keramiek klasse, of vinden van een nieuwe liefde voor het zeilen.
  • Neem een ​​klasse samen. Probeer een nieuwe taal leren of het nemen van een geschiedenisles samen.
  • Trainen voor een wedstrijd samen. Dit is een geweldige manier om dichterbij te komen, of je traint voor een 5K of een marathon.
  • Doe alles uit je comfort zone. Probeer wandelen, mountainbiken of zelfs schaatsen. Iets totaal onbekende doet zal je dichter bij elkaar te brengen.
 2. 2
  Het vers te houden in de slaapkamer. Als u wilt een gezonde relatie te onderhouden, dan moet je een gezond seksleven te behouden. Hoewel uw vrijen misschien niet wat het was in het begin na vijf jaar samen, moet u nog steeds nieuwe dingen in de slaapkamer te proberen, zodat je nog steeds enthousiast over het maken van liefde met je partner en dat alles wat je voelt nog steeds als een avontuur.
  • Maken liefde in nieuwe posities. Niet doen hetzelfde oude ding je hebt gedaan, zelfs als het werkt. U kunt zelfs samen naar nieuwe posities, wat geweldig is voor voorspel zal zijn.
  • Make love op nieuwe plaatsen. Niet altijd gaan voor de slaapkamer-probeer de bank, de keukentafel, of zelfs inchecken in een hotel in het midden van de dag.
  • Probeer naar een sex winkel te halen wat kinky items naar bed te brengen.
 3. 3
  Neem uitstapje naar een nieuwe plek bij elkaar. Hoewel een vakantie is niet een goede lange-termijn oplossing voor elke relatie problemen, het nemen van een reis samen kunnen helpen neem je uit je dezelfde oude perspectief en waardeer je liefde op een nieuwe manier. Plus, het plannen van een reis samen zal je iets nieuws om naar uit te geven.
  • Plan de reis die je altijd al hebt willen nemen. Als je beiden het over naar Parijs gaan samen voor de laatste zeven jaar en je hebt de middelen voor het, is het tijd om je dromen werkelijkheid te maken.
  • Maak een korte dagtrip. Zelfs rijden een uur uit om een ​​dag door te brengen in het bos of het strand kan uw relatie voelen frisser.
  • Neem een ​​tweede huwelijksreis. Als je al getrouwd en had een huwelijksreis, neem nog een huwelijksreis naar uw liefde te herdenken.

Tips

 • Probeer nooit om iemand te veranderen - het zal nog erger te maken
 • Wees jezelf als je begint dating iemand. Niet veranderen, niet onbeleefd zijn, nooit een eikel te zijn.
 • Maken ze zich speciaal voelen.
 • Nooit rush inch
 • Probeer nooit je partner jaloers te maken, zullen ze je dumpen als ze denken dat je niet meer als hen en je geïnteresseerd in een ander persoon bent.
 • Vergeet niet het is niet altijd over jou.
 • Hoeft niet te gehecht te krijgen en over te praten de hele tijd - het maakt ze onzeker voelen en ruïnes van de relatie.

Waarschuwingen

 • Opgepast: Deze stappen zijn niet gegarandeerd. De meeste mensen, echter, zal het erover eens dat deze stappen zijn de fundamentele waarheden in een relatie.